Jumbo - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 39
Hier is pagina 39 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ne
t
#
x
Aer
7X
/
3
RV
zj
À
=
1
&
Pompoenworstenbroodjes
A
5
RRI
Du
tussendoortje + 30 min. (+20 min.
in
wachten + 25 min. oventijd) « 12 stuks
PE Nie
8
bf
x
Le
1pak witbroodmix (450 g)
ex
250 ml halfvolle melk
es
Bi,
200.9 pompoen aan een stuk
300 g half-om-half gehakt
u
1tlgedroogde salie
$
tl gemalen nootmuskaat
2
hee
%tlkaneel
Ws
M
2el bloem +extra om te bestuiven
LES
=
&bakplaat bekleed met bakpapier
1schonetheedoek
Fe
bakkwastje
er
1 Bereid de witbroodmix volgens de
Pes
‘aanwijzingen op de verpakking, maar
ds
=
=
a
Pe
rvang het water door halfvolle melk.
Ber
kafmet de theedoeken laat 20 min.
er
# à
|
AUTO CNE al
Er
Fe
2
SE
G à
Pompoen fijn. Meng het gehakt met de
Pompoen, salie, nootmuskaat enkaneel
Breng op smaak.3 Maak van het gehakt
12 worstjes van 10 cm. 4 Kneed het
brooddeeg goeddooren verdeelhetin
Ry
12 gelijke porties. Rol met de deegroller
vs
ke
jt
op een met bloem bestoven werkblad
uit tot ovale deeglapjes van ca. 15 bij
LPSC LC EN eN EAT
een worstje. Vouwdekorte kantennaar
binnen, overhetworstjeheen. Vouw de
lange kantan,naar binnen en knijphet
ge
deeg goeddicht opde naad. 5 Verwarm
de oven voor tot 180 °C. Laat de broodjes
A.
AN
BE
#
intussen met de naad naar onderen
ler de theedoek op de bakplaat
20 mi
n.6 Klopheteilos en bestrijk
des
e keer mee.7 Bakin
erde broodje®
ca. 25 min. gaar.
voedingswaarde perstuk 218 kcal,
Nn
vet 6
jan verzadigd3 9,
Pel
2
29 9, waarvan suikers 39,
COUT
groente 179
LA UT UN TEE
3
soep van en serveer bij de broodjes voor een
_ herfstigelunch.
PE 39