PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 61
Hier is pagina 61 van 128 pagina's van de PLUS folder, geldig van 29.11.2021 tot 26.12.2021.

Hier is pagina 61 van 128 pagina's van de PLUS folder, geldig van 29.11.2021 tot 26.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 61
GROENTE Geef ERN een deb in je kerstäiner. Zo lekker is vegetarisch! => Groentefe dl TE Bladerdeegkrans met aides 7 & 4 personen ij gemiddeld Pe EU 35 min. + oventijd 40 min ane 1£ PP / é Cv] vegetarisch Dr Æ. 1/2 oranje pompoen DE “is 3 el olijfolie ui er es 1teen knoflook FR 250 g geschoonde spruitjes 3 el hazelnoten pT 1 bakje peterselie N Fr CR] 1 rol roomboter bladerdeeg Pe (230 9, Jan) Ee, 0 1 bakje zongedroogde tomaatjes (120 g) e lei REEN EN RENTREE Nd 1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Le Ce eu Snijd de pompoen in parten van = ca. 2 cm, verwijder de zaadlijsten A en snijd de parten in stukjes van 1 cm Verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat, besprenkel met 5 1 eetlepel olijfolie en peper en ww # (een beetje) zout naar smaak en rooster ze in ca. 20 min. beetgaar. rt IB er 2. Snipper ondertussen de ui, snijd de knoflook fijn en de spruitjes in plakjes van I 727 5 mm. Fruit de ui 3 min. in de rest van de olijfoli Voeg de spruitjes toe en bak 2 min. mee. Bestrooi met peper en zout naar smaak. 3. Hak de hazelnoten en de helft van basilicum grof. Rol het bladerdeeg uit en snijd het in 8 gelijke rechthoeken Leg 7 rechthoeken in een krans op een met bakpapier beklede na bakplaat. Laat ze aan de binnenkant iets overlappen en plak ze met water aan elkaar. Verdeel de pompoen, het spruitenmengsel En, tomaat en de basilicum over het midden van het deeg. Bestrooi met Al [rel de hazelnoten en vouw het uitstekende deeg over de vulling. Ir VOEDINGSWAARDEN P.P. uE Klop het ei los. Bestrijk het deeg met losgeklopt ei. Bak de krans KCAL 496 VET 30 G (3 G VERZADIGD), 39 G KOOLHYDRATEN is in ca. 20 min. goudbruin en gaar. (10 G SUIKERS), 8 G VEZELS, 11 G EIWIT, 0,8 G ZOUT 61
PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 61