Jumbo - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 114
Hier is pagina 114 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Advertorial
zi
EN
es
“VOOR GOEDE
PESTO HEB JE
a
MAAR WEINIG
A
a
INGREDIËNTEN
se
NODIG”
B
a
sj
#
Ke
FR
>
in
hi
Ah
Noord-Italië de basilicum geoogst.
%
cg,
%
2.43
Dat zijn niet de plantjes die we uit de
IJN
Pr,
5
supermarkt kennen, maar wat sterkere,
LS
>
donkergroene blaadjes die los op het
veld groeien. Je kunt ze goed herkennen
zn
in onze pesto” Na de oogst gaan
Ta
debasilicumblaadjes direct naarde
fabriek van Grand’Italia, waar ze worden
|
>
&
gewassen en gesneden.
Dr
Ee!
Smaak in balans
4
Davy: “Voor een goede pesto heb
je maar weinig andere ingrediënten
m‘
‘dan basilicum nodig: olie, kaas en
pijnboompitten. We gebruiken twee
soorten harde Italiaanse kaas, vooreen
mooie balans in de smaak. Dat is ook
de reden dat we wat cashewnotenen
stukjes gekookte aardappel toevoegen.
Dat maakt de pesto milder en zorgt
tegelijkertijd voor een betere textuur”
©
Bijzelfgemaakte pesto maalen meng
Mini penne met tomaatjes en pesto
je de ingrediënten met een vijzel. In de
hoofdgerecht « 20 min. 4 pers.
fabriek wordt dat proces nagebootst. In
een paar maanden tijd wordt voldoende
1pot Grand’ltalia pesto alla
pijnboompitten ca. 3 min. Laat
pesto gemaakt voor een heel jaar.
genovese (185 9)
afkoelen op een bord. 3 Rasp de
350 g Grand’ltalia mini penne
kaas. Snijd de tomaten in partjes.
Eenvoud
tradizionali
Scheur de blaadjes basilicum
Pesto iseen heerlijke smaakmaker
4 el pijnboompitten
in stukjes. 4 Schep de pesto en
in heel veel gerechten. “Je kunt het
75 g Parmezaanse kaas
tomaten door de pasta, Strooierde
direct door dewarme pasta roeren,
300 g trostomaten
pijnboompitten, kaas en basilicum
over.
Met wat tomaatjes en pijnboompitten
15 g basilicum (bakje 20 g)
erbij heb je al een klassiek Italiaans
&rasp
gerecht”, geeft Davy als tip. “De beste
voedingswaarde p.p. 695 kcal,
Italiaanse gerechten kenmerken zich
1Kook de penne volgens de
vet 33 9, waarvan verzadigd7 9.
‘door eenvoud en het gebruikvan
aanwijzingen op de verpakking
koolhydraten 719, waarvan
weinig ingrediënten. Juist in dat soort
2 Verhit intussen een koekenpan
suikers 8 9, vezels5 g, eiwit 26 9,
gerechten vervult pesto een glansrol”
zonder boter of olie en rooster de
zout 1,8 9, groente 759
14 DUMBO