PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 17
Hier is pagina 17 van 128 pagina's van de PLUS folder, geldig van 29.11.2021 tot 26.12.2021.

Hier is pagina 17 van 128 pagina's van de PLUS folder, geldig van 29.11.2021 tot 26.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 17
eN ne 4 BS m‘ À Jl D 4 ‘Oeuf en cocotte’ Dutch baby Groentetaartjes met zalm à 2-4 personen = makkelijk ®ı5 min. à 8 personen = makkelijk ® 25 min. + 25 min. oventijd vegetarisch à 4 personen B makkelijk + 25 min. oventijd (9 vegetarisch 4 eieren e 8 plakjes roomboterbladerdeeg ® 15 min. + 10 min. oventijd 75 g bloem (ontdooid) 100 g tuinerwten (diepvries) 1el kaneel + extra voor serveren 2 el olijfolie 1/2 bakje bieslook 175 ml karnemelk (Biologisch PLUS) 1 courgette 1/3 bakje dille 7 1 winterwortel 125 g crème fraîche P 2 el ahornsiroop + extra voor serveren 40 g boter 3 eieren 1 moot warmgerookte zalm (125 g) 4 eieren 2 rode grapefruits 100 g geraspte belegen kaas 100 g bramen 1el Italiaanse kruiden ee ee e e e 4 sneetjes volkoren brood eee e ee e sossssesssossesssssesessssessscsssess 500 g Griekse yoghurt 10% 8 rode zoete trostomaatjes ee ee e ee e e poedersuiker Sennsnnnnnnnnnnnnnnnnnne nennen nennen 1. Verwarm de oven voor op 200 °C. De 1. Verwarm de oven voor op 190 °C. Vet de ovenschaaltjes in met wat boter. Vet de muffinvorm in met wat boter Ontdooi de tuinerwten in heet 1. Verwarm de oven voor op 220 °C en zet een gietijzeren pan in de oven. Klop en bekleed elke holte met een plakje water. Snijd de kruiden fijn. Verdeel de eieren los in een kom met de mixer. bladerdeeg. achtereenvolgens de crème fraîche, Zeef de bloem en kaneel erboven, voeg erwten, zalm en de helft van de kruiden 2. Snijd met een kaasschaaf 8 lange de karnemelk en ahornsiroop toe en klop over de schaaltjes. Roer losjes om. linten van de courgette. Schrap de kort tot een glad beslag. wortel en maak ook 8 wortellinten. 2. Maak een kuiltje in het midden en a 2. Neem de pan uit de oven en laat de Klop de eieren los met de kaas en breek de eieren erboven. Snijd het brood in de breedte in reepjes. Bak de oeufs en boter smelten in de pan. Verdeel het kruiden. Voeg naar smaak peper * goed, ook aan de rand van de pan. en zout toe. Verdeel over de holtes. cocotte en het brood (dat leg je ernaast) in ca. 10 min. in het midden. Schenk het beslag erbij en bak de Bestrijk de courgette en wortel dun Dutch baby in ca. 20 min. goudbruin met olijfolie. Leg een plak wortel op 3. Bestrooi met de rest van de kruiden en superluchtig. Schil ondertussen een plak courgette en rol ze samen op. Zet het rolletje in de taartjes en en peper en zout naar smaak. de schil van de grapefruits en snijd het vruchtvlees tussen de partjes uit. duw in het midden een tomaatje. VOEDINGSWAARDEN P.P.: KCAL 345 VET 22 G (11 G VERZADIGD), ï Serveer de Dutch baby met de vruchten, 16 G KOOLHYDRATEN (2 G SUIKERS), eventueel extra ahornsiroop en de 3. Bak de taartjes in het midden van 3 G VEZELS, 19 G EIWIT, 1,7 G ZOUT de oven in ca. 20 min. goudbruin en el Bel yoghurt. Bestrooi met poedersuiker. gaar. Dek af met aluminiumfolie als de groenten te donker worden. Ed EE en VOEDINGSWAARDEN P.P.: El VOEDINGSWAARDEN P.P.: EE KCAL 464 VET 27 G (7 G VERZADIGD), KCAL 256 VET 12 G (5 G VERZADIGD), 35 G KOOLHYDRATEN (14 G SUIKERS), 25 G KOOLHYDRATEN (3 G SUIKERS), N 3 G VEZELS, 17 G EIWIT, 0,5 G ZOUT El: 2 G VEZELS, 11 G EIWIT, 1,4 6 ZOUT Tropis e fruitsalade | : em 4 a met pit 17
PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 17