PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 69
Hier is pagina 69 van 128 pagina's van de PLUS folder, geldig van 29.11.2021 tot 26.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
zur
Mediterrane
B
2
borrelplank
Si
a 6-8 personen B makkelijk
@ 30 min. + oventijd: 10 min.
à
Q
Parmaham (75 g)
Ÿ
6)
fi
%
0
filodeeghapjes
gevuld met kruidenroomkaas
N
tapasschotel truffel
KS
A"
)
Parmezaanse kaas (stuk)
zoete, rode trostomaatjes (bakje)
4
2.1]
été
picos div. smaken
C
scrocchi zeezout
e
N
ub
aioli
......u
S
A
zongedroogde tomaatjes
0
kaasblokje
2.
A
REEL FIRE
F2
Il
A
Kids: Wikkel een plakje Parmaham
|
om een volkoren soepstengel.
7 =
v
il
Il
A
|
N‘
Artisjokdip: Laat 1 blik artisjokken
» \
LS
(400 g) uitlekken en hak-ze zo fijn
à
.
ES
mogelijk: Voeg 2 eetlepels mayonaise
—
en 1 eetlepel gedroogde Provencaalse
dl
A à
Yi
\|
=
2
kruiden toe. Breng op smaak
C3
pe
es
met peper.
A
tf
d
N
”
\
Gebakken amandelen: Verhit
PN
Se
NS
Teetlepel olijfolie met 1 fiingesneden
LES
Dé
teen knoflook, 200 gram blanke
D
amandelen en de naaldjes van
‘
R
1/3 bakje rozemarijn in een koekenpan
>
en bak de noten op middelhoog vuur
Ii
B
$
4
in-ca. 5 min-goudbruin. Breng op
i
smaak met zout en peper.
k *
cs à
Mascarpone met truffel:
Roer 1 eetlepel truffeltapenade
LE
un
er
(potje 80 g) door 125 9 mascarpone.
Breng op smaak met peper.
Grapefruit Spritz
& 4 personen ® makkelijk
.
.
1. Prak 3 blauwe bessen fijn in de
® 10 min. @ vegetarisch
kristalsuiker. Spreid uit op een bord.
wu
en
Doop de glazen in water en vervolgens
e 6 el kristalsuiker
in de suiker. Laat kort drogen.
50 g blauwe bessen
2 rode grapefruits
2. Snijd 4 plakken van een grapefruit
250 ml Aperol
en pers de rest van de grapefruits uit.
e
AS
ca. 500 ml prosecco,
Verdeel het sap over de glazen. Voeg de
gekoeld
blauwe bessen, ijsblokjes en Aperol toe.
e
ijsblokjes
Vul aan met prosecco en garneer
e
4 tumbler glazen
met plakjes grapefruit.
Es
NOG MEER KERSTINSPIRATIE? VOLG ONS DAN OP SOCIAL MEDIA
69
0®