PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 28
Hier is pagina 28 van 128 pagina's van de PLUS folder, geldig van 29.11.2021 tot 26.12.2021.

Hier is pagina 28 van 128 pagina's van de PLUS folder, geldig van 29.11.2021 tot 26.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 28
Geroosterde x oesterzwammen ) heee = El a à 4 personen = makkelijk 4 D ® 30 min. a I de e 3 doosjes oesterzwammen > (& 150 9) e 1teen knoflook 2a Ie e 1el gemalen komijn )e e 2 el sojasaus e Tel ahornsiroop * x e 2 el olijfolie e 1 sinaasappel, schoongeboend Ceviche van Preisoep met e 2 el witte wijnazijn e 1el rietsuiker kabeljauw gerookte kip e 1 grote rode ui à 4 personen = gemiddeld Sa 4 personen ® makkelijk @30 min e 1 zakje radijsjes 30 min. + 30 min. wachttijd e 75 g parmaham lui e 1/2 bakje platte peterselie 2 cm verse gember x 2 el olijfolie . vee . . soo. vevsoseeee 1 rode peper 2 kruimige aardappelen (150 g) 3 limoenen + 1. Verwarm de oven voor op 200 °C. 2 grote stronken prei 1 sinaasappel + 50 ml droge witte wijn Doe de oesterzwammen in een kom en 1 kleine rode ui pers de knoflook erboven. Voeg komijn, 1 kippenbouillonblokje 1 kabeljauwfilet (220 g) 100 ml slagroom sojasaus, ahornsiroop, olijfolie en peper 1 grote zoete aardappel (250 g) en zout naar smaak toe. Schep om en ee ee ee e e 100 g gerookte kipfilet 1el crème fraîche (PLUS Puur van Smaak) verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster in 20 min. beetgaar 1/2 bakje verse koriander e 1/2 bakje bieslook 50 g granaatappelpitjes en bruin. Schep halverwege om. e . . . . . . . eu... pureestamper Ponnsssnnnnensnnnnnnnnnennsnn nenn ne 1. Snipper de ui. Verhit de olie in een 2. Rasp de oranje schil van de 1. Rasp de gember fijn. Verwijder de pan en fruit de ui 3 min. Snijd de sinaasappel en doe de helft in een aardappelen in blokjes van 2 cm en kom (de rest is voor garnering). Pers zaadjes uit de rode peper en snijd in dunne ringetjes. Pers de limoenen bak ze 3 min. mee. Halveer de prei de vrucht uit en voeg het sap met de in de lengte, verwijder het groen en azijn en de suiker toe. Snijd de rode ui en sinaasappel uit. Snijd de ui in flinterdunne ringen. Meng de gember spoel schoon. Snijd ze in halve ringen in dunne, halve ringen en doe ze in een andere kom. Overgiet met kokend water met de peper, het citrussap, de ui en voeg ze toe. Bak ook 3 min. mee. en een 1/2 theelepel zout tot een en laat 5 min. staan. Giet af en doe ze bij dressing. 2. Schenk er 800 ml water en de wijn het sinaasappelmengsel. Snijd de radijs bij en voeg het bouillonblokje toe. in dunne plakjes en voeg ook toe. Breng 2. Snijd de kabeljauwfilet in plakjes Breng aan de kook en laat op laag op smaak met peper en zout. van 5 mm dik en marineer 30 min. vuur 20 min. koken tot de aardappel afgedekt in de dressing. Schil de en groente zacht zijn. Pureer met 3. Bak de parmaham in een koekenpan de staafmixer tot een gladde soep. in ca. 5 min. krokant. Hak de peterselie zoete aardappel en snijd in blokjes van 2 cm. Kook ze in ca. 10 min. Breng op smaak met peper en (niet fijn. Verdeel de oesterzwammen met de radijs en ui over 4 borden. Bestrooi gaar. Giet af, stamp met de crème te veel) zout. Snijd de bieslook en fraîche tot een puree en laat afkoelen. het eventuele groen van de venkel met de peterselie, de rest van de Verdeel over 4 borden. fijn. Verdeel de soep over 4 kommen, sinaasappelrasp en verkruimel de maak ‘bloemen’ van de kipfilet en parmaham erover. 3. Hak de koriander. Verdeel de leg ze op de soep. Bestrooi met ceviche over de borden en bestrooi bieslook en venkelgroen. Lekker met met koriander en granaatappelpitjes. een pompoenbroodje. x VOEDINGSWAARDEN P.P.: VOEDINGSWAARDEN P.P.: VOEDINGSWAARDEN P.P.: EE Em: El m: Te KCAL 184 VET 2 G (1G VERZADIGD), KCAL 255 VET 18 G (7 G VERZADIGD), KCAL 225 VET 11 G (2 G VERZADIGD), 24 G KOOLHYDRATEN (10 G SUIKERS), 12 G KOOLHYDRATEN (4,G SUIKERS), 17 G KOOLHYDRATEN (12 G SUIKERS), 5 G VEZELS, 14 G EIWIT, 0,2 G ZOUT El 3 6 VEZELS, 7 G EIWIT, 1,9 G ZOUT el Zell 2G VEZELS, 11 G EIWIT, 1G ZOUT Bl: 28 PLUS
PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 28