PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 61
Hier is pagina 61 van 128 pagina's van de PLUS folder, geldig van 29.11.2021 tot 26.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
GROENTE
Geef ERN een deb in
je kerstäiner. Zo lekker is vegetarisch!
=>
Groentefe
dl
TE
Bladerdeegkrans met aides 7
& 4 personen ij gemiddeld
Pe
EU 35 min. + oventijd 40 min
ane
1£ PP / é
Cv] vegetarisch
Dr
Æ.
1/2 oranje pompoen
DE “is
3 el olijfolie
ui
er es
1teen knoflook
FR
250 g geschoonde spruitjes
3 el hazelnoten
pT
1 bakje peterselie
N
Fr
CR]
1 rol roomboter bladerdeeg
Pe
(230 9, Jan)
Ee,
0
1 bakje zongedroogde
tomaatjes (120 g)
e lei
REEN EN
RENTREE
Nd
1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
Le
Ce
eu
Snijd de pompoen in parten van
=
ca. 2 cm, verwijder de zaadlijsten
A
en snijd de parten in stukjes van 1 cm
Verdeel ze over een met bakpapier
beklede bakplaat, besprenkel met
5
1 eetlepel olijfolie en peper en
ww
#
(een beetje) zout naar smaak en rooster
ze in ca. 20 min. beetgaar.
rt
IB er
2. Snipper ondertussen de ui, snijd de
knoflook fijn en de spruitjes in plakjes van
I
727
5 mm. Fruit de ui 3 min. in de rest van de olijfoli
Voeg de spruitjes toe en bak 2 min. mee.
Bestrooi met peper en zout naar smaak.
3. Hak de hazelnoten en de helft van basilicum grof.
Rol het bladerdeeg uit en snijd het in 8 gelijke rechthoeken
Leg 7 rechthoeken in een krans op een met bakpapier beklede
na
bakplaat. Laat ze aan de binnenkant iets overlappen en plak ze
met water aan elkaar. Verdeel de pompoen, het spruitenmengsel
En,
tomaat en de basilicum over het midden van het deeg. Bestrooi met
Al
[rel
de hazelnoten en vouw het uitstekende deeg over de vulling.
Ir
VOEDINGSWAARDEN P.P.
uE
Klop het ei los. Bestrijk het deeg met losgeklopt ei. Bak de krans
KCAL 496 VET 30 G (3 G VERZADIGD), 39 G KOOLHYDRATEN
is
in ca. 20 min. goudbruin en gaar.
(10 G SUIKERS), 8 G VEZELS, 11 G EIWIT, 0,8 G ZOUT
61