PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 101


Hier is pagina 101 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



PLUS Folder 01.04.2020

Hier is pagina 101 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 101

sneetjes paasstol 1. Rooster de sneetjes paasstol blokjes paasstol en de sinaasappel NAGERECHT in het broodrooster tot ze sinaasappelrasp erdoor. Laat 8 PERSONEN (schoongeboend) lichtbruin zijn. Laat ze helemaal 1 uur in de koelkast opstijven. 1509 extra pure chocolade afkoelen en snijd ze in blokjes 3. Schep het chocolade- BEREIDING: 15 MIN. (85% PLUS Moment) van 1 cm. Rasp het oranje van mengsel op een stuk bakpapier 1009 koude boter WACHTTIJD: 4 UUR de schil van de sinaasappel. en maak er een mooie rol van 1zakje vanillesuiker 2. Snijd de boter in blokjes. 14 em lang en 6 cm dik van. poedersuiker Smelt de chocolade au bain Sluit goed af en laat nog 3 uur VOEDINGSWAARDE PP: 265 KCAL. marie. Roer de boter erdoor bakpapier 21 G VET (15 G VERZADIGD). 14 6 opstijven. Rol de chocolami KOOLHYDRATEN @ G SUIKERS), 3 6 VEZELS, 3 GEIWIT, 01 G ZOUT. tot hij helemaal is opgelost. door wat poedersuiker en Roer de vanillesuiker, snijd in plakjes. % Chocolami er \ me a N u = Su = x Ze dl N % oe * FL E >; Us e >” Lo # = (2 Gr @ x | à Se # Ze Le FE LÉ Le ù EN, af ke Le Ze 2 dagen houdbaar hem di Pr ei ea ERS 101

PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 101