PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 17


Hier is pagina 17 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



PLUS Folder 01.04.2020

Hier is pagina 17 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 17

>; Blij met gluten, dat maakt vet a het brood stevig. WE ic Ed Gluten dreigt zo langzamerhand een fi beladen ingrediënt te worden. Toch 7 Ed Alg APR. dd is dat niet helemaal eerlijk, want jeg brood bakken gaat beter met gluten. & Gluten zorgt er namelijk voor dat het deeg steviger wordt en het brood niet inzakt na het bakken. 5 x Voor mensen die geen gluten mogen, hebben we bij PLUS re 0) Li ook lekker vers glutenvrij brood 1e van YAM in ons broodassortiment. 5 Eh, yamglutenvrij.nl 3 ce ( % vo ei F2 PL We laten ons brood % graag even schrikken. Geloof het of niet, maar water is eigenlijk het allerbelangrijkst bij het bakken van brood. Hoe meer water, hoe zachter het brood vanbinnen + À wordt. Om het vocht in het brood te behouden, gaan de broden in een superhete oven. Daarna wordt het brood op een lagere temperatuur rustig afgebakken. Als het versgebakken brood uit de oven komt, blussen de bakkers het af met koud water. Dat schrikken geeft brood « een lekkere knapperige korst! Waneuk, van Jeeuwen Onlmod Senior Category Manager Eos A “Of je nu het liefst wi bruin- of volkoren- brood eet, elk brood in de basis even Wist, dat de gezond. Het bevat belangrijke voedings- stoffen en mineralen en is een bron van vezels. Het ene brood bevat alleen meer smaak van vezels dan het andere. Wil je weten hoe #4 vezelrijk jouw lievelingsbrood is? Bekijk dan de vezelmeter die je vindt op wordt bepaald ) onze broodafdeling.” Weet wat je eet. Met onze vezelmeter. Weinig Bron van Vezelrijk Extra vezels vezels 6-7 gram vezelrijk El per 100 gram <5 gram per100 gram 5-6 gram per100 gram per100 gram >7gram 17

PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 17