PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 43
Hier is pagina 43 van 128 pagina's van de PLUS folder, geldig van 29.11.2021 tot 26.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
jederee!
b
mee
>
f
x
> =
4
x.
+
ud
LE
Rp.
EN
Fr
Ra
a
7 A
KS)
v>
a
a,
ie
LE,
2
Aa nn Bi
Auf
)
4
ms
,
RN
p,
A
(7
(2
ax)
u Pe.
va
2]
A
1. Kook de mihoen volgens de
3. Schil de gember en rasp op een
aanwijzingen op de verpakking.
fijne rasp. Rasp de groene schil van de
Giet af en spoel onder koud
limoen en pers de vrucht uit. Meng de
200 g mihoen
stromend water af. Doe in een kom.
gembersiroop met de chilisaus, olijfolie
1 winterwortel
en de limoenrasp. Breng op smaak met
1 eetrijpe mango
2. Schrap de wortel en maak met
limoensap en verse gember. Verdeel
3 snoepgoed komkommers
een dunschiller of kaasschaaf in de
de dressing over de salade. Hak de
1/3 zakje munt
lengte lange linten en doe ze bij de
cashewnoten grof en bestrooi de
2 cm verse gember
mihoen. Schil de mango en snijd het
salade ermee.
1 limoen
vruchtvlees van de pit af. Snijd het
1 el gembersiroop
vruchtvlees in dunne plakjes. Snijd
1el chilisaus
de komkommers in schuine dunne
VOEDINGSWAARDEN P.P.:
KCAL 333 VET 23 G (4 G VERZADIGD),
=
a
4 el olijfolie extra vergine
plakjes. Snijd de munt fijn. Meng alles
KKK}
25 G KOOLHYDRATEN (12 G SUIKERS),
Fi
4 el gebrande cashewnoten
door de mihoen.
4 G VEZELS, 5 G EIWIT, 0,3 G ZOUT
43