PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 17




Hier is pagina 17 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

>;

Blij met gluten, dat maakt

vet

a

het brood stevig.

WE

ic

Ed

Gluten dreigt zo langzamerhand een

fi

beladen ingrediënt te worden. Toch

7

Ed

Alg

APR.

dd

is dat niet helemaal eerlijk, want

jeg

brood bakken gaat beter met gluten.

&

Gluten zorgt er namelijk voor dat

het deeg steviger wordt en het

brood niet inzakt na het bakken.

5

x

Voor mensen die geen gluten

mogen, hebben we bij PLUS

re

0)

Li

ook lekker vers glutenvrij brood

1e

van YAM in ons broodassortiment.

5

Eh,

yamglutenvrij.nl

3

ce

(

%

vo

ei

F2

PL

We laten ons brood

%

graag even schrikken.

Geloof het of niet, maar water is eigenlijk het allerbelangrijkst bij het

bakken van brood. Hoe meer water, hoe zachter het brood vanbinnen

+

À

wordt. Om het vocht in het brood te behouden, gaan de broden in een

superhete oven. Daarna wordt het brood op een lagere temperatuur

rustig afgebakken. Als het versgebakken brood uit de oven komt,

blussen de bakkers het af met koud water. Dat schrikken geeft brood

«

een lekkere knapperige korst!

Waneuk, van Jeeuwen

Onlmod

Senior Category Manager Eos

A

“Of je nu het liefst wi

bruin- of volkoren-

brood eet, elk brood

in de basis even

Wist,

dat de

gezond. Het bevat belangrijke voedings-

stoffen en mineralen en is een bron van

vezels. Het ene brood bevat alleen meer

smaak van

vezels dan het andere. Wil je weten hoe

#4

vezelrijk jouw lievelingsbrood is?

Bekijk dan de vezelmeter die je vindt op

wordt bepaald )

onze broodafdeling.”

Weet wat je eet. Met onze vezelmeter.

Weinig

Bron van

Vezelrijk

Extra

vezels

vezels

6-7 gram

vezelrijk

El

per 100 gram

<5 gram

per100 gram

5-6 gram

per100 gram

per100 gram

>7gram

17