PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 43




Hier is pagina 43 van 128 pagina's van de PLUS folder, geldig van 29.11.2021 tot 26.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

jederee!

b

mee

>

f

x

> =

4

x.

+

ud

LE

Rp.

EN

Fr

Ra

a

7 A

KS)

v>

a

a,

ie

LE,

2

Aa nn Bi

Auf

)

4

ms

,

RN

p,

A

(7

(2

ax)

u Pe.

va

2]

A

1. Kook de mihoen volgens de

3. Schil de gember en rasp op een

aanwijzingen op de verpakking.

fijne rasp. Rasp de groene schil van de

Giet af en spoel onder koud

limoen en pers de vrucht uit. Meng de

200 g mihoen

stromend water af. Doe in een kom.

gembersiroop met de chilisaus, olijfolie

1 winterwortel

en de limoenrasp. Breng op smaak met

1 eetrijpe mango

2. Schrap de wortel en maak met

limoensap en verse gember. Verdeel

3 snoepgoed komkommers

een dunschiller of kaasschaaf in de

de dressing over de salade. Hak de

1/3 zakje munt

lengte lange linten en doe ze bij de

cashewnoten grof en bestrooi de

2 cm verse gember

mihoen. Schil de mango en snijd het

salade ermee.

1 limoen

vruchtvlees van de pit af. Snijd het

1 el gembersiroop

vruchtvlees in dunne plakjes. Snijd

1el chilisaus

de komkommers in schuine dunne

VOEDINGSWAARDEN P.P.:

KCAL 333 VET 23 G (4 G VERZADIGD),

=

a

4 el olijfolie extra vergine

plakjes. Snijd de munt fijn. Meng alles

KKK}

25 G KOOLHYDRATEN (12 G SUIKERS),

Fi

4 el gebrande cashewnoten

door de mihoen.

4 G VEZELS, 5 G EIWIT, 0,3 G ZOUT

43