Jumbo - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 41
Hier is pagina 41 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
7X
en
me
FA
Pompoenlasagne
hoofdgerecht - 25 min
x
COMITE 0
1zak pömpoenblokjes (400 9)
haaltjevarkenssaucijzen
a
(240 g)
à
Telolijfolie
En
Yabakje tijm (à 15 9)
Ya bakje rozemarijn (315 g)
75 9 Parmezaanse kaas
350 gricotta
CL
&
LR
250 gverselasagnebladen
& pureestamper
OC Rete peren AIT
ee hi
1 Verwarm de oven voor tot 180 °C.
em
Kook de C in 10 min.
gaar en stamp ze tot puree met de
pureestamper. Breng op smaak
TE Te ue ir)
ag
mes over de lengte in en verwijder
het vel. Verhit de olijfolie ineen
$
ww
grotekoekenpan en bakhierin op
ws
middelhoog vuur het worstvlees
|
Druk het instukjes met een houten
lepel. 3 Haal intussen de blaadjes
Ee
Pip
van detakjes kruiden ensnijdfijn.
Rasp de Parmezaanse kaas fijn.
len
Ee ed
Meng % van de kaas met dericotta
en kruiden. 4 Verdeel Avande Be
lasagnebladen over de bodem,
de schaal. Verdeel hier de helff
ae
és
et
de pompoenpureeover. Verdeeler_
J
?
de helft van de worst en de helft van
er.
er”
Leu RA Eliet
en dek af met de overgebleven
lasagnebladen. Bestrooimet.derest *
7
van de kaas. 5 Laat in ca. 40 min.
ar
gaar worden in de oven.
DN
(3
An 4
voedingswaarde p.p. 576 kcal
vr
Le
KA
EPA RENE CAT
Lou
y
A
=
koolhydraten 39 g, waarvan
suikers 6 9, vezels 29, eiwit 32 En
ed }
U
EREN eenen lolo eg
RSA
De
_
Serveertip:lekkermet een
=
“hs
LUS ae
U
nn. >
7
nc
Fr
rs
JUMBO
Be
41
DEL