PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 16




Hier is pagina 16 van 128 pagina's van de PLUS folder, geldig van 29.11.2021 tot 26.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ı®

a)

2

CA

=

d de

4

2

RB

"/

/

5

[7

3

N

4

De

=

be

Frambozen-

Mini-

Bananen-

cruffins

clubsandwiches

havermoutbrood

& 6 stuks D makkelijk ® 15 min

à 4 personen = makkelijk

& 12 personen ® makkelijk ® 20 min.

+ 20 min. oventijd © vegetarisch

® 20 min.

+ 25 min. oventijd @ vegetarisch

1 blikje croissantdeeg (240 g)

100 g gerookt ontbijtspek

100 g dadels

6 el frambozenjam

12 sneetjes witbrood

100 g ongezouten notenmix

eee

100 g witte chocolade Fairtrade

k

4 el mayonaise

4 rijpe bananen

e

100 g frambozen

1 eetrijpe avocado

1el vanille-extract

e

muffinvorm 6 holtes

3 cocktailtrostomaten

3 eieren

enssssssesessssesssccosesonessesee

ee e e e

1/4 krop ijsbergsla

150 g havermout

10

1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

F

.

.

.

M

.

.

ss.

1,5 tl bakpoeder

Vet 6 holtes van de muffinvorm in met

1/2 tl zout

%

1. Verhit een koekenpan en bak de

boter. Rol het deeg uit en snijd het in

plakjes spek in ca. 8 min. krokant. Laat

eee e es e e e

25 g geraspte kokos

consesesessseseessservesseerenssersne

3 gelijke rechthoeken. Duw de diagonale

ze uitlekken op keukenpapier. Rooster

snijliin goed dicht. Halveer de recht-

12 sneetjes brood in de broodrooster.

1. Verwarm de oven voor op 175 °C.

hoeken in de lengte en bestrijk elke

Verwijder de pit en schil van de

Week de dadels 10 min. in kokend

strook deeg met frambozenjam. Hak de

avocado en snijd het vruchtvlees in

water. Vet de cakevorm in met een

helft van de chocolade fijn en strooi over

dunne plakjes. Snijd de tomaten in

beetje boter en bekleed de bodem

de jam. Rol de stroken met de jamkant

dunne plakjes.

met bakpapier. Hak de noten grof. Giet

naar binnen op tot een slakkenhuis en

de dadels af en pureer ze samen met

zet ze in de muffinvorm.

2. Bestrijk 4 sneetjes brood dun met

3 bananen en het vanille-extract in de

mayonaise en beleg met ijsbergsla

keukenmachine tot een gladde puree.

2. Bak de cruffins in ca. 20 min. goudbruin.

en spek. Bestrijk 4 sneetjes brood

Laat iets afkoelen en haal ze uit de vorm.

aan weerszijden dun met mayo en

2. Voeg de eieren toe en mix kort tot

Hak de rest van de chocolade grof en

leg ze erop. Beleg die met tomaat en

een glad beslag. Schep in een kom en

smelt deze au bain-marie. Drizzle de

avocado en bestrooi met peper naar

spatel de havermout, bakpoeder, zout,

chocolade over de iets afgekoelde

smaak. Bestrijk de laatste sneetjes

kokos en noten door het beslag. Doe in

ecruffins. Serveer warm met de frambozen.

brood met mayonaise en leg ze met

de cakevorm en strijk glad. Halveer de

de mayonaise-kant op de tomaat en

laatste banaan in de lengte en leg ze

VOEDINGSWAARDEN P.P.:

ll

avocado. Snijd voorzichtig diagonaal

op het beslag. Bak het bananenbrood

KCAL 272 VET 15 G (8 G VERZADIGD),

28 G KOOLHYDRATEN (17 G SUIKERS),

door met een scherp kartelmes. Zet

in ca. 45 min. goudbruin en gaar.

16 VEZELS, 4 G EIWIT, 0,9 G ZOUT

de sandwiches vast met een prikker.

Serveer met boter of roomkaas.

El

VOEDINGSWAARDEN P.P.:

El

VOEDINGSWAARDEN P.P.:

=;

m]

KCAL 489 VET 27G (5 G VERZADIGD),

KCAL 241 VET 12 G (2 G VERZADIGD),

45 G KOOLHYDRATEN (4 G SUIKERS),

25 G KOOLHYDRATEN (13 G SUIKERS),

4 G VEZELS, 14 G EIWIT, 2,1 G ZOUT

E:

3 G VEZELS, 7 G EIWIT, 0,4 6 ZOUT

x

dé.

à

Kerstgranola **

,

ie

met pompoenpitten

|

>

Be