PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 16
Hier is pagina 16 van 128 pagina's van de PLUS folder, geldig van 29.11.2021 tot 26.12.2021.

Hier is pagina 16 van 128 pagina's van de PLUS folder, geldig van 29.11.2021 tot 26.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 16
ı® a) 2 CA = d de 4 2 RB "/ / 5 [7 3 N 4 De = be Frambozen- Mini- Bananen- cruffins clubsandwiches havermoutbrood & 6 stuks D makkelijk ® 15 min à 4 personen = makkelijk & 12 personen ® makkelijk ® 20 min. + 20 min. oventijd © vegetarisch ® 20 min. + 25 min. oventijd @ vegetarisch 1 blikje croissantdeeg (240 g) 100 g gerookt ontbijtspek 100 g dadels 6 el frambozenjam 12 sneetjes witbrood 100 g ongezouten notenmix eee 100 g witte chocolade Fairtrade k 4 el mayonaise 4 rijpe bananen e 100 g frambozen 1 eetrijpe avocado 1el vanille-extract e muffinvorm 6 holtes 3 cocktailtrostomaten 3 eieren enssssssesessssesssccosesonessesee ee e e e 1/4 krop ijsbergsla 150 g havermout 10 1. Verwarm de oven voor op 200 °C. F . . . M . . ss. 1,5 tl bakpoeder Vet 6 holtes van de muffinvorm in met 1/2 tl zout % 1. Verhit een koekenpan en bak de boter. Rol het deeg uit en snijd het in plakjes spek in ca. 8 min. krokant. Laat eee e es e e e 25 g geraspte kokos consesesessseseessservesseerenssersne 3 gelijke rechthoeken. Duw de diagonale ze uitlekken op keukenpapier. Rooster snijliin goed dicht. Halveer de recht- 12 sneetjes brood in de broodrooster. 1. Verwarm de oven voor op 175 °C. hoeken in de lengte en bestrijk elke Verwijder de pit en schil van de Week de dadels 10 min. in kokend strook deeg met frambozenjam. Hak de avocado en snijd het vruchtvlees in water. Vet de cakevorm in met een helft van de chocolade fijn en strooi over dunne plakjes. Snijd de tomaten in beetje boter en bekleed de bodem de jam. Rol de stroken met de jamkant dunne plakjes. met bakpapier. Hak de noten grof. Giet naar binnen op tot een slakkenhuis en de dadels af en pureer ze samen met zet ze in de muffinvorm. 2. Bestrijk 4 sneetjes brood dun met 3 bananen en het vanille-extract in de mayonaise en beleg met ijsbergsla keukenmachine tot een gladde puree. 2. Bak de cruffins in ca. 20 min. goudbruin. en spek. Bestrijk 4 sneetjes brood Laat iets afkoelen en haal ze uit de vorm. aan weerszijden dun met mayo en 2. Voeg de eieren toe en mix kort tot Hak de rest van de chocolade grof en leg ze erop. Beleg die met tomaat en een glad beslag. Schep in een kom en smelt deze au bain-marie. Drizzle de avocado en bestrooi met peper naar spatel de havermout, bakpoeder, zout, chocolade over de iets afgekoelde smaak. Bestrijk de laatste sneetjes kokos en noten door het beslag. Doe in ecruffins. Serveer warm met de frambozen. brood met mayonaise en leg ze met de cakevorm en strijk glad. Halveer de de mayonaise-kant op de tomaat en laatste banaan in de lengte en leg ze VOEDINGSWAARDEN P.P.: ll avocado. Snijd voorzichtig diagonaal op het beslag. Bak het bananenbrood KCAL 272 VET 15 G (8 G VERZADIGD), 28 G KOOLHYDRATEN (17 G SUIKERS), door met een scherp kartelmes. Zet in ca. 45 min. goudbruin en gaar. 16 VEZELS, 4 G EIWIT, 0,9 G ZOUT de sandwiches vast met een prikker. Serveer met boter of roomkaas. El VOEDINGSWAARDEN P.P.: El VOEDINGSWAARDEN P.P.: =; m] KCAL 489 VET 27G (5 G VERZADIGD), KCAL 241 VET 12 G (2 G VERZADIGD), 45 G KOOLHYDRATEN (4 G SUIKERS), 25 G KOOLHYDRATEN (13 G SUIKERS), 4 G VEZELS, 14 G EIWIT, 2,1 G ZOUT E: 3 G VEZELS, 7 G EIWIT, 0,4 6 ZOUT x dé. à Kerstgranola ** , ie met pompoenpitten | > Be
PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 16