PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 62




Hier is pagina 62 van 128 pagina's van de PLUS folder, geldig van 29.11.2021 tot 26.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

®

GROENTE

Een ta

Ln

A

wal

\ /

1

L

/

SRE

FE

#

Zu

e7

e\

A

7

>

(TR

A

De.

|

#

ee

pe‘

PR:

&

=

Rt:

ij

=

Ge

mPP.

Hartige cheesecake

PR 6-8 personen S makkelijk

1. Verwarm de oven voor op 170 °C.

Bak de cheesecake in het midden van

Bekleed de bodem van de springvorm

de oven in ca. 1 uur gaar. Laat 30 min.

30 min. + 2 uur oventijd

met bakpapier en vet de rand in.

afkoelen in de oven.

@ vegetarisch

Bekleed de Vorm met het taartdeeg.

4. Snijd de laatste sjalot in flinterdunne

CPE EEE ES

e 1 pakje hartige taartdeeg

2. Snipper 3 sjalotten en ris de blaadjes

ringen en het laatste bietjes in partjes

(450 g, Koopmans), ontdooid

van de tijm, bewaar een paar mooie

van 1 cm. Verdeel ze met de rucola

over de cheesecake en schenk de

4 sjalotten

takjes voor garnering. Verhit de olijfolie

e

1/3 bakje tijm

in een koekenpan en fruit de sjalotten

balsamico-crème erover.

e

500 g gekookte rode bieten

DEEE

in ca. 3 min. zacht en glazig. Laat iets

(biologisch)

afkoelen.

M Zet een ovenvaste schaal gevuld

3 eieren

met water op de bodem van de oven

120 g geraspte Parmezaanse kaas

3. Bewaar het mooiste bietje voor

om te voorkomen dat de cheesecake

400 g naturel zuivelspread

garnering en pureer de rest in de

gaat scheuren.

1el maïzena

keukenmachine tot een gladde puree.

1 zakje rucola (85 g)

Voeg de eieren, kaas, zuivelspread

VOEDINGSWAARDEN P.P.:

. ee ee e

3 el balsamico-crème

en maïzena toe en pureer glad. Voeg

KCAL 422 VET 23 G

(flesje 250 ml, Ponti)

naar smaak peper en zout toe. Mix kort

(12 G VERZADIGD), 35 G

.. AL

=

0

KOOLHYDRATEN (7 G SUIKERS),

“a

springvorm 9 22 cm

de gebakken sjalot en tijm erdoor en

2 G VEZELS, 17 GEIWIT,

Br

É

keukenmachine

.....

schep het mengsel in de springvorm.

1GZOUT

62 PLUS

NOG MEER INSPIRATIE VIND JE OP PLUS.NL/KERSTRECEPTEN