Jumbo - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 39




Hier is pagina 39 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ne

t

#

x

Aer

7X

/

3

RV

zj

À

=

1

&

Pompoenworstenbroodjes

A

5

RRI

Du

tussendoortje + 30 min. (+20 min.

in

wachten + 25 min. oventijd) « 12 stuks

PE Nie

8

bf

x

Le

1pak witbroodmix (450 g)

ex

250 ml halfvolle melk

es

Bi,

200.9 pompoen aan een stuk

300 g half-om-half gehakt

u

1tlgedroogde salie

$

tl gemalen nootmuskaat

2

hee

%tlkaneel

Ws

M

2el bloem +extra om te bestuiven

LES

=

&bakplaat bekleed met bakpapier

1schonetheedoek

Fe

bakkwastje

er

1 Bereid de witbroodmix volgens de

Pes

‘aanwijzingen op de verpakking, maar

ds

=

=

a

Pe

rvang het water door halfvolle melk.

Ber

kafmet de theedoeken laat 20 min.

er

# à

|

AUTO CNE al

Er

Fe

2

SE

G à

Pompoen fijn. Meng het gehakt met de

Pompoen, salie, nootmuskaat enkaneel

Breng op smaak.3 Maak van het gehakt

12 worstjes van 10 cm. 4 Kneed het

brooddeeg goeddooren verdeelhetin

Ry

12 gelijke porties. Rol met de deegroller

vs

ke

jt

op een met bloem bestoven werkblad

uit tot ovale deeglapjes van ca. 15 bij

LPSC LC EN eN EAT

een worstje. Vouwdekorte kantennaar

binnen, overhetworstjeheen. Vouw de

lange kantan,naar binnen en knijphet

ge

deeg goeddicht opde naad. 5 Verwarm

de oven voor tot 180 °C. Laat de broodjes

A.

AN

BE

#

intussen met de naad naar onderen

ler de theedoek op de bakplaat

20 mi

n.6 Klopheteilos en bestrijk

des

e keer mee.7 Bakin

erde broodje®

ca. 25 min. gaar.

voedingswaarde perstuk 218 kcal,

Nn

vet 6

jan verzadigd3 9,

Pel

2

29 9, waarvan suikers 39,

COUT

groente 179

LA UT UN TEE

3

soep van en serveer bij de broodjes voor een

_ herfstigelunch.

PE 39