PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 50


Hier is pagina 50 van 128 pagina's van de PLUS folder, geldig van 29.11.2021 tot 26.12.2021.



PLUS Folder 29.11.2021

Hier is pagina 50 van 128 pagina's van de PLUS folder, geldig van 29.11.2021 tot 26.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 50

al Het pronkstuk Er van deze + » + ke En; Spongecake met rood fruit A 16 personen ® moeilijk ®120 min. + 45 min. oventijd + 1.5 uur wachttijd @ vegetarisch 0 350 g boter, op kamertemperatuur 500 ml slagroom + extra om in te vetten 250 g mascarpone 500 g fijne kristalsuiker 1/2 pot frambozenjam (à 450 g) 6 eieren, op kamertemperatuur 2 bakjes rozemarijn 500 g bloem 300 g rode bessen 1/2 tl zout 300 g blauwe bessen 1el bakpoeder staande mixer 150 ml volle melk, op kamertemperatuur 3 springvormen @ 20 cm (zie tip) 200 g zure room, op kamertemperatuur bakpapier CRC) 3 el poedersuiker deegroller + extra om te bestuiven KK KKK paletmes REE EEE EE EERE REET DRE TEEN 5 B rer 1. Verwarm de oven voor op 175°C. 4. Klop de slagroom met de poedersuiker lobbig. Bekleed de springvormen met bakpapier Voeg de mascarpone toe en klop stijf. Snijd de en vet de randen in. cakes indien nodig recht. Leg een cakelaag op een bord en bestrijk met 3 eetlepels jam. Bestrijk met De Bi. 2. Klop de boter met de kristalsuiker in de een dikke laag room en leg er een cakelaag op. Ee staande mixer 4 min. licht en luchtig. Voeg 1 voor Herhaal dit en eindig met jam en een dikke 1 de eieren toe. Meng de bloem met het zout en laag room. bakpoeder en meng de melk met de zure room. Mix om en om 1/3 van de bloem en 1/3 van het 5. Strijk glad met het (palet)mes. Heb je geen roommengsel erdoor tot de bloem en room op (palet)mes, gebruik dan de botte kant van een zijn. Klop kort en verdeel het beslag gelijkmatig groot keukenmes. Versier de taart met takjes over de springvormen. rozemarijn, takjes rode bessen, blauwe bessen en bestrooi met extra poedersuiker. 3. Bak de cakes in het midden van de oven in ca. 45 min. goudbruin en gaar. Check met een Kele eh eve eld A EL 668 KCAL. 41 G VET (26 G VERZADIGD), Lit: satéprikker, komt deze er schoon en droog uit, dan 62 KOOLHYDRATEN (40 G SUIKERS), is de cake gaar. Laat ze afkoelen op een rooster. 3 G VEZELS, 10 G EIWIT, 0,3 G ZOUT

PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 50