Jumbo - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 136
Hier is pagina 136 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Taco’stinga met kip
Gegrilde avocadotosti met haverspread
hoofdgerecht 25 min. - 4 pers.
lunchgerecht « 25 min. « Apers.
1pakje Fairtrade Original kruidenpasta Mexicaanse
1bakje Oatly romige haverspread naturel (150 9) +
taco’s tinga (70 9) +1 ui + 2el zonnebloemolie +1 schaal
2avocado’s +1 rode ui +8 sneetjes volkoren brood +
Nieuwe Standaard Kip dijfiletblokjes (350 9) +1 blik
%tlchilivlokken &tosti-apparaat
tomatenblokjes (400 ml) + 2 bosuitjes +1 bol mozzarella
(125 9) +4 radijsjes +1 pak volkoren tortilla wraps
1Snijd het vruchtvlees van de avocadb in dunne plakjes. Snijd
(8 stuks) +1 blikje maïskorrels (150 g) +2 el jalapefiomix
de rode uiin halve ringen. 2 Besmeer 4 sneetjes brood met de
(pepers, pot 200 9) +125 g zure room
haverspread. Beleg met de avocado en ui. Bestrooi met de
chilivlokken en dek af met de laatste sneetjes brood. Drukde
1Snipper deui. Verhitin een hapjespan 2elolie. Bak de
sandwiches stevig aan. 3 Bak de sandwiches in het tosti-
kipblokjes 4 min. Voeg de ui toe en bak 1 min. mee. Voeg de
apparaat (of ineen koekenpan met een beetje olijfolie) krokant
kruidenpastaen tomatenblokjestoeen laat op laag vuur metde
en tot de haverspread is gesmolten. 4 Snijd de tosti's schuin
dekselop de pan 12 min. sudderen. 2Snijd de bosuiin ringetjes,
dooren leg op 4 borden
de mozzarellain blokjesen de radis in plakjes. 3 Verwarmde
tortillas volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer
voedingswaarde p.p. 414 kcal, vet 24 9, waarvan verzadigd 5 9,
erde kip in saus, maïs, bosui, mozzarella, radijs jalapefio en zure
koolhydraten 34 9, waarvan suikers 5 g, vezels 9 g, eiwit 119.
room in aparte bakjes bij
zout 19, groente 259
voedingswaarde p.p. 506 kcal vet 28 9,
Tip: haverspread is ook heerlijk op
waarvan verzadigd 119, koolhydraten 519,
geroosterd brood en bagels.
waarvan suikers 13 g, vezels 11g, eiwit32 9,
zout1,69, groente 809
Hamburger met camembert en spekrösti
Pastinaakwortelsoep met ham en
hoofdgerecht « 30 min. 4 pers.
broodsoldaatjes
hoofdgerecht - 30 min.» 4 pers.
8 ler spek rösti (diepvries, zak 350 g) +4 el olijfolie +
1schaal runderhamburgers (440 9) +1 rode ui +1 schaal
1soeppakket pastinaakwortelsoep +7 el olijfolie +
kastanjechampignons (400 g) + 2takjes peterselie +
8 sneetjes wit spelt vloerbrood +1 teentje knoflook +
2teentjes knoflook +3 el mayonaise +3 takjes tijm +150 9
4 el geraspte oude kaas +150 g gekookte hamreepjes
camembert + % zakrucola (à 859) +3 el groene pesto
1Bereid de soep en de pesto volgens de aanwijzingen op de
1Bereid de spekröstivolgensde aanwijzingen op de
verpakking. 2 Snijd intussen de korstjes van het brood. Snijd
verpakking. Verhit in een koekenpan 2 el olijfolie. Bak de
elke snee brood in 2-3 lange repen. Verhit in een koekenpan
hamburgers in 10 min. gear. 2Snipperde ui Hakde
2 el olijfolie. Pers er 1 teentje knoflook boven en fruit 1 min.
champignonsen peterselie fijn. Pers de knoflook 3 Verhit in
Leg het brood in de knoflookolie en bak in 1-2 min. per kant
een hapjespan 2elolijfolie. Bak de ui.%van de knoflook ende
knapperig. 3 Verdeel de soep over borden of kommen
‘champignons5 min. Voeg de peterselie toe. Meng intussen
en garneer met de pesto en hamreepjes. Serveer met de
de mayonaise met de rest van de knoflook en deblaadjesvan
broodsoldaatjes.
de takjes tijm. 4Leg de camembert op de burgers en laat de
kaas ietssmelten. 5 Leg 4 spekröstiop 4 borden, Verdeeler wat
voedingswaarde p.p. 582 kcal, vet 32 9,
rucola, de tijmmayo, champignonsen pesto over Legerde
waarvan verzadigd 8 9, koolhydraten 49 9,
El
CI
burgers met kaas op en dek af de overige
waarvan suikers 14 g, vezels 11 g, eiwit 19 g,
Ee
spekrösti. Garneer met de rest van derucola
zout 39 9, groente 199 g
voedingswaarde p.p. 715 kcal, vet 519,
waarvan verzadigd 16 9, koolhydraten 26 9,
waarvan suikers 39, vezels 6 g eiwit 35 9,
zout 3,8 9, groente 1369