PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 38
Hier is pagina 38 van 128 pagina's van de PLUS folder, geldig van 29.11.2021 tot 26.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Open lasagne met
hertenbiefstuk
D,
ur
à 4 personen = gemiddeld
Nur
® 30 min.
e 50 g ongezouten pecannoten
400 g pastinaak
50 g boter
en
1 zak verse lasagnebladen
P)
RE
(250 g, Biologisch PLUS)
qui
7
PLS
1 teen knoflook
3 el olijfolie
ET mm
600 g spinazie
D
50 g edamame bonen
+
ee ee e
4 hertenbiefstukken (Veluws wild),
£ mr
op kamertemperatuur
eoossossersevensesesssssvonsseenseen
ee
— I grootmoeders rollad.
le (ca. 750 9),
1. Hak de pecannoten grof. Schil de
op, kamertemperatuur
pastinaak en snijd in stukjes van 3 cm.
-3el olijfolie
Kook de pastinaak in ca. 20 min. gaar.
— | sinaasappel
Giet af en vang wat kookvocht op. Pureer
Grootmoeders
- 1/2 bakje verse rozemarijn
de pastinaak met de helft van de boter en
- 120 9 gerookt
+
ontbijtspek
2 eetlepels kookvocht met de staafmixer.
rollade
— 50 9 boter
=| bol knoAook
2. Breng een pan met water aan de kook
à 6 personen = makkelijk
— keukentouw
voor de lasagnebladen. Snipper de ui en
30 min. + 40 min. oventijd
X
— Ovenschaal
of braadslede 20 x 25 em
pers de knoflook. Fruit de ui en knoflook
eevvooevenseeervoservveervesevveseen
in ca. 4 min. zacht en glazig in 1 el olijfolie.
Zet het vuur laag en voeg de spinazie in
1. Verwarm de oven voor op 170 °C.
3. Verdeel de boter er in kleine
delen toe. Bak tot alle spinazie geslonken
Dep de rollade droog met keuken-
stukjes over. Leg de sinaasappel
is en bak de edamame kort mee. Breng op
papier en bestrooi met peper en
en de rest van de rozemarijn in de
smaak met peper.
zout naar smaak. Bak de rollade
schaal. Snijd de bovenkant van de bol
in ca. 8 min. rondom bruin in 2 el
knoflook, doe de rest van de olijfolie
3. Dep de biefstuk droog en bestrooi met
olijfolie. Neem uit de pan, leg in een
erover, verpak in aluminiumfolie en
peper en zout naar smaak. Verhit de rest
ovenschaal of braadslede en laat iets
leg naast de rollade. Dek de schaal af
van de olijfolie en bak de biefstukken op
afkoelen.
met aluminiumfolie.
hoog vuur in 2 min. per kant medium. Voeg
halverwege de rest van de boter toe. Neem
4. Bak de rollade in het midden van
2. Snijd de sinaasappel in parten en
uit de pan en laat afgedekt 5 min. rusten.
knijp uit over het vlees. Breek de
de oven in ca. 45 min. gaar. Verwijder
Snijd het vlees schuin in dunne plakjes.
rozemarijn in kleine takjes en steek
na 30 min. het aluminiumfolie
achter het rolladetouw. Beleg de
(bewaar het folie). Laat de rollade
4. Kook 12 lasagnebladen in ca. 2 min.
rollade met ontbijtspek en wikkel er
10 min. afgedekt met de folie rusten.
beetgaar. Giet af. Schep wat pastinaakpuree
opnieuw een stuk keukentouw om
De knoflook kun je uitknijpen over
op elk bord, leg er een lasagnevel op en
zodat het ontbijtspek blijft zitten.
de plakken rollade. Lekker met de
wat spinazie. Ga door tot de ingrediënten
spruitjes met mandarijn.
op zijn. Verdeel het vlees erover en bestrooi
met de pecannoten.
na
ee
VOEDINGSWAARDEN P.P.:
VOEDINGSWAARDEN P.P.:
El
[El
KCAL 353 VET 24 G (9 G VERZADIGD),
mjn
KCAL 694 VET 39 G (12 G VERZADIGD),
6 G KOOLHYDRATEN (2 G SUIKERS),
34 G KOOLHYDRATEN (7 G SUIKERS),
16 VEZELS, 28 G EIWIT, 0,8 G ZOUT
E
11 G VEZELS, 45 G EIWIT, 0,1 G ZOUT
|
u
v
ss afneemt.
5:
milieu staat
2
Le
<