PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 28
Hier is pagina 28 van 128 pagina's van de PLUS folder, geldig van 29.11.2021 tot 26.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Geroosterde
x
oesterzwammen
)
heee = El
a
à 4 personen = makkelijk
4
D
® 30 min.
a
I
de
e 3 doosjes oesterzwammen
>
(& 150 9)
e 1teen knoflook
2a
Ie
e 1el gemalen komijn
)e
e
2 el sojasaus
e Tel ahornsiroop
*
x
e
2 el olijfolie
e 1 sinaasappel, schoongeboend
Ceviche van
Preisoep met
e 2 el witte wijnazijn
e 1el rietsuiker
kabeljauw
gerookte kip
e 1 grote rode ui
à 4 personen = gemiddeld
Sa 4 personen ® makkelijk @30 min
e 1 zakje radijsjes
30 min. + 30 min. wachttijd
e 75 g parmaham
lui
e 1/2 bakje platte peterselie
2 cm verse gember
x
2 el olijfolie
.
vee
.
.
soo.
vevsoseeee
1 rode peper
2 kruimige aardappelen (150 g)
3 limoenen
+
1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
2 grote stronken prei
1 sinaasappel
+
50 ml droge witte wijn
Doe de oesterzwammen in een kom en
1 kleine rode ui
pers de knoflook erboven. Voeg komijn,
1 kippenbouillonblokje
1 kabeljauwfilet (220 g)
100 ml slagroom
sojasaus, ahornsiroop, olijfolie en peper
1 grote zoete aardappel (250 g)
en zout naar smaak toe. Schep om en
ee ee ee e e
100 g gerookte kipfilet
1el crème fraîche
(PLUS Puur van Smaak)
verdeel over een met bakpapier beklede
bakplaat. Rooster in 20 min. beetgaar
1/2 bakje verse koriander
e
1/2 bakje bieslook
50 g granaatappelpitjes
en bruin. Schep halverwege om.
e
.
.
.
.
.
.
.
eu...
pureestamper
Ponnsssnnnnensnnnnnnnnnennsnn nenn ne
1. Snipper de ui. Verhit de olie in een
2. Rasp de oranje schil van de
1. Rasp de gember fijn. Verwijder de
pan en fruit de ui 3 min. Snijd de
sinaasappel en doe de helft in een
aardappelen in blokjes van 2 cm en
kom (de rest is voor garnering). Pers
zaadjes uit de rode peper en snijd in
dunne ringetjes. Pers de limoenen
bak ze 3 min. mee. Halveer de prei
de vrucht uit en voeg het sap met de
in de lengte, verwijder het groen en
azijn en de suiker toe. Snijd de rode ui
en sinaasappel uit. Snijd de ui in
flinterdunne ringen. Meng de gember
spoel schoon. Snijd ze in halve ringen
in dunne, halve ringen en doe ze in een
andere kom. Overgiet met kokend water
met de peper, het citrussap, de ui
en voeg ze toe. Bak ook 3 min. mee.
en een 1/2 theelepel zout tot een
en laat 5 min. staan. Giet af en doe ze bij
dressing.
2. Schenk er 800 ml water en de wijn
het sinaasappelmengsel. Snijd de radijs
bij en voeg het bouillonblokje toe.
in dunne plakjes en voeg ook toe. Breng
2. Snijd de kabeljauwfilet in plakjes
Breng aan de kook en laat op laag
op smaak met peper en zout.
van 5 mm dik en marineer 30 min.
vuur 20 min. koken tot de aardappel
afgedekt in de dressing. Schil de
en groente zacht zijn. Pureer met
3. Bak de parmaham in een koekenpan
de staafmixer tot een gladde soep.
in ca. 5 min. krokant. Hak de peterselie
zoete aardappel en snijd in blokjes
van 2 cm. Kook ze in ca. 10 min.
Breng op smaak met peper en (niet
fijn. Verdeel de oesterzwammen met
de radijs en ui over 4 borden. Bestrooi
gaar. Giet af, stamp met de crème
te veel) zout. Snijd de bieslook en
fraîche tot een puree en laat afkoelen.
het eventuele groen van de venkel
met de peterselie, de rest van de
Verdeel over 4 borden.
fijn. Verdeel de soep over 4 kommen,
sinaasappelrasp en verkruimel de
maak ‘bloemen’ van de kipfilet en
parmaham erover.
3. Hak de koriander. Verdeel de
leg ze op de soep. Bestrooi met
ceviche over de borden en bestrooi
bieslook en venkelgroen. Lekker met
met koriander en granaatappelpitjes.
een pompoenbroodje.
x
VOEDINGSWAARDEN P.P.:
VOEDINGSWAARDEN P.P.:
VOEDINGSWAARDEN P.P.:
EE
Em:
El
m:
Te
KCAL 184 VET 2 G (1G VERZADIGD),
KCAL 255 VET 18 G (7 G VERZADIGD),
KCAL 225 VET 11 G (2 G VERZADIGD),
24 G KOOLHYDRATEN (10 G SUIKERS),
12 G KOOLHYDRATEN (4,G SUIKERS),
17 G KOOLHYDRATEN (12 G SUIKERS),
5 G VEZELS, 14 G EIWIT, 0,2 G ZOUT
El
3 6 VEZELS, 7 G EIWIT, 1,9 G ZOUT
el
Zell
2G VEZELS, 11 G EIWIT, 1G ZOUT
Bl:
28 PLUS