Jumbo - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 94




Hier is pagina 94 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

À

(|

Kd

9

WEEKMENU

Ya

ef}

ade

1h

f

S

#

PS

x,

of Robes,

16

=

ht

PR

Alsjedeuienlanger

fruit, worden zezoeter,

4

omdat denatuurlike

suikers inde ui

karamelliseren.

Spr

jes-preistam,

pot

met vis-kruidenball

k

je:

tjes

4

hoofdgerecht - 30 min.» 4 pers.

/

2 uien

8 el olijfolie extra vierge

de

jd

1zakspruiten, groene kool &

prei stamppot (400 9)

f

dt

1kgstamppotaardappelen

(uit de koeling)

m

1schaalkabeljauwfilet

Nl

(ca. 290 9)

ge

2tlbloem

De

>

Ko

Atakjes peterselie

Fu

(bakjeà 30 9)

%

m

6takjes dille (bakje à15 9)

2

2tlkappertjes

1beker crème fraîche (125 9)

& staafmixer met hakmolen of

keukenmachine

pureestamper

1Snijd de uien in halve ringen. Verhit in een ruime pan 2 el

en groenten af en vang het kookvocht op. Stamp de

olijfolie. Fruit de ui 2min. Bak destamppotgroenten 1 min.

aardappelen en groenten met de crèmefraïche en een

mee. 2 Voeg de aardappelen en zo veel water toe tot de

scheut kookvocht tot een smeuïge stamppot. Breng op

aardappelen net onder staan. Breng aan de kook. Kook de

smaak. 6 Schep de stamppot op 4 borden. Leg er de vis-

aardappelen met de groenten in 12 min. gaar. 3 Pureer met

kruidenballetjes bij en besprenkel met de kruidenolie.

de hakmolen van de staafmixer of in de keukenmachine de

kabeljauwfilet met de bloem en de helft van de peterselieen

voedingswaarde p.p.593kcal, vet 319, waarvan

dille. Voeg peper naar smaak toe. Schep het mengsel op een

verzadigd 9 g, koolhydraten 529, waarvan suikers 79,

bord en vorm er met vochtige handen 12 balletjes van.

vezels 11 g, eiwit 219, zout 0,5 9, groente 150 9

4 Verhit in een koekenpan 2 el olie. Bak de visballetjes in

6 min. gaar. Hak de rest van de kruiden met de kappertjes

Vegatip: vervang devis door 400 g Lekker Veggievegetarische falafel

fijn en meng met de laatste 4 el olie. 5 Giet de aardappelen

(schaal à 2009). Gebruik alle kruiden voor de kruidenolie.

94 IBD