PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 61




Hier is pagina 61 van 128 pagina's van de PLUS folder, geldig van 29.11.2021 tot 26.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

GROENTE

Geef ERN een deb in

je kerstäiner. Zo lekker is vegetarisch!

=>

Groentefe

dl

TE

Bladerdeegkrans met aides 7

& 4 personen ij gemiddeld

Pe

EU 35 min. + oventijd 40 min

ane

1£ PP / é

Cv] vegetarisch

Dr

Æ.

1/2 oranje pompoen

DE “is

3 el olijfolie

ui

er es

1teen knoflook

FR

250 g geschoonde spruitjes

3 el hazelnoten

pT

1 bakje peterselie

N

Fr

CR]

1 rol roomboter bladerdeeg

Pe

(230 9, Jan)

Ee,

0

1 bakje zongedroogde

tomaatjes (120 g)

e lei

REEN EN

RENTREE

Nd

1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

Le

Ce

eu

Snijd de pompoen in parten van

=

ca. 2 cm, verwijder de zaadlijsten

A

en snijd de parten in stukjes van 1 cm

Verdeel ze over een met bakpapier

beklede bakplaat, besprenkel met

5

1 eetlepel olijfolie en peper en

ww

#

(een beetje) zout naar smaak en rooster

ze in ca. 20 min. beetgaar.

rt

IB er

2. Snipper ondertussen de ui, snijd de

knoflook fijn en de spruitjes in plakjes van

I

727

5 mm. Fruit de ui 3 min. in de rest van de olijfoli

Voeg de spruitjes toe en bak 2 min. mee.

Bestrooi met peper en zout naar smaak.

3. Hak de hazelnoten en de helft van basilicum grof.

Rol het bladerdeeg uit en snijd het in 8 gelijke rechthoeken

Leg 7 rechthoeken in een krans op een met bakpapier beklede

na

bakplaat. Laat ze aan de binnenkant iets overlappen en plak ze

met water aan elkaar. Verdeel de pompoen, het spruitenmengsel

En,

tomaat en de basilicum over het midden van het deeg. Bestrooi met

Al

[rel

de hazelnoten en vouw het uitstekende deeg over de vulling.

Ir

VOEDINGSWAARDEN P.P.

uE

Klop het ei los. Bestrijk het deeg met losgeklopt ei. Bak de krans

KCAL 496 VET 30 G (3 G VERZADIGD), 39 G KOOLHYDRATEN

is

in ca. 20 min. goudbruin en gaar.

(10 G SUIKERS), 8 G VEZELS, 11 G EIWIT, 0,8 G ZOUT

61