PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 62
Hier is pagina 62 van 128 pagina's van de PLUS folder, geldig van 29.11.2021 tot 26.12.2021.

Hier is pagina 62 van 128 pagina's van de PLUS folder, geldig van 29.11.2021 tot 26.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 62
® GROENTE Een ta Ln A wal \ / 1 L / SRE FE # Zu e7 e\ A 7 > (TR A De. | # ee pe‘ PR: & = Rt: ij = Ge mPP. Hartige cheesecake PR 6-8 personen S makkelijk 1. Verwarm de oven voor op 170 °C. Bak de cheesecake in het midden van Bekleed de bodem van de springvorm de oven in ca. 1 uur gaar. Laat 30 min. 30 min. + 2 uur oventijd met bakpapier en vet de rand in. afkoelen in de oven. @ vegetarisch Bekleed de Vorm met het taartdeeg. 4. Snijd de laatste sjalot in flinterdunne CPE EEE ES e 1 pakje hartige taartdeeg 2. Snipper 3 sjalotten en ris de blaadjes ringen en het laatste bietjes in partjes (450 g, Koopmans), ontdooid van de tijm, bewaar een paar mooie van 1 cm. Verdeel ze met de rucola over de cheesecake en schenk de 4 sjalotten takjes voor garnering. Verhit de olijfolie e 1/3 bakje tijm in een koekenpan en fruit de sjalotten balsamico-crème erover. e 500 g gekookte rode bieten DEEE in ca. 3 min. zacht en glazig. Laat iets (biologisch) afkoelen. M Zet een ovenvaste schaal gevuld 3 eieren met water op de bodem van de oven 120 g geraspte Parmezaanse kaas 3. Bewaar het mooiste bietje voor om te voorkomen dat de cheesecake 400 g naturel zuivelspread garnering en pureer de rest in de gaat scheuren. 1el maïzena keukenmachine tot een gladde puree. 1 zakje rucola (85 g) Voeg de eieren, kaas, zuivelspread VOEDINGSWAARDEN P.P.: . ee ee e 3 el balsamico-crème en maïzena toe en pureer glad. Voeg KCAL 422 VET 23 G (flesje 250 ml, Ponti) naar smaak peper en zout toe. Mix kort (12 G VERZADIGD), 35 G .. AL = 0 KOOLHYDRATEN (7 G SUIKERS), “a springvorm 9 22 cm de gebakken sjalot en tijm erdoor en 2 G VEZELS, 17 GEIWIT, Br É keukenmachine ..... schep het mengsel in de springvorm. 1GZOUT 62 PLUS NOG MEER INSPIRATIE VIND JE OP PLUS.NL/KERSTRECEPTEN
PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 62