PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 16
Hier is pagina 16 van 128 pagina's van de PLUS folder, geldig van 29.11.2021 tot 26.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ı®
a)
2
CA
=
d de
4
2
RB
"/
/
5
[7
3
N
4
De
=
be
Frambozen-
Mini-
Bananen-
cruffins
clubsandwiches
havermoutbrood
& 6 stuks D makkelijk ® 15 min
à 4 personen = makkelijk
& 12 personen ® makkelijk ® 20 min.
+ 20 min. oventijd © vegetarisch
® 20 min.
+ 25 min. oventijd @ vegetarisch
1 blikje croissantdeeg (240 g)
100 g gerookt ontbijtspek
100 g dadels
6 el frambozenjam
12 sneetjes witbrood
100 g ongezouten notenmix
eee
100 g witte chocolade Fairtrade
k
4 el mayonaise
4 rijpe bananen
e
100 g frambozen
1 eetrijpe avocado
1el vanille-extract
e
muffinvorm 6 holtes
3 cocktailtrostomaten
3 eieren
enssssssesessssesssccosesonessesee
ee e e e
1/4 krop ijsbergsla
150 g havermout
10
1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
F
.
.
.
M
.
.
ss.
1,5 tl bakpoeder
Vet 6 holtes van de muffinvorm in met
1/2 tl zout
%
1. Verhit een koekenpan en bak de
boter. Rol het deeg uit en snijd het in
plakjes spek in ca. 8 min. krokant. Laat
eee e es e e e
25 g geraspte kokos
consesesessseseessservesseerenssersne
3 gelijke rechthoeken. Duw de diagonale
ze uitlekken op keukenpapier. Rooster
snijliin goed dicht. Halveer de recht-
12 sneetjes brood in de broodrooster.
1. Verwarm de oven voor op 175 °C.
hoeken in de lengte en bestrijk elke
Verwijder de pit en schil van de
Week de dadels 10 min. in kokend
strook deeg met frambozenjam. Hak de
avocado en snijd het vruchtvlees in
water. Vet de cakevorm in met een
helft van de chocolade fijn en strooi over
dunne plakjes. Snijd de tomaten in
beetje boter en bekleed de bodem
de jam. Rol de stroken met de jamkant
dunne plakjes.
met bakpapier. Hak de noten grof. Giet
naar binnen op tot een slakkenhuis en
de dadels af en pureer ze samen met
zet ze in de muffinvorm.
2. Bestrijk 4 sneetjes brood dun met
3 bananen en het vanille-extract in de
mayonaise en beleg met ijsbergsla
keukenmachine tot een gladde puree.
2. Bak de cruffins in ca. 20 min. goudbruin.
en spek. Bestrijk 4 sneetjes brood
Laat iets afkoelen en haal ze uit de vorm.
aan weerszijden dun met mayo en
2. Voeg de eieren toe en mix kort tot
Hak de rest van de chocolade grof en
leg ze erop. Beleg die met tomaat en
een glad beslag. Schep in een kom en
smelt deze au bain-marie. Drizzle de
avocado en bestrooi met peper naar
spatel de havermout, bakpoeder, zout,
chocolade over de iets afgekoelde
smaak. Bestrijk de laatste sneetjes
kokos en noten door het beslag. Doe in
ecruffins. Serveer warm met de frambozen.
brood met mayonaise en leg ze met
de cakevorm en strijk glad. Halveer de
de mayonaise-kant op de tomaat en
laatste banaan in de lengte en leg ze
VOEDINGSWAARDEN P.P.:
ll
avocado. Snijd voorzichtig diagonaal
op het beslag. Bak het bananenbrood
KCAL 272 VET 15 G (8 G VERZADIGD),
28 G KOOLHYDRATEN (17 G SUIKERS),
door met een scherp kartelmes. Zet
in ca. 45 min. goudbruin en gaar.
16 VEZELS, 4 G EIWIT, 0,9 G ZOUT
de sandwiches vast met een prikker.
Serveer met boter of roomkaas.
El
VOEDINGSWAARDEN P.P.:
El
VOEDINGSWAARDEN P.P.:
=;
m]
KCAL 489 VET 27G (5 G VERZADIGD),
KCAL 241 VET 12 G (2 G VERZADIGD),
45 G KOOLHYDRATEN (4 G SUIKERS),
25 G KOOLHYDRATEN (13 G SUIKERS),
4 G VEZELS, 14 G EIWIT, 2,1 G ZOUT
E:
3 G VEZELS, 7 G EIWIT, 0,4 6 ZOUT
x
dé.
à
Kerstgranola **
,
ie
met pompoenpitten
|
>
Be