PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 31




Hier is pagina 31 van 128 pagina's van de PLUS folder, geldig van 29.11.2021 tot 26.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Wu

a

=

2

ZN,

W.

Pe

2

2

ES

4 /

es

%

x

[4

As de

Carpaccio

Timbaaltje

worden, komen de

0072000210

uit de kast”

van knolselderij

van garnalen

a 4 personen B makkelijk

A 4 personen B gemiddeld

Naam: Henk Vergeer (53)

Is: ondernemer van PLUS

20 min. + 20 min. wachttijd

® 25 min.

Vergeer in Ouderkerk a/d IJssel

1 knolselderij

2 eetrijpe avocado”

PO

u

50 g boter

2 el mayonaise

1/2 bakje bieslook

3 el citroensap

Hoe vul jij ‘behulpzaamheid’ in

tijdens de feestdagen?

4 el crème fraîche

#

2

M

U

1 granny smith appel

1tl grove mosterd

1/2 bakje dille

“Om klanten te helpen bij het kiezen

van hun kerstgerechten, organiseren

ee es e e

150 g gebakken beenham

eee ee e

1 pakje Hollandse gepelde

Puur van Smaak

garnalen (100 g)

wij ieder jaar moonlightshopping

Dat doen wij al ruim 20 jaar. Alle

e

1/2 zakje veldsla (85 g)

e

1tl paprikapoeder

e portioneerring van ca. 8 cm

medewerkers en de winkel zijn in

vovvooneeevvesvveevvvsovseeevseevenee

kerstsfeer. Op deze avond bieden

vosssoscosessscrersensservsnseeveenn

wij hapjes en drankjes aan uit het

1. Schil de knolselderij en snijd de

kerstmagazine, om zo ideeën op

knol met een scherp mes in zo dun

1. Halveer de avocado’s, verwijder de

te doen voor kerst. We maken

mogelijke plakken ca. 5 mm (heb je een

schil en pit en prak het vruchtvlees

er altijd een groot feest van met

mandoline, dan kun je die gebruiken).

met 1 eetlepel mayonaise en 1 eetlepel

spectaculaire aanbiedingen!”

Verhit de boter in een ruime koekenpan,

citroensap fijn. Breng op smaak

schenk er 50 ml water bij en leg de

met peper en zout. Snijd de appel

Wie kookt er met kerst?

knolselderij erin. Knip het bakpapier in

in blokjes van 5 mm, verwijder het

klokhuis. Besprenkel met de rest van

“Traditioneel gingen we altijd met

het formaat van de pan, leg het op de

de hele familie uit eten. Vanwege

knolselderij en doe er een deksel op.

het citroensap. Hak de dille fijn en

meng met de appel, maar houd

corona kon dat afgelopen jaar niet,

Stoof de knolselderij op laag vuur in

dus besloten we het klein te vieren

ca. 20 min. gaar tot er geen vocht meer

2 eetlepels achter voor garnering.

met een winterbarbecue. Dit was

in de pan zit.

zo leuk en gezellig dat we dat dit

2. Roer de rest van de mayonaise met

jaar ook weer gaan doen!”

2. Hak de bieslook fijn. Roer de crème

het paprikapoeder door de garnalen

fraîche los met de mosterd. Verdeel de

en breng op smaak met peper.

Wie zitten er aan tafel en wat

knolselderij over 4 borden en bestrooi

gaat er op de grill?

3. Zet de portioneerring op een

met peper en (een beetje) zout naar

“Mijn vrouw Marian en ik, mijn

smaak. Doe er een toefje crème fraîche

bord en schep er 1/4 van de

dochter Yvette met haar vriend

avocadomousse in, bestrooi met 1/4

op, leg er wat beenham bij en garneer

Kevin en onze zoon Jelle met

met een paar plukjes veldsla. Bestrooi

van het appelmengsel en verdeel 1/4

zijn vriendin Imke. Natuurlijk kan

met de bieslook.

van de garnalen erover. Bestrooi met

grootmoeders rollade tijdens

wat dille. Maak zo nog 3 timbaaltjes.

onze winterbarbecue niet

Si

voor aan de

ontbreken! Deze valt bij iedereen

ee

goed in de smaak. Verder hebben

Bekijk de video!

we saté, hamburgers en natuurlijk

VOEDINGSWAARDEN P.P.:

VOEDINGSWAARDEN P.P.:

El

El

Ï

El

E

heerlijk brood met smeersels,

KCAL 258 VET 17 G (10 G VERZADIGD),

KCAL 249 VET 20 G (2 G VERZADIGD),

=)

salades en lekkere wijnen.”

11 G KOOLHYDRATEN (1 G SUIKERS),

8 G KOOLHYDRATEN (6 G SUIKERS),

9 G VEZELS, 11 G EIWIT, 1,2 G ZOUT

el

Bl

4 G VEZELS, 6 G EIWIT, 0,1 G ZOUT

el

BESTEL ALLE INGREDIENTEN OP PLUS.NL/KERSTBOODSCHAPPEN

31