PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 62


Hier is pagina 62 van 128 pagina's van de PLUS folder, geldig van 29.11.2021 tot 26.12.2021.



PLUS Folder 29.11.2021

Hier is pagina 62 van 128 pagina's van de PLUS folder, geldig van 29.11.2021 tot 26.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 62

® GROENTE Een ta Ln A wal \ / 1 L / SRE FE # Zu e7 e\ A 7 > (TR A De. | # ee pe‘ PR: & = Rt: ij = Ge mPP. Hartige cheesecake PR 6-8 personen S makkelijk 1. Verwarm de oven voor op 170 °C. Bak de cheesecake in het midden van Bekleed de bodem van de springvorm de oven in ca. 1 uur gaar. Laat 30 min. 30 min. + 2 uur oventijd met bakpapier en vet de rand in. afkoelen in de oven. @ vegetarisch Bekleed de Vorm met het taartdeeg. 4. Snijd de laatste sjalot in flinterdunne CPE EEE ES e 1 pakje hartige taartdeeg 2. Snipper 3 sjalotten en ris de blaadjes ringen en het laatste bietjes in partjes (450 g, Koopmans), ontdooid van de tijm, bewaar een paar mooie van 1 cm. Verdeel ze met de rucola over de cheesecake en schenk de 4 sjalotten takjes voor garnering. Verhit de olijfolie e 1/3 bakje tijm in een koekenpan en fruit de sjalotten balsamico-crème erover. e 500 g gekookte rode bieten DEEE in ca. 3 min. zacht en glazig. Laat iets (biologisch) afkoelen. M Zet een ovenvaste schaal gevuld 3 eieren met water op de bodem van de oven 120 g geraspte Parmezaanse kaas 3. Bewaar het mooiste bietje voor om te voorkomen dat de cheesecake 400 g naturel zuivelspread garnering en pureer de rest in de gaat scheuren. 1el maïzena keukenmachine tot een gladde puree. 1 zakje rucola (85 g) Voeg de eieren, kaas, zuivelspread VOEDINGSWAARDEN P.P.: . ee ee e 3 el balsamico-crème en maïzena toe en pureer glad. Voeg KCAL 422 VET 23 G (flesje 250 ml, Ponti) naar smaak peper en zout toe. Mix kort (12 G VERZADIGD), 35 G .. AL = 0 KOOLHYDRATEN (7 G SUIKERS), “a springvorm 9 22 cm de gebakken sjalot en tijm erdoor en 2 G VEZELS, 17 GEIWIT, Br É keukenmachine ..... schep het mengsel in de springvorm. 1GZOUT 62 PLUS NOG MEER INSPIRATIE VIND JE OP PLUS.NL/KERSTRECEPTEN

PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 62