PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 67




Hier is pagina 67 van 128 pagina's van de PLUS folder, geldig van 29.11.2021 tot 26.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

5

Aziati

sche



orrelpla

ijk

TE

Le

d'A

CET

(He)

Ai

-(zak, 175 g)

us

A

bol

és Fa

ns

LE

(zak, 150 g)

tr

Pe

mn

sesamzaad

PRET CE OC

Bn

komkommer aan

N

n bestrooi met

en

uitjes.

=

7

ter

in paprika

dk

rimps: Verh

tlepel

©

jemolie in een koekenpan

d JS

ingesneden teen knoflook,

py

A

2

pelsambal oelek en 100 gram

5

ob

nalen. Roerbak 3 min. op

hoog vuur. Rasp van het vuur



chil van 1 citroen en breng

5

op smaak met citroensap.

%

IN

\

>

a

RD

D

b.

I RES

«

EF arn AIN

Passion prosecco

2

à 4 personen = makkelijk

Halveer de passievruchten en

10 min. @ vegetarisch

verdeel het pulp over de glazen.

Maak met de zesteur krullen van

PL

e 2 passievruchten

de sinaasappelschil en pers de

EN

A

sinaasappel

vrucht uit. Verdeel het sap ook over

ca. 500 ml prosecco,

de glazen. Vul aan met prosecco.

gekoeld

4 champagnecoupes

Liever geen alcohol?

zesteur

Vervang de prosecco door Spa

citruspers

eevoeevnosevevesveverveeeen

touch of Pineapple ginger.

67