PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 38


Hier is pagina 38 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



PLUS Folder 01.04.2020

Hier is pagina 38 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 38

1. Verwarm de oven voor op Zet de wolkjes ca. 6 min. in grote eieren ONTBIJT 200°C. Bak de brioche- de oven. Check of ze stevig mespunt zout 4 PERSONEN broodjes af volgens de aan- zijn maar nog wel zo wit 4el geraspte oude kaas wijzingen op de verpakking mogelijk. Leg de eidooiers 2el BEREIDING: 15 MIN gehakte bieslook Splits de eieren. Klop de eiwit- voorzichtig in de kuiltjes, versgemalen zwarte peper OVENTIJD: 9 MIN. ten in een brandschone kom bestrooi met de kaas en bak PLUS FeestMoment met het zout stijf en glanzend. ze nog 3 min. Mini briochebroodjes Verdeel het eiwit in vier gelijke 2. Bestrooi de eiwolkjes met VOEDINGSWAARDE PP: 515 KCAL. (pak 240 gram) 25 G VET (15 G VERZADIGD). 14 G wolkjes over een met bak- de bieslook en peper naar 4el boter 16 VEZELS, 15 6 EIWIT, 10 G ZOUT. KOOLHYDRATEN G G SUIKERS), papier beklede bakplaat. Maak smaak. Serveer met de warme een kuiltje voor de eidooier. briochebroodjes en boter. bakpapier es 2 > v x 4 #7 Lu zur u 1 wt in S « Ke; d La EE = =. = s zer 2 = R Lue > Jes = de voor ontbijt 38

PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 38