PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 45


Hier is pagina 45 van 128 pagina's van de PLUS folder, geldig van 29.11.2021 tot 26.12.2021.



PLUS Folder 29.11.2021

Hier is pagina 45 van 128 pagina's van de PLUS folder, geldig van 29.11.2021 tot 26.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 45

u vg 2 à À AT apré 5 variatie bip Fe Deze witlofsalade is = La * + ook erg lekker met 150 gram RR 2. verkruimelde feta. Perfect L La % x voor op de brunchtafel. ge er 8 „ x RN Le a LA fd 6. 0 , NE es ven, ER €: “ Witlofsalade met rode kool & 4 personen & makkelijk @ 30 min. @ vegetarisch "A 0 3 stronkjes witlof 0 1/2 zakje gesneden rode kool ÿ (à 350 g, biologisch) 100 g granaatappelpitjes hentenbiepstuk. 1 klein sjalotje 1tl Dijonmosterd 1 el rode wijnazijn 1 ti vloeibare honing 5 el olijfolie extra vergine | 1 bakje koriander Geroosterde bloemkool OEREN met truffeltapenade 1. Verwijder de onderkant van de witlof, haal de blaadjes los en snijd à 4-6 personen B makkelijk 2. Roer de ricotta los met de kaas, ze in de lengte in repen van ca. 2 cm. 25 min. + 15 oventijd truffeltapenade en peper en (niet te Verdeel de witlof met de rode kool Q vegetarisch veel) zout naar smaak. Snijd de over een schaal. Bestrooi met de 1 bloemkool (ca. 1,5 kg) peterselie fijn en roer de helft door granaatappelpitjes. de ricotta. Doe het paneermeel in een 1 bakje ricotta (250 g) kommetje en schenk de olijfolie 2. Snipper de sjalot zo fijn 4 el geraspte erover, voeg peper naar smaak toe Parmezaanse kaas mogelijk. Klop een dressing van ee ee e en schep om. de sjalot, mosterd en de azijn en de 2 el truffeltapenade (potje 80 g, Urbani) honing. Voeg de olijfolie toe en breng 3. Zet de kool op een met bakpapier de dressing op smaak met peper en e 1/2 bakje platte peterselie beklede bakplaat en bedek rondom e 4 el paneermeel (een beetje) zout. Hak de koriander met het ricottamengsel. grof. Besprenkel de salade met de e 2 el olijfolie Bestrooi met het paneermeel. dressing en bestrooi met de 1. Verwarm de oven voor op Rooster de bloemkool in het midden koriander. 190 °C. Breng een ruime pan van de oven in ca. 15 min. goudbruin. (waar de bloemkool in past) met Bestrooi met de rest van de peterselie. water aan de kook. Snijd de onderkant van de kool zodat hij stabiel staat, maar laat het blad en stelen El VOEDINGSWAARDEN P.P.: = zitten. Kook de bloemkool 5 min. VOEDINGSWAARDEN P.P.: El: x LE KCAL 229 VET 19 G (3 G VERZADIGD), KCAL 409 VET 22 G (10 G VERZADIGD), Er 10 G KOOLHYDRATEN (8 G SUIKERS), ie rel Neem met een schuimspaan uit de 25 G KOOLHYDRATEN (1 G SUIKERS), 3 G VEZELS, 2 G EIWIT, 0,1 G ZOUT pan en laat uitlekken in een vergiet. 1G VEZELS, 24 G EIWIT, 0,8 G ZOUT 45

PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 45