PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 69


Hier is pagina 69 van 128 pagina's van de PLUS folder, geldig van 29.11.2021 tot 26.12.2021.



PLUS Folder 29.11.2021

Hier is pagina 69 van 128 pagina's van de PLUS folder, geldig van 29.11.2021 tot 26.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 69

zur Mediterrane B 2 borrelplank Si a 6-8 personen B makkelijk @ 30 min. + oventijd: 10 min. à Q Parmaham (75 g) Ÿ 6) fi % 0 filodeeghapjes gevuld met kruidenroomkaas N tapasschotel truffel KS A" ) Parmezaanse kaas (stuk) zoete, rode trostomaatjes (bakje) 4 2.1] été picos div. smaken C scrocchi zeezout e N ub aioli ......u S A zongedroogde tomaatjes 0 kaasblokje 2. A REEL FIRE F2 Il A Kids: Wikkel een plakje Parmaham | om een volkoren soepstengel. 7 = v il Il A | N‘ Artisjokdip: Laat 1 blik artisjokken » \ LS (400 g) uitlekken en hak-ze zo fijn à . ES mogelijk: Voeg 2 eetlepels mayonaise — en 1 eetlepel gedroogde Provencaalse dl A à Yi \| = 2 kruiden toe. Breng op smaak C3 pe es met peper. A tf d N ” \ Gebakken amandelen: Verhit PN Se NS Teetlepel olijfolie met 1 fiingesneden LES Dé teen knoflook, 200 gram blanke D amandelen en de naaldjes van ‘ R 1/3 bakje rozemarijn in een koekenpan > en bak de noten op middelhoog vuur Ii B $ 4 in-ca. 5 min-goudbruin. Breng op i smaak met zout en peper. k * cs à Mascarpone met truffel: Roer 1 eetlepel truffeltapenade LE un er (potje 80 g) door 125 9 mascarpone. Breng op smaak met peper. Grapefruit Spritz & 4 personen ® makkelijk . . 1. Prak 3 blauwe bessen fijn in de ® 10 min. @ vegetarisch kristalsuiker. Spreid uit op een bord. wu en Doop de glazen in water en vervolgens e 6 el kristalsuiker in de suiker. Laat kort drogen. 50 g blauwe bessen 2 rode grapefruits 2. Snijd 4 plakken van een grapefruit 250 ml Aperol en pers de rest van de grapefruits uit. e AS ca. 500 ml prosecco, Verdeel het sap over de glazen. Voeg de gekoeld blauwe bessen, ijsblokjes en Aperol toe. e ijsblokjes Vul aan met prosecco en garneer e 4 tumbler glazen met plakjes grapefruit. Es NOG MEER KERSTINSPIRATIE? VOLG ONS DAN OP SOCIAL MEDIA 69 0®

PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 69