PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 31
Hier is pagina 31 van 128 pagina's van de PLUS folder, geldig van 29.11.2021 tot 26.12.2021.

Hier is pagina 31 van 128 pagina's van de PLUS folder, geldig van 29.11.2021 tot 26.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 31
Wu a = 2 ZN, W. Pe 2 2 ES 4 / es % x [4 As de Carpaccio Timbaaltje worden, komen de 0072000210 uit de kast” van knolselderij van garnalen a 4 personen B makkelijk A 4 personen B gemiddeld Naam: Henk Vergeer (53) Is: ondernemer van PLUS 20 min. + 20 min. wachttijd ® 25 min. Vergeer in Ouderkerk a/d IJssel 1 knolselderij 2 eetrijpe avocado” PO u 50 g boter 2 el mayonaise 1/2 bakje bieslook 3 el citroensap Hoe vul jij ‘behulpzaamheid’ in tijdens de feestdagen? 4 el crème fraîche # 2 M U 1 granny smith appel 1tl grove mosterd 1/2 bakje dille “Om klanten te helpen bij het kiezen van hun kerstgerechten, organiseren ee es e e 150 g gebakken beenham eee ee e 1 pakje Hollandse gepelde Puur van Smaak garnalen (100 g) wij ieder jaar moonlightshopping Dat doen wij al ruim 20 jaar. Alle e 1/2 zakje veldsla (85 g) e 1tl paprikapoeder e portioneerring van ca. 8 cm medewerkers en de winkel zijn in vovvooneeevvesvveevvvsovseeevseevenee kerstsfeer. Op deze avond bieden vosssoscosessscrersensservsnseeveenn wij hapjes en drankjes aan uit het 1. Schil de knolselderij en snijd de kerstmagazine, om zo ideeën op knol met een scherp mes in zo dun 1. Halveer de avocado’s, verwijder de te doen voor kerst. We maken mogelijke plakken ca. 5 mm (heb je een schil en pit en prak het vruchtvlees er altijd een groot feest van met mandoline, dan kun je die gebruiken). met 1 eetlepel mayonaise en 1 eetlepel spectaculaire aanbiedingen!” Verhit de boter in een ruime koekenpan, citroensap fijn. Breng op smaak schenk er 50 ml water bij en leg de met peper en zout. Snijd de appel Wie kookt er met kerst? knolselderij erin. Knip het bakpapier in in blokjes van 5 mm, verwijder het klokhuis. Besprenkel met de rest van “Traditioneel gingen we altijd met het formaat van de pan, leg het op de de hele familie uit eten. Vanwege knolselderij en doe er een deksel op. het citroensap. Hak de dille fijn en meng met de appel, maar houd corona kon dat afgelopen jaar niet, Stoof de knolselderij op laag vuur in dus besloten we het klein te vieren ca. 20 min. gaar tot er geen vocht meer 2 eetlepels achter voor garnering. met een winterbarbecue. Dit was in de pan zit. zo leuk en gezellig dat we dat dit 2. Roer de rest van de mayonaise met jaar ook weer gaan doen!” 2. Hak de bieslook fijn. Roer de crème het paprikapoeder door de garnalen fraîche los met de mosterd. Verdeel de en breng op smaak met peper. Wie zitten er aan tafel en wat knolselderij over 4 borden en bestrooi gaat er op de grill? 3. Zet de portioneerring op een met peper en (een beetje) zout naar “Mijn vrouw Marian en ik, mijn smaak. Doe er een toefje crème fraîche bord en schep er 1/4 van de dochter Yvette met haar vriend avocadomousse in, bestrooi met 1/4 op, leg er wat beenham bij en garneer Kevin en onze zoon Jelle met met een paar plukjes veldsla. Bestrooi van het appelmengsel en verdeel 1/4 zijn vriendin Imke. Natuurlijk kan met de bieslook. van de garnalen erover. Bestrooi met grootmoeders rollade tijdens wat dille. Maak zo nog 3 timbaaltjes. onze winterbarbecue niet Si voor aan de ontbreken! Deze valt bij iedereen ee goed in de smaak. Verder hebben Bekijk de video! we saté, hamburgers en natuurlijk VOEDINGSWAARDEN P.P.: VOEDINGSWAARDEN P.P.: El El Ï El E heerlijk brood met smeersels, KCAL 258 VET 17 G (10 G VERZADIGD), KCAL 249 VET 20 G (2 G VERZADIGD), =) salades en lekkere wijnen.” 11 G KOOLHYDRATEN (1 G SUIKERS), 8 G KOOLHYDRATEN (6 G SUIKERS), 9 G VEZELS, 11 G EIWIT, 1,2 G ZOUT el Bl 4 G VEZELS, 6 G EIWIT, 0,1 G ZOUT el BESTEL ALLE INGREDIENTEN OP PLUS.NL/KERSTBOODSCHAPPEN 31
PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 31