PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 59
Hier is pagina 59 van 128 pagina's van de PLUS folder, geldig van 29.11.2021 tot 26.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
22
PA
4
3
R
Gs
5
©
dar
2
.*
Ne I
17
AED TD
we met zÿn vi
Eton mess
Soezenkrans
aan tafel.”
à 4 personen = makkelijk
à 8 personen = makkelijk
Namen: Koen Verstegen,
® 20 min. @ vegetarisch
® 20 min. @ vegetarisch
Jolien en Jan Verbeeten
e 1 doosje zoete kersen
e verse cranberrysaus
Zijn: ondernemers bij PLUS
Verbeeten in Overloon,
(250 g, diepvries)
(250 g, Ocean Spray)
2 el suiker
250 ml slagroom
Vierlingsbeek en Tegelen
...
EERENS DEEE
B
1 vanillestokje
2 el fijne kristalsuiker
200 g aardbeien
200 g Griekse yoghurt 10%
Wat betekent behulpzaamheid
voor julie?
e. eee
100 g pure chocolade
50 g witte chocolade Fairtrade
Fairtrade
ee e e
Jolien: “In de dagen voorafgaand
1 doosje kerstsoesjes*
aan kerst helpen wij Koen, Jolien
e
250 ml slagroom
(8 stuks, PLUS FeestMoment)
en Jan, altijd een handje mee in
1/2 pak meringuekransen
1 doosje slagroomsoesjes (10 stuks)
onze winkels. Dit is niet alleen leuk
(PLUS FeestMoment)
3 el gedroogde cranberry’s
en gezellig, maar ook heel handig”.
esessssoossesssosssee
200 g granaatappelpitjes
Door bepaalde voorraden slim
. ee e
2 el zilveren parels (Dr. Oetker)
1. Verhit de bevroren kersen met de
tussen onze winkels te verdelen,
suiker en 2 eetlepels water in een
vensoessecensseerevensereeenveerseeee
houden we de verkrijgbaarheid
steelpan. Halveer het vanillestokje in de
1. Verwarm de cranberrysaus met
goed en beperken we tegelijkertijd
voedselverspilling
lengte en schraap met de punt van het
2 eetlepels water tot een mooie saus
mes het merg eruit. Voeg het merg en
(hoeft niet heel heet te zijn). Klop
Wie zitten er met kerst aan tafel en
het stokje toe aan de kersen en kook
ondertussen de slagroom stijf met de
al omscheppend op middelhoog vuur
kristalsuiker en spatel de yoghurt erdoor.
wat wordt er gegeten?
“We komen op le kerstdag altijd
5 min. of tot de kersen helemaal zacht
Hak de witte chocolade in stukjes en
maar nog wel heel zijn. Laat afkoelen
smelt au bain-marie. Hang daarvoor een
met z’n allen bijeen. Met alle ooms,
tantes, kinderen en kleinkinderen
tot lauwwarm.
vuurvaste kom boven een pan met een
laag water. Zorg dat de kom het water
bestaat de groep uit wel vijftig
personen. leder gezin maakt een
2. Verwijder de kroontjes van de
niet raakt. Doe de chocolade in de kom
aardbeien en halveer ze (snijd hele
en breng het water aan de kook. Laat
gedeelte van het kerstdiner. Zo
hebben we ook nog eens genoeg
grote in 4 partjes). Hak de chocolade in
de chocolade al roerend smelten.
tijd voor elkaar. Het hoogtepunt is
grove stukjes en smelt de chocolade au
altijd het Grand Dessert”.
bain-marie. Laat iets afkoelen. Klop de
2. Verdeel beide soorten soesjes in
slagroom met de mixer stijf en
een krans over een groot bord. Schep
Waar verheugen jullie je op tijdens
verkruimel de meringues erboven.
de yoghurtroom erop en ertussen.
de feestdagen?
Voeg de chocolade, aardbeien en warme
Drizzle de cranberrysaus erover
“Het gezellige samenzijn met ons
kersen toe en schep met een spatel losjes
en zigzag de chocolade er losjes
gezin en de rest van de familie.
om. Verdeel de Eton mess over 4 glazen
over. Bestrooi met de cranberry's,
Hopelijk kunnen we weer volop gaan
of coupes en serveer direct.
granaatappelpitjes en de parels.
genieten van elkaars aanwezigheid”.
Zelf. maken?
Wat vinden jullie het leukst aan de
a
feestdagen?
@ekijk de video!
“Bij PLUS zeggen wij altijd ‘goed
VOEDINGSWAARDEN P.P.:
VOEDINGSWAARDEN P.P.:
le]
Epl
eten is samen eten’, daar sluiten we
KCAL 515 VET 31 G (20 G VERZADIGD),
KCAL 445 VET 21 G (11 G VERZADIGD),
ons graag bij aan!”
51 G KOOLHYDRATEN (50 G SUIKERS),
59 G KOOLHYDRATEN (29 G SUIKERS),
3 G VEZELS, 5 G EIWIT, 0,1 G ZOUT
1G VEZELS, 4 G EIWIT, 0,1 G ZOUT
Bieb
VERKRIJGBAAR VANAF 14 DECEMBER
59