PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 62
Hier is pagina 62 van 128 pagina's van de PLUS folder, geldig van 29.11.2021 tot 26.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
®
GROENTE
Een ta
Ln
A
wal
\ /
1
L
/
SRE
FE
#
Zu
e7
e\
A
7
>
(TR
A
De.
|
#
ee
pe‘
PR:
&
=
Rt:
ij
=
Ge
mPP.
Hartige cheesecake
PR 6-8 personen S makkelijk
1. Verwarm de oven voor op 170 °C.
Bak de cheesecake in het midden van
Bekleed de bodem van de springvorm
de oven in ca. 1 uur gaar. Laat 30 min.
30 min. + 2 uur oventijd
met bakpapier en vet de rand in.
afkoelen in de oven.
@ vegetarisch
Bekleed de Vorm met het taartdeeg.
4. Snijd de laatste sjalot in flinterdunne
CPE EEE ES
e 1 pakje hartige taartdeeg
2. Snipper 3 sjalotten en ris de blaadjes
ringen en het laatste bietjes in partjes
(450 g, Koopmans), ontdooid
van de tijm, bewaar een paar mooie
van 1 cm. Verdeel ze met de rucola
over de cheesecake en schenk de
4 sjalotten
takjes voor garnering. Verhit de olijfolie
e
1/3 bakje tijm
in een koekenpan en fruit de sjalotten
balsamico-crème erover.
e
500 g gekookte rode bieten
DEEE
in ca. 3 min. zacht en glazig. Laat iets
(biologisch)
afkoelen.
M Zet een ovenvaste schaal gevuld
3 eieren
met water op de bodem van de oven
120 g geraspte Parmezaanse kaas
3. Bewaar het mooiste bietje voor
om te voorkomen dat de cheesecake
400 g naturel zuivelspread
garnering en pureer de rest in de
gaat scheuren.
1el maïzena
keukenmachine tot een gladde puree.
1 zakje rucola (85 g)
Voeg de eieren, kaas, zuivelspread
VOEDINGSWAARDEN P.P.:
. ee ee e
3 el balsamico-crème
en maïzena toe en pureer glad. Voeg
KCAL 422 VET 23 G
(flesje 250 ml, Ponti)
naar smaak peper en zout toe. Mix kort
(12 G VERZADIGD), 35 G
.. AL
=
0
KOOLHYDRATEN (7 G SUIKERS),
“a
springvorm 9 22 cm
de gebakken sjalot en tijm erdoor en
2 G VEZELS, 17 GEIWIT,
Br
É
keukenmachine
.....
schep het mengsel in de springvorm.
1GZOUT
62 PLUS
NOG MEER INSPIRATIE VIND JE OP PLUS.NL/KERSTRECEPTEN