PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 54
Hier is pagina 54 van 128 pagina's van de PLUS folder, geldig van 29.11.2021 tot 26.12.2021.

Hier is pagina 54 van 128 pagina's van de PLUS folder, geldig van 29.11.2021 tot 26.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 54
5 + Se “x La NAGERECHTEN Sers ke Warme chocolade NS iS € a Je- tahin cakejes Fr u à Ÿ ST 3% Ee & 6 personen W makkelijk “ ® 25 min. + 30 oventijd Les à “ Du je © vegetarisch er 2 ee 6 100 g boter + extra Voor invetten = td 50 g bloem b a a. st 40 g cacaopoeder & 125 g donkerbruine basterdsuiker te LE 1 vanillestokje E és 17: 2 eieren, op kamertemperatuur # Ey [Er KJ 2 el geroosterd sesamzaad + 2 extra voor garnering 5 (en a 0 75 g pure chocolade Fairtrade FX LE CAR ETUI En 6 kleine ovenschaaltjes er LE er De a van ca. 125 ml braadslede Do VA kp NEETER we 1. Verwarm de oven voor op 160 °C. Vet de ovenschaaltjes royaal in met boter. Smelt de rest van de boter en laat afkoelen tot kamertemperatuur. 2. Zeef de bloem met het cacaopoeder boven een kom. Voeg de basterdsuiker toe en roer met een garde door elkaar. Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap met de punt van een mes het NN # \ merg eruit. Roer het merg erdoor. # 3. Roer de afgekoelde boter en eieren erdoor met de garde tot een homogeen x beslag. Hak de chocolade in stukjes van 1 cm en schep ze er met het sesamzaad 4 door. Verdeel het beslag over de ovenschaaltjes en schep in elk schaaltje een theelepel tahin en maak een mooie swirl. ki 5 4. Zet ze in de braadslede en vul de braadslede met water tot de schaaltjes halverwege onder staan. Bak de cakejes in het midden van de oven in ca. 25 min. gaar. Ze mogen nog zacht zijn in het fl % midden. Laat ze iets afkoelen, bestrooi | Nr ze met extra sesamzaad en serveer ze warm. Lekker met vanille-ijs, slagroom of crême fraîche. ij VOEDINGSWAARDEN P.P.: KCAL 452 VET 30 G ik : (14 G VERZADIGD), 35 G KOOLHYDRATEN (26 G SUIKERS), 4 G VEZELS, 10 G EIWIT, 0,4 G ZOUT 54 ss PLUS
PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 54