PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 17
Hier is pagina 17 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
>;
Blij met gluten, dat maakt
vet
a
het brood stevig.
WE
ic
Ed
Gluten dreigt zo langzamerhand een
fi
beladen ingrediënt te worden. Toch
7
Ed
Alg
APR.
dd
is dat niet helemaal eerlijk, want
jeg
brood bakken gaat beter met gluten.
&
Gluten zorgt er namelijk voor dat
het deeg steviger wordt en het
brood niet inzakt na het bakken.
5
x
Voor mensen die geen gluten
mogen, hebben we bij PLUS
re
0)
Li
ook lekker vers glutenvrij brood
1e
van YAM in ons broodassortiment.
5
Eh,
yamglutenvrij.nl
3
ce
(
%
vo
ei
F2
PL
We laten ons brood
%
graag even schrikken.
Geloof het of niet, maar water is eigenlijk het allerbelangrijkst bij het
bakken van brood. Hoe meer water, hoe zachter het brood vanbinnen
+
À
wordt. Om het vocht in het brood te behouden, gaan de broden in een
superhete oven. Daarna wordt het brood op een lagere temperatuur
rustig afgebakken. Als het versgebakken brood uit de oven komt,
blussen de bakkers het af met koud water. Dat schrikken geeft brood
«
een lekkere knapperige korst!
Waneuk, van Jeeuwen
Onlmod
Senior Category Manager Eos
A
“Of je nu het liefst wi
bruin- of volkoren-
brood eet, elk brood
in de basis even
Wist,
dat de
gezond. Het bevat belangrijke voedings-
stoffen en mineralen en is een bron van
vezels. Het ene brood bevat alleen meer
smaak van
vezels dan het andere. Wil je weten hoe
#4
vezelrijk jouw lievelingsbrood is?
Bekijk dan de vezelmeter die je vindt op
wordt bepaald )
onze broodafdeling.”
Weet wat je eet. Met onze vezelmeter.
Weinig
Bron van
Vezelrijk
Extra
vezels
vezels
6-7 gram
vezelrijk
El
per 100 gram
<5 gram
per100 gram
5-6 gram
per100 gram
per100 gram
>7gram
17