PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 38




Hier is pagina 38 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

1. Verwarm de oven voor op

Zet de wolkjes ca. 6 min. in

grote eieren

ONTBIJT

200°C. Bak de brioche-

de oven. Check of ze stevig

mespunt zout

4 PERSONEN

broodjes af volgens de aan-

zijn maar nog wel zo wit

4el

geraspte oude kaas

wijzingen op de verpakking

mogelijk. Leg de eidooiers

2el

BEREIDING: 15 MIN

gehakte bieslook

Splits de eieren. Klop de eiwit-

voorzichtig in de kuiltjes,

versgemalen zwarte peper

OVENTIJD: 9 MIN.

ten in een brandschone kom

bestrooi met de kaas en bak

PLUS FeestMoment

met het zout stijf en glanzend.

ze nog 3 min.

Mini briochebroodjes

Verdeel het eiwit in vier gelijke

2. Bestrooi de eiwolkjes met

VOEDINGSWAARDE PP: 515 KCAL.

(pak 240 gram)

25 G VET (15 G VERZADIGD). 14 G

wolkjes over een met bak-

de bieslook en peper naar

4el

boter

16 VEZELS, 15 6 EIWIT, 10 G ZOUT.

KOOLHYDRATEN G G SUIKERS),

papier beklede bakplaat. Maak

smaak. Serveer met de warme

een kuiltje voor de eidooier.

briochebroodjes en boter.

bakpapier

es

2

>

v x

4

#7

Lu

zur

u

1

wt

in

S

«

Ke;

d

La

EE

=

=.

=

s

zer

2

=

R

Lue

>

Jes =

de

voor ontbijt

38