PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 45




Hier is pagina 45 van 128 pagina's van de PLUS folder, geldig van 29.11.2021 tot 26.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

u

vg

2

à

À

AT

apré 5

variatie bip

Fe

Deze witlofsalade is

=

La

*

+

ook erg lekker met 150 gram

RR

2.

verkruimelde feta. Perfect

L

La

%

x

voor op de brunchtafel.

ge

er 8



x

RN

Le

a

LA

fd

6.

0

,

NE

es

ven,

ER

€:



Witlofsalade

met rode kool

& 4 personen & makkelijk

@ 30 min. @ vegetarisch

"A

0

3 stronkjes witlof

0

1/2 zakje gesneden rode kool

ÿ

(à 350 g, biologisch)

100 g granaatappelpitjes

hentenbiepstuk.

1 klein sjalotje

1tl Dijonmosterd

1 el rode wijnazijn

1 ti vloeibare honing

5 el olijfolie extra vergine

|

1 bakje koriander

Geroosterde bloemkool

OEREN

met truffeltapenade

1. Verwijder de onderkant van de

witlof, haal de blaadjes los en snijd

à 4-6 personen B makkelijk

2. Roer de ricotta los met de kaas,

ze in de lengte in repen van ca. 2 cm.

25 min. + 15 oventijd

truffeltapenade en peper en (niet te

Verdeel de witlof met de rode kool

Q vegetarisch

veel) zout naar smaak. Snijd de

over een schaal. Bestrooi met de

1 bloemkool (ca. 1,5 kg)

peterselie fijn en roer de helft door

granaatappelpitjes.

de ricotta. Doe het paneermeel in een

1 bakje ricotta (250 g)

kommetje en schenk de olijfolie

2. Snipper de sjalot zo fijn

4 el geraspte

erover, voeg peper naar smaak toe

Parmezaanse kaas

mogelijk. Klop een dressing van

ee ee e

en schep om.

de sjalot, mosterd en de azijn en de

2 el truffeltapenade

(potje 80 g, Urbani)

honing. Voeg de olijfolie toe en breng

3. Zet de kool op een met bakpapier

de dressing op smaak met peper en

e 1/2 bakje platte peterselie

beklede bakplaat en bedek rondom

e 4 el paneermeel

(een beetje) zout. Hak de koriander

met het ricottamengsel.

grof. Besprenkel de salade met de

e 2 el olijfolie

Bestrooi met het paneermeel.

dressing en bestrooi met de

1. Verwarm de oven voor op

Rooster de bloemkool in het midden

koriander.

190 °C. Breng een ruime pan

van de oven in ca. 15 min. goudbruin.

(waar de bloemkool in past) met

Bestrooi met de rest van de peterselie.

water aan de kook. Snijd de onderkant

van de kool zodat hij stabiel

staat, maar laat het blad en stelen

El

VOEDINGSWAARDEN P.P.:

=

zitten. Kook de bloemkool 5 min.

VOEDINGSWAARDEN P.P.:

El:

x

LE

KCAL 229 VET 19 G (3 G VERZADIGD),

KCAL 409 VET 22 G (10 G VERZADIGD), Er

10 G KOOLHYDRATEN (8 G SUIKERS),

ie

rel

Neem met een schuimspaan uit de

25 G KOOLHYDRATEN (1 G SUIKERS),

3 G VEZELS, 2 G EIWIT, 0,1 G ZOUT

pan en laat uitlekken in een vergiet.

1G VEZELS, 24 G EIWIT, 0,8 G ZOUT

45