PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 17
Hier is pagina 17 van 128 pagina's van de PLUS folder, geldig van 29.11.2021 tot 26.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
eN
ne
4
BS
m‘
À
Jl
D
4
‘Oeuf en cocotte’
Dutch baby
Groentetaartjes
met zalm
à 2-4 personen = makkelijk ®ı5 min.
à 8 personen = makkelijk ® 25 min.
+ 25 min. oventijd vegetarisch
à 4 personen B makkelijk
+ 25 min. oventijd (9 vegetarisch
4 eieren
e 8 plakjes roomboterbladerdeeg
® 15 min. + 10 min. oventijd
75 g bloem
(ontdooid)
100 g tuinerwten (diepvries)
1el kaneel + extra voor serveren
2 el olijfolie
1/2 bakje bieslook
175 ml karnemelk (Biologisch PLUS)
1 courgette
1/3 bakje dille
7
1 winterwortel
125 g crème fraîche
P
2 el ahornsiroop + extra voor serveren
40 g boter
3 eieren
1 moot warmgerookte zalm (125 g)
4 eieren
2 rode grapefruits
100 g geraspte belegen kaas
100 g bramen
1el Italiaanse kruiden
ee ee e e e
4 sneetjes volkoren brood
eee e ee e
sossssesssossesssssesessssessscsssess
500 g Griekse yoghurt 10%
8 rode zoete trostomaatjes
ee ee e ee e e
poedersuiker
Sennsnnnnnnnnnnnnnnnnnne nennen nennen
1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
De
1. Verwarm de oven voor op 190 °C.
Vet de ovenschaaltjes in met wat boter.
Vet de muffinvorm in met wat boter
Ontdooi de tuinerwten in heet
1. Verwarm de oven voor op 220 °C en
zet een gietijzeren pan in de oven. Klop
en bekleed elke holte met een plakje
water. Snijd de kruiden fijn. Verdeel
de eieren los in een kom met de mixer.
bladerdeeg.
achtereenvolgens de crème fraîche,
Zeef de bloem en kaneel erboven, voeg
erwten, zalm en de helft van de kruiden
2. Snijd met een kaasschaaf 8 lange
de karnemelk en ahornsiroop toe en klop
over de schaaltjes. Roer losjes om.
linten van de courgette. Schrap de
kort tot een glad beslag.
wortel en maak ook 8 wortellinten.
2. Maak een kuiltje in het midden en
a
2. Neem de pan uit de oven en laat de
Klop de eieren los met de kaas en
breek de eieren erboven. Snijd het brood
in de breedte in reepjes. Bak de oeufs en
boter smelten in de pan. Verdeel het
kruiden. Voeg naar smaak peper
*
goed, ook aan de rand van de pan.
en zout toe. Verdeel over de holtes.
cocotte en het brood (dat leg je ernaast)
in ca. 10 min. in het midden.
Schenk het beslag erbij en bak de
Bestrijk de courgette en wortel dun
Dutch baby in ca. 20 min. goudbruin
met olijfolie. Leg een plak wortel op
3. Bestrooi met de rest van de kruiden
en superluchtig. Schil ondertussen
een plak courgette en rol ze samen
op. Zet het rolletje in de taartjes en
en peper en zout naar smaak.
de schil van de grapefruits en snijd
het vruchtvlees tussen de partjes uit.
duw in het midden een tomaatje.
VOEDINGSWAARDEN P.P.:
KCAL 345 VET 22 G (11 G VERZADIGD),
ï
Serveer de Dutch baby met de vruchten,
16 G KOOLHYDRATEN (2 G SUIKERS),
eventueel extra ahornsiroop en de
3. Bak de taartjes in het midden van
3 G VEZELS, 19 G EIWIT, 1,7 G ZOUT
de oven in ca. 20 min. goudbruin en
el
Bel
yoghurt. Bestrooi met poedersuiker.
gaar. Dek af met aluminiumfolie als
de groenten te donker worden.
Ed
EE
en
VOEDINGSWAARDEN P.P.:
El
VOEDINGSWAARDEN P.P.:
EE
KCAL 464 VET 27 G (7 G VERZADIGD),
KCAL 256 VET 12 G (5 G VERZADIGD),
35 G KOOLHYDRATEN (14 G SUIKERS),
25 G KOOLHYDRATEN (3 G SUIKERS),
N
3 G VEZELS, 17 G EIWIT, 0,5 G ZOUT
El:
2 G VEZELS, 11 G EIWIT, 1,4 6 ZOUT
Tropis e fruitsalade
|
:
em
4
a
met pit
17