PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 38




Hier is pagina 38 van 128 pagina's van de PLUS folder, geldig van 29.11.2021 tot 26.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Open lasagne met

hertenbiefstuk

D,

ur

à 4 personen = gemiddeld

Nur

® 30 min.

e 50 g ongezouten pecannoten

400 g pastinaak

50 g boter

en

1 zak verse lasagnebladen

P)

RE

(250 g, Biologisch PLUS)

qui

7

PLS

1 teen knoflook

3 el olijfolie

ET mm

600 g spinazie

D

50 g edamame bonen

+

ee ee e

4 hertenbiefstukken (Veluws wild),

£ mr

op kamertemperatuur

eoossossersevensesesssssvonsseenseen

ee

— I grootmoeders rollad.

le (ca. 750 9),

1. Hak de pecannoten grof. Schil de

op, kamertemperatuur

pastinaak en snijd in stukjes van 3 cm.

-3el olijfolie

Kook de pastinaak in ca. 20 min. gaar.

— | sinaasappel

Giet af en vang wat kookvocht op. Pureer

Grootmoeders

- 1/2 bakje verse rozemarijn

de pastinaak met de helft van de boter en

- 120 9 gerookt

+

ontbijtspek

2 eetlepels kookvocht met de staafmixer.

rollade

— 50 9 boter

=| bol knoAook

2. Breng een pan met water aan de kook

à 6 personen = makkelijk

— keukentouw

voor de lasagnebladen. Snipper de ui en

30 min. + 40 min. oventijd

X

— Ovenschaal

of braadslede 20 x 25 em

pers de knoflook. Fruit de ui en knoflook

eevvooevenseeervoservveervesevveseen

in ca. 4 min. zacht en glazig in 1 el olijfolie.

Zet het vuur laag en voeg de spinazie in

1. Verwarm de oven voor op 170 °C.

3. Verdeel de boter er in kleine

delen toe. Bak tot alle spinazie geslonken

Dep de rollade droog met keuken-

stukjes over. Leg de sinaasappel

is en bak de edamame kort mee. Breng op

papier en bestrooi met peper en

en de rest van de rozemarijn in de

smaak met peper.

zout naar smaak. Bak de rollade

schaal. Snijd de bovenkant van de bol

in ca. 8 min. rondom bruin in 2 el

knoflook, doe de rest van de olijfolie

3. Dep de biefstuk droog en bestrooi met

olijfolie. Neem uit de pan, leg in een

erover, verpak in aluminiumfolie en

peper en zout naar smaak. Verhit de rest

ovenschaal of braadslede en laat iets

leg naast de rollade. Dek de schaal af

van de olijfolie en bak de biefstukken op

afkoelen.

met aluminiumfolie.

hoog vuur in 2 min. per kant medium. Voeg

halverwege de rest van de boter toe. Neem

4. Bak de rollade in het midden van

2. Snijd de sinaasappel in parten en

uit de pan en laat afgedekt 5 min. rusten.

knijp uit over het vlees. Breek de

de oven in ca. 45 min. gaar. Verwijder

Snijd het vlees schuin in dunne plakjes.

rozemarijn in kleine takjes en steek

na 30 min. het aluminiumfolie

achter het rolladetouw. Beleg de

(bewaar het folie). Laat de rollade

4. Kook 12 lasagnebladen in ca. 2 min.

rollade met ontbijtspek en wikkel er

10 min. afgedekt met de folie rusten.

beetgaar. Giet af. Schep wat pastinaakpuree

opnieuw een stuk keukentouw om

De knoflook kun je uitknijpen over

op elk bord, leg er een lasagnevel op en

zodat het ontbijtspek blijft zitten.

de plakken rollade. Lekker met de

wat spinazie. Ga door tot de ingrediënten

spruitjes met mandarijn.

op zijn. Verdeel het vlees erover en bestrooi

met de pecannoten.

na

ee

VOEDINGSWAARDEN P.P.:

VOEDINGSWAARDEN P.P.:

El

[El

KCAL 353 VET 24 G (9 G VERZADIGD),

mjn

KCAL 694 VET 39 G (12 G VERZADIGD),

6 G KOOLHYDRATEN (2 G SUIKERS),

34 G KOOLHYDRATEN (7 G SUIKERS),

16 VEZELS, 28 G EIWIT, 0,8 G ZOUT

E

11 G VEZELS, 45 G EIWIT, 0,1 G ZOUT

|

u

v

ss afneemt.

5:

milieu staat

2

Le

<