Jumbo - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 94
Hier is pagina 94 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
À
(|
Kd
9
WEEKMENU
Ya
ef}
ade
1h
f
S
#
PS
x,
of Robes,
16
=
ht
PR
Alsjedeuienlanger
fruit, worden zezoeter,
4
omdat denatuurlike
suikers inde ui
karamelliseren.
Spr
jes-preistam,
pot
met vis-kruidenball
k
je:
tjes
4
hoofdgerecht - 30 min.» 4 pers.
/
2 uien
8 el olijfolie extra vierge
de
jd
1zakspruiten, groene kool &
prei stamppot (400 9)
f
dt
1kgstamppotaardappelen
(uit de koeling)
m
1schaalkabeljauwfilet
Nl
(ca. 290 9)
ge
2tlbloem
De
>
Ko
Atakjes peterselie
Fu
(bakjeà 30 9)
%
m
6takjes dille (bakje à15 9)
2
2tlkappertjes
1beker crème fraîche (125 9)
& staafmixer met hakmolen of
keukenmachine
pureestamper
1Snijd de uien in halve ringen. Verhit in een ruime pan 2 el
en groenten af en vang het kookvocht op. Stamp de
olijfolie. Fruit de ui 2min. Bak destamppotgroenten 1 min.
aardappelen en groenten met de crèmefraïche en een
mee. 2 Voeg de aardappelen en zo veel water toe tot de
scheut kookvocht tot een smeuïge stamppot. Breng op
aardappelen net onder staan. Breng aan de kook. Kook de
smaak. 6 Schep de stamppot op 4 borden. Leg er de vis-
aardappelen met de groenten in 12 min. gaar. 3 Pureer met
kruidenballetjes bij en besprenkel met de kruidenolie.
de hakmolen van de staafmixer of in de keukenmachine de
kabeljauwfilet met de bloem en de helft van de peterselieen
voedingswaarde p.p.593kcal, vet 319, waarvan
dille. Voeg peper naar smaak toe. Schep het mengsel op een
verzadigd 9 g, koolhydraten 529, waarvan suikers 79,
bord en vorm er met vochtige handen 12 balletjes van.
vezels 11 g, eiwit 219, zout 0,5 9, groente 150 9
4 Verhit in een koekenpan 2 el olie. Bak de visballetjes in
6 min. gaar. Hak de rest van de kruiden met de kappertjes
Vegatip: vervang devis door 400 g Lekker Veggievegetarische falafel
fijn en meng met de laatste 4 el olie. 5 Giet de aardappelen
(schaal à 2009). Gebruik alle kruiden voor de kruidenolie.
94 IBD