PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 54




Hier is pagina 54 van 128 pagina's van de PLUS folder, geldig van 29.11.2021 tot 26.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

5

+

Se

“x

La

NAGERECHTEN

Sers

ke

Warme chocolade

NS

iS



a

Je-

tahin cakejes

Fr

u

à Ÿ

ST

3%

Ee

& 6 personen W makkelijk



® 25 min. + 30 oventijd

Les à



Du

je

© vegetarisch

er

2

ee

6

100 g boter + extra Voor invetten

=

td

50 g bloem

b

a

a.

st

40 g cacaopoeder

&

125 g donkerbruine basterdsuiker

te

LE

1 vanillestokje

E

és

17:

2 eieren, op kamertemperatuur

#

Ey

[Er KJ

2 el geroosterd sesamzaad +

2

extra voor garnering

5

(en

a

0

75 g pure chocolade Fairtrade

FX

LE

CAR ETUI

En

6 kleine ovenschaaltjes

er

LE

er

De

a

van ca. 125 ml

braadslede

Do

VA

kp

NEETER

we

1. Verwarm de oven voor op 160 °C.

Vet de ovenschaaltjes royaal in met boter.

Smelt de rest van de boter en laat afkoelen

tot kamertemperatuur.

2. Zeef de bloem met het cacaopoeder

boven een kom. Voeg de basterdsuiker

toe en roer met een garde door elkaar.

Halveer het vanillestokje in de lengte en

schraap met de punt van een mes het

NN

# \

merg eruit. Roer het merg erdoor.

#

3. Roer de afgekoelde boter en eieren

erdoor met de garde tot een homogeen

x

beslag. Hak de chocolade in stukjes van

1 cm en schep ze er met het sesamzaad

4

door. Verdeel het beslag over de

ovenschaaltjes en schep in elk schaaltje een

theelepel tahin en maak een mooie swirl.

ki

5

4. Zet ze in de braadslede en vul de

braadslede met water tot de schaaltjes

halverwege onder staan. Bak de cakejes

in het midden van de oven in ca. 25 min.

gaar. Ze mogen nog zacht zijn in het

fl

%

midden. Laat ze iets afkoelen, bestrooi

|

Nr

ze met extra sesamzaad en serveer ze

warm. Lekker met vanille-ijs, slagroom of

crême fraîche.

ij

VOEDINGSWAARDEN P.P.: KCAL 452 VET 30 G

ik

:

(14 G VERZADIGD), 35 G KOOLHYDRATEN (26 G SUIKERS),

4 G VEZELS, 10 G EIWIT, 0,4 G ZOUT

54

ss PLUS