PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 64
Hier is pagina 64 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
>
eN
1. Kook de rijst volgens de
aanwijzingen op de verpakking
Poke to go
in 8 min. gaar. Besprenkel de
hete rijst met de azijn, voeg de
1/2 pak
zilvervliesrijst met
suiker, sesamzaad en zout naar
LUNCH
quinoa en spelt (275 gram)
smaak toe en schep goed om.
2 PERSONEN
3el
sushi-azijn (Saitaku)
2. Maak kleine roosjes van 1 cm
18
van de broccoli en kook ze in
BEREIDING: 20 MIN.
fijne kristalsuiker
4 min. beetgaar. Spoel koud
4el
sesamzaad, geroosterd
onder de kraan. Snijd de radijs
400 g
broccoli
in schijfjes. Doe de rijst in
1zakje
snoepgoed radijsmix
VOEDINGSWAARDE PP:720 KCAL.
2 afsluitbare bakjes, verdeel de
35 6 VET (4 G VERZADIGD),
(200 gram)
broccoli, radijs en edamame
68 G KOOLHYDRATEN (4 G SUIKERS),
1beker
18 G VEZELS, 25 G EWIT, 07 G ZOUT.
edamame (120 gram, So Sushi)
erover. Neem de fles wasabi
4el
wasabi mayonaise (fles, Saitaku)
mayo mee voor extra pit!
| sim
cle
vr
I
pe
Ee
a)
ER
x
=
B:
es
5
97
BR
4
=
=
=
=
eG
»
4
Me
ad
À
u
Ÿ
+
Je
x
3
A
=
LS
w
ze
64