Jumbo - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 136




Hier is pagina 136 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Taco’stinga met kip

Gegrilde avocadotosti met haverspread

hoofdgerecht 25 min. - 4 pers.

lunchgerecht « 25 min. « Apers.

1pakje Fairtrade Original kruidenpasta Mexicaanse

1bakje Oatly romige haverspread naturel (150 9) +

taco’s tinga (70 9) +1 ui + 2el zonnebloemolie +1 schaal

2avocado’s +1 rode ui +8 sneetjes volkoren brood +

Nieuwe Standaard Kip dijfiletblokjes (350 9) +1 blik

%tlchilivlokken &tosti-apparaat

tomatenblokjes (400 ml) + 2 bosuitjes +1 bol mozzarella

(125 9) +4 radijsjes +1 pak volkoren tortilla wraps

1Snijd het vruchtvlees van de avocadb in dunne plakjes. Snijd

(8 stuks) +1 blikje maïskorrels (150 g) +2 el jalapefiomix

de rode uiin halve ringen. 2 Besmeer 4 sneetjes brood met de

(pepers, pot 200 9) +125 g zure room

haverspread. Beleg met de avocado en ui. Bestrooi met de

chilivlokken en dek af met de laatste sneetjes brood. Drukde

1Snipper deui. Verhitin een hapjespan 2elolie. Bak de

sandwiches stevig aan. 3 Bak de sandwiches in het tosti-

kipblokjes 4 min. Voeg de ui toe en bak 1 min. mee. Voeg de

apparaat (of ineen koekenpan met een beetje olijfolie) krokant

kruidenpastaen tomatenblokjestoeen laat op laag vuur metde

en tot de haverspread is gesmolten. 4 Snijd de tosti's schuin

dekselop de pan 12 min. sudderen. 2Snijd de bosuiin ringetjes,

dooren leg op 4 borden

de mozzarellain blokjesen de radis in plakjes. 3 Verwarmde

tortillas volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer

voedingswaarde p.p. 414 kcal, vet 24 9, waarvan verzadigd 5 9,

erde kip in saus, maïs, bosui, mozzarella, radijs jalapefio en zure

koolhydraten 34 9, waarvan suikers 5 g, vezels 9 g, eiwit 119.

room in aparte bakjes bij

zout 19, groente 259

voedingswaarde p.p. 506 kcal vet 28 9,

Tip: haverspread is ook heerlijk op

waarvan verzadigd 119, koolhydraten 519,

geroosterd brood en bagels.

waarvan suikers 13 g, vezels 11g, eiwit32 9,

zout1,69, groente 809

Hamburger met camembert en spekrösti

Pastinaakwortelsoep met ham en

hoofdgerecht « 30 min. 4 pers.

broodsoldaatjes

hoofdgerecht - 30 min.» 4 pers.

8 ler spek rösti (diepvries, zak 350 g) +4 el olijfolie +

1schaal runderhamburgers (440 9) +1 rode ui +1 schaal

1soeppakket pastinaakwortelsoep +7 el olijfolie +

kastanjechampignons (400 g) + 2takjes peterselie +

8 sneetjes wit spelt vloerbrood +1 teentje knoflook +

2teentjes knoflook +3 el mayonaise +3 takjes tijm +150 9

4 el geraspte oude kaas +150 g gekookte hamreepjes

camembert + % zakrucola (à 859) +3 el groene pesto

1Bereid de soep en de pesto volgens de aanwijzingen op de

1Bereid de spekröstivolgensde aanwijzingen op de

verpakking. 2 Snijd intussen de korstjes van het brood. Snijd

verpakking. Verhit in een koekenpan 2 el olijfolie. Bak de

elke snee brood in 2-3 lange repen. Verhit in een koekenpan

hamburgers in 10 min. gear. 2Snipperde ui Hakde

2 el olijfolie. Pers er 1 teentje knoflook boven en fruit 1 min.

champignonsen peterselie fijn. Pers de knoflook 3 Verhit in

Leg het brood in de knoflookolie en bak in 1-2 min. per kant

een hapjespan 2elolijfolie. Bak de ui.%van de knoflook ende

knapperig. 3 Verdeel de soep over borden of kommen

‘champignons5 min. Voeg de peterselie toe. Meng intussen

en garneer met de pesto en hamreepjes. Serveer met de

de mayonaise met de rest van de knoflook en deblaadjesvan

broodsoldaatjes.

de takjes tijm. 4Leg de camembert op de burgers en laat de

kaas ietssmelten. 5 Leg 4 spekröstiop 4 borden, Verdeeler wat

voedingswaarde p.p. 582 kcal, vet 32 9,

rucola, de tijmmayo, champignonsen pesto over Legerde

waarvan verzadigd 8 9, koolhydraten 49 9,

El

CI

burgers met kaas op en dek af de overige

waarvan suikers 14 g, vezels 11 g, eiwit 19 g,

Ee

spekrösti. Garneer met de rest van derucola

zout 39 9, groente 199 g

voedingswaarde p.p. 715 kcal, vet 519,

waarvan verzadigd 16 9, koolhydraten 26 9,

waarvan suikers 39, vezels 6 g eiwit 35 9,

zout 3,8 9, groente 1369