PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 54


Hier is pagina 54 van 128 pagina's van de PLUS folder, geldig van 29.11.2021 tot 26.12.2021.



PLUS Folder 29.11.2021

Hier is pagina 54 van 128 pagina's van de PLUS folder, geldig van 29.11.2021 tot 26.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 54

5 + Se “x La NAGERECHTEN Sers ke Warme chocolade NS iS € a Je- tahin cakejes Fr u à Ÿ ST 3% Ee & 6 personen W makkelijk “ ® 25 min. + 30 oventijd Les à “ Du je © vegetarisch er 2 ee 6 100 g boter + extra Voor invetten = td 50 g bloem b a a. st 40 g cacaopoeder & 125 g donkerbruine basterdsuiker te LE 1 vanillestokje E és 17: 2 eieren, op kamertemperatuur # Ey [Er KJ 2 el geroosterd sesamzaad + 2 extra voor garnering 5 (en a 0 75 g pure chocolade Fairtrade FX LE CAR ETUI En 6 kleine ovenschaaltjes er LE er De a van ca. 125 ml braadslede Do VA kp NEETER we 1. Verwarm de oven voor op 160 °C. Vet de ovenschaaltjes royaal in met boter. Smelt de rest van de boter en laat afkoelen tot kamertemperatuur. 2. Zeef de bloem met het cacaopoeder boven een kom. Voeg de basterdsuiker toe en roer met een garde door elkaar. Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap met de punt van een mes het NN # \ merg eruit. Roer het merg erdoor. # 3. Roer de afgekoelde boter en eieren erdoor met de garde tot een homogeen x beslag. Hak de chocolade in stukjes van 1 cm en schep ze er met het sesamzaad 4 door. Verdeel het beslag over de ovenschaaltjes en schep in elk schaaltje een theelepel tahin en maak een mooie swirl. ki 5 4. Zet ze in de braadslede en vul de braadslede met water tot de schaaltjes halverwege onder staan. Bak de cakejes in het midden van de oven in ca. 25 min. gaar. Ze mogen nog zacht zijn in het fl % midden. Laat ze iets afkoelen, bestrooi | Nr ze met extra sesamzaad en serveer ze warm. Lekker met vanille-ijs, slagroom of crême fraîche. ij VOEDINGSWAARDEN P.P.: KCAL 452 VET 30 G ik : (14 G VERZADIGD), 35 G KOOLHYDRATEN (26 G SUIKERS), 4 G VEZELS, 10 G EIWIT, 0,4 G ZOUT 54 ss PLUS

PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 54