PLUS - Folder van 29.11.2021 tot 26.12.2021 - Pagina 69




Hier is pagina 69 van 128 pagina's van de PLUS folder, geldig van 29.11.2021 tot 26.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

zur

Mediterrane

B

2

borrelplank

Si

a 6-8 personen B makkelijk

@ 30 min. + oventijd: 10 min.

à

Q

Parmaham (75 g)

Ÿ

6)

fi

%

0

filodeeghapjes

gevuld met kruidenroomkaas

N

tapasschotel truffel

KS

A"

)

Parmezaanse kaas (stuk)

zoete, rode trostomaatjes (bakje)

4

2.1]

été

picos div. smaken

C

scrocchi zeezout

e

N

ub

aioli

......u

S

A

zongedroogde tomaatjes

0

kaasblokje

2.

A

REEL FIRE

F2

Il

A

Kids: Wikkel een plakje Parmaham

|

om een volkoren soepstengel.

7 =

v

il

Il

A

|

N‘

Artisjokdip: Laat 1 blik artisjokken

» \

LS

(400 g) uitlekken en hak-ze zo fijn

à

.

ES

mogelijk: Voeg 2 eetlepels mayonaise



en 1 eetlepel gedroogde Provencaalse

dl

A à

Yi

\|

=

2

kruiden toe. Breng op smaak

C3

pe

es

met peper.

A

tf

d

N



\

Gebakken amandelen: Verhit

PN

Se

NS

Teetlepel olijfolie met 1 fiingesneden

LES



teen knoflook, 200 gram blanke

D

amandelen en de naaldjes van



R

1/3 bakje rozemarijn in een koekenpan

>

en bak de noten op middelhoog vuur

Ii

B

$

4

in-ca. 5 min-goudbruin. Breng op

i

smaak met zout en peper.

k *

cs à

Mascarpone met truffel:

Roer 1 eetlepel truffeltapenade

LE

un

er

(potje 80 g) door 125 9 mascarpone.

Breng op smaak met peper.

Grapefruit Spritz

& 4 personen ® makkelijk

.

.

1. Prak 3 blauwe bessen fijn in de

® 10 min. @ vegetarisch

kristalsuiker. Spreid uit op een bord.

wu

en

Doop de glazen in water en vervolgens

e 6 el kristalsuiker

in de suiker. Laat kort drogen.

50 g blauwe bessen

2 rode grapefruits

2. Snijd 4 plakken van een grapefruit

250 ml Aperol

en pers de rest van de grapefruits uit.

e

AS

ca. 500 ml prosecco,

Verdeel het sap over de glazen. Voeg de

gekoeld

blauwe bessen, ijsblokjes en Aperol toe.

e

ijsblokjes

Vul aan met prosecco en garneer

e

4 tumbler glazen

met plakjes grapefruit.

Es

NOG MEER KERSTINSPIRATIE? VOLG ONS DAN OP SOCIAL MEDIA

69