Jumbo - Folder van 01.10.2020 tot 31.10.2020 - Pagina 96




Hier is pagina 96 van 136 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.10.2020 tot 31.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

..

um

Kd

9

WEEKMENU

Tees

Be

is

+

B



NUE

4

N

Wes

Le

ien

e”

LL

4,

I

VA

Ar

FR

Er

LT.

a

I

id

EN

ak

a

%

«4

ie,

Ada

x)

10

De,

M

&

ñ

7

B

al



4

À Pa

R

B

Ga

ae

66

kt

A

®:

4)

AE

LE

FA

ui

dik

fl

rs

NE

rl

(©)

EN

(ALA ded

altijdeen stevige

tomaat met veel

h

smaak zoals deze

in carne met zwarte

1 Lomaat. Die

Hi

EC

(yes

boontjes en avocado

À

4

I

ir het gerecht.

Re

ite heef

bs

hoofdgerecht : 25 min. 4 pers.

dj

14

à

i

nd

'

1grote rode ui

u;

2teentjes knoflook

1zak paprikamix (3 stuks)

4

6 pruim trostomaten (schaal 500 9)

ie

Ve

2blikken zwarte bonen (à 400 g)

2el olijfolie

&

a

1zakje seasoningmix for chilicon

Ge

EA}

carne (28 9)

2avocado’s

en

1beker zure room (125 9)

1Snipper.de uifijn. Snijd de knoflookfijn en de paprika's in

intussen de avocado’s schoon en snijd het vruchtvlees in

blokjes. Snijd de tomaten in blokjes. Giet de zwarte bonen

blokjes. 3 Verdeel de chili sin carne over 4 kommen. Verdeel

afin een vergiet en spoel ze af. 2 Verhit de olie in een pan

er de avocadoblokjes over en schep er de zure room op.

met dikke bodem. Fruit de ui 5 min. zonder te laten kleuren.

Voeg de paprika en knoflook toe en bak 1 min. mee. Roer er

voedingswaarde p.p. 417 kcal, vet 25 9, waarvan

de tomaten door en bak een paar min. mee. Voeg de zwarte

verzadigd 5 g, koolhydraten 29 9, waarvan suikers 15 9,

bonen, de seasoningmixen 50 ml water toe. Leg het deksel

vezels 169, eiwit 11 9, zout 1,9 g, groente 263 9

Bae genenstgof de bonenschêtel In Ta rin: gear Maak

a

B

$: 9%

AL

E

D

Rr