PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 54
Hier is pagina 54 van 128 pagina's van de PLUS folder, geldig van 29.11.2021 tot 26.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
5
+
Se
“x
La
NAGERECHTEN
Sers
ke
Warme chocolade
NS
iS
€
a
Je-
tahin cakejes
Fr
u
à Ÿ
ST
3%
Ee
& 6 personen W makkelijk
“
® 25 min. + 30 oventijd
Les à
“
Du
je
© vegetarisch
er
2
ee
6
100 g boter + extra Voor invetten
=
td
50 g bloem
b
a
a.
st
40 g cacaopoeder
&
125 g donkerbruine basterdsuiker
te
LE
1 vanillestokje
E
és
17:
2 eieren, op kamertemperatuur
#
Ey
[Er KJ
2 el geroosterd sesamzaad +
2
extra voor garnering
5
(en
a
0
75 g pure chocolade Fairtrade
FX
LE
CAR ETUI
En
6 kleine ovenschaaltjes
er
LE
er
De
a
van ca. 125 ml
braadslede
Do
VA
kp
NEETER
we
1. Verwarm de oven voor op 160 °C.
Vet de ovenschaaltjes royaal in met boter.
Smelt de rest van de boter en laat afkoelen
tot kamertemperatuur.
2. Zeef de bloem met het cacaopoeder
boven een kom. Voeg de basterdsuiker
toe en roer met een garde door elkaar.
Halveer het vanillestokje in de lengte en
schraap met de punt van een mes het
NN
# \
merg eruit. Roer het merg erdoor.
#
3. Roer de afgekoelde boter en eieren
erdoor met de garde tot een homogeen
x
beslag. Hak de chocolade in stukjes van
1 cm en schep ze er met het sesamzaad
4
door. Verdeel het beslag over de
ovenschaaltjes en schep in elk schaaltje een
theelepel tahin en maak een mooie swirl.
ki
5
4. Zet ze in de braadslede en vul de
braadslede met water tot de schaaltjes
halverwege onder staan. Bak de cakejes
in het midden van de oven in ca. 25 min.
gaar. Ze mogen nog zacht zijn in het
fl
%
midden. Laat ze iets afkoelen, bestrooi
|
Nr
ze met extra sesamzaad en serveer ze
warm. Lekker met vanille-ijs, slagroom of
crême fraîche.
ij
VOEDINGSWAARDEN P.P.: KCAL 452 VET 30 G
ik
:
(14 G VERZADIGD), 35 G KOOLHYDRATEN (26 G SUIKERS),
4 G VEZELS, 10 G EIWIT, 0,4 G ZOUT
54
ss PLUS