PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 38


Hier is pagina 38 van 128 pagina's van de PLUS folder, geldig van 29.11.2021 tot 26.12.2021.



PLUS Folder 29.11.2021

Hier is pagina 38 van 128 pagina's van de PLUS folder, geldig van 29.11.2021 tot 26.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 38

Open lasagne met hertenbiefstuk D, ur à 4 personen = gemiddeld Nur ® 30 min. e 50 g ongezouten pecannoten 400 g pastinaak 50 g boter en 1 zak verse lasagnebladen P) RE (250 g, Biologisch PLUS) qui 7 PLS 1 teen knoflook 3 el olijfolie ET mm 600 g spinazie D 50 g edamame bonen + ee ee e 4 hertenbiefstukken (Veluws wild), £ mr op kamertemperatuur eoossossersevensesesssssvonsseenseen ee — I grootmoeders rollad. le (ca. 750 9), 1. Hak de pecannoten grof. Schil de op, kamertemperatuur pastinaak en snijd in stukjes van 3 cm. -3el olijfolie Kook de pastinaak in ca. 20 min. gaar. — | sinaasappel Giet af en vang wat kookvocht op. Pureer Grootmoeders - 1/2 bakje verse rozemarijn de pastinaak met de helft van de boter en - 120 9 gerookt + ontbijtspek 2 eetlepels kookvocht met de staafmixer. rollade — 50 9 boter =| bol knoAook 2. Breng een pan met water aan de kook à 6 personen = makkelijk — keukentouw voor de lasagnebladen. Snipper de ui en 30 min. + 40 min. oventijd X — Ovenschaal of braadslede 20 x 25 em pers de knoflook. Fruit de ui en knoflook eevvooevenseeervoservveervesevveseen in ca. 4 min. zacht en glazig in 1 el olijfolie. Zet het vuur laag en voeg de spinazie in 1. Verwarm de oven voor op 170 °C. 3. Verdeel de boter er in kleine delen toe. Bak tot alle spinazie geslonken Dep de rollade droog met keuken- stukjes over. Leg de sinaasappel is en bak de edamame kort mee. Breng op papier en bestrooi met peper en en de rest van de rozemarijn in de smaak met peper. zout naar smaak. Bak de rollade schaal. Snijd de bovenkant van de bol in ca. 8 min. rondom bruin in 2 el knoflook, doe de rest van de olijfolie 3. Dep de biefstuk droog en bestrooi met olijfolie. Neem uit de pan, leg in een erover, verpak in aluminiumfolie en peper en zout naar smaak. Verhit de rest ovenschaal of braadslede en laat iets leg naast de rollade. Dek de schaal af van de olijfolie en bak de biefstukken op afkoelen. met aluminiumfolie. hoog vuur in 2 min. per kant medium. Voeg halverwege de rest van de boter toe. Neem 4. Bak de rollade in het midden van 2. Snijd de sinaasappel in parten en uit de pan en laat afgedekt 5 min. rusten. knijp uit over het vlees. Breek de de oven in ca. 45 min. gaar. Verwijder Snijd het vlees schuin in dunne plakjes. rozemarijn in kleine takjes en steek na 30 min. het aluminiumfolie achter het rolladetouw. Beleg de (bewaar het folie). Laat de rollade 4. Kook 12 lasagnebladen in ca. 2 min. rollade met ontbijtspek en wikkel er 10 min. afgedekt met de folie rusten. beetgaar. Giet af. Schep wat pastinaakpuree opnieuw een stuk keukentouw om De knoflook kun je uitknijpen over op elk bord, leg er een lasagnevel op en zodat het ontbijtspek blijft zitten. de plakken rollade. Lekker met de wat spinazie. Ga door tot de ingrediënten spruitjes met mandarijn. op zijn. Verdeel het vlees erover en bestrooi met de pecannoten. na ee VOEDINGSWAARDEN P.P.: VOEDINGSWAARDEN P.P.: El [El KCAL 353 VET 24 G (9 G VERZADIGD), mjn KCAL 694 VET 39 G (12 G VERZADIGD), 6 G KOOLHYDRATEN (2 G SUIKERS), 34 G KOOLHYDRATEN (7 G SUIKERS), 16 VEZELS, 28 G EIWIT, 0,8 G ZOUT E 11 G VEZELS, 45 G EIWIT, 0,1 G ZOUT | u v ss afneemt. 5: milieu staat 2 Le <

PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 38