Jumbo - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 114




Hier is pagina 114 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Advertorial

zi

EN

es

“VOOR GOEDE

PESTO HEB JE

a

MAAR WEINIG

A

a

INGREDIËNTEN

se

NODIG”

B

a

sj

#

Ke

FR

>

in

hi

Ah

Noord-Italië de basilicum geoogst.

%

cg,

%

2.43

Dat zijn niet de plantjes die we uit de

IJN

Pr,

5

supermarkt kennen, maar wat sterkere,

LS

>

donkergroene blaadjes die los op het

veld groeien. Je kunt ze goed herkennen

zn

in onze pesto” Na de oogst gaan

Ta

debasilicumblaadjes direct naarde

fabriek van Grand’Italia, waar ze worden

|

>

&

gewassen en gesneden.

Dr

Ee!

Smaak in balans

4

Davy: “Voor een goede pesto heb

je maar weinig andere ingrediënten

m‘

‘dan basilicum nodig: olie, kaas en

pijnboompitten. We gebruiken twee

soorten harde Italiaanse kaas, vooreen

mooie balans in de smaak. Dat is ook

de reden dat we wat cashewnotenen

stukjes gekookte aardappel toevoegen.

Dat maakt de pesto milder en zorgt

tegelijkertijd voor een betere textuur”

©

Bijzelfgemaakte pesto maalen meng

Mini penne met tomaatjes en pesto

je de ingrediënten met een vijzel. In de

hoofdgerecht « 20 min. 4 pers.

fabriek wordt dat proces nagebootst. In

een paar maanden tijd wordt voldoende

1pot Grand’ltalia pesto alla

pijnboompitten ca. 3 min. Laat

pesto gemaakt voor een heel jaar.

genovese (185 9)

afkoelen op een bord. 3 Rasp de

350 g Grand’ltalia mini penne

kaas. Snijd de tomaten in partjes.

Eenvoud

tradizionali

Scheur de blaadjes basilicum

Pesto iseen heerlijke smaakmaker

4 el pijnboompitten

in stukjes. 4 Schep de pesto en

in heel veel gerechten. “Je kunt het

75 g Parmezaanse kaas

tomaten door de pasta, Strooierde

direct door dewarme pasta roeren,

300 g trostomaten

pijnboompitten, kaas en basilicum

over.

Met wat tomaatjes en pijnboompitten

15 g basilicum (bakje 20 g)

erbij heb je al een klassiek Italiaans

&rasp

gerecht”, geeft Davy als tip. “De beste

voedingswaarde p.p. 695 kcal,

Italiaanse gerechten kenmerken zich

1Kook de penne volgens de

vet 33 9, waarvan verzadigd7 9.

‘door eenvoud en het gebruikvan

aanwijzingen op de verpakking

koolhydraten 719, waarvan

weinig ingrediënten. Juist in dat soort

2 Verhit intussen een koekenpan

suikers 8 9, vezels5 g, eiwit 26 9,

gerechten vervult pesto een glansrol”

zonder boter of olie en rooster de

zout 1,8 9, groente 759

14 DUMBO