Jumbo - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 93
Hier is pagina 93 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ea
er
In
4
48
Ns
nd
WEEKMENU
2
=
2.
+
AR
iR
IN
Krokante tofu met witlof
ennotenrijst
EN
hoofdgerecht. 25 min. Apers.
1
#
x
4
ns
)
2 pakken biologische tofu (à 250 9)
£
4,
4
4 stronkjes witlof
8
ji
200 ml woksaus hoisin
#
£
1 paknotenrijst (275 9)
4
50 g ongezouten cashewnoten
1 bos bosuitjes
zes
Ael zonnebloemolie
A
A
& Avellenkeukenpapier
À
(774
Á
>
N
%
Ye
1
à
x
ER
à
Le:
Li
%
be
ss
80
a2
a
3
2
Y
PL;
+
A
a
|
rij
x
rl
DS
<
ar
BR
.
=
Ae
a
Fi
| » 4
1
1Stapelde vellen keukenpapierop een bord, leg er de tofu op.
ineen wok of hapjespan de rest vande olie en bak het witlof
enlaat deze uitlekken. Breng intussen een pan water aande’
alomscheppendgaar Breng op smaak met de rest vande
kook voor de rijst. Halveer het witlof in de lengte, verwijderde
hoisinsausen versgemalen peperen kook op laag vuurtot de
bittere kern en snijd de helften nogmaals in de lengte door.
saus karamelliseert. 7Schep de rijst om met de helft vande
2 Snijd de tofuin blokjes van 2 bij Lemen meng ze in een kom,
bosui en verdeel met de tofu en witlof over 4 borden. Garneer
met de helft van de hoisinsaus en zet apart om te marineren
metde rest van de bosuien de cashewnoten.
3 Kook de rijst in8 min. gaar volgens de aanwijzingen op de
verpakking. Gietaf en laat droogstomen met het dekselop de
voedingswaarde p.p. 675 kcal, vet 37 9, waarvan
pan. 4 Verhiteen droge koekenpan, rooster de cashewnoten
verzadigd 5 g, koolhydraten 55 9, waarvan suikers 19 9,
tot ze beginnen te kleuren en doe ze op een bord. Snijd de
vezels 9 g, eiwit 26 9, zout 3,4 9, groente 125 9
bosuitjes in ringetjes. 5 Verhitin een koekenpan 2 el lie.
Schep de tofu uit de marinade en bak de blokjes in8 tot
Tip: leg een bord op de tofu en verzwaar met een blik, zodat het uitlekken
10 min. op hoog vuur rondom knapperig. 6 Verhitintussen
sneller gaat.
DUWIBD 93