PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 64




Hier is pagina 64 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

>

eN

1. Kook de rijst volgens de

aanwijzingen op de verpakking

Poke to go

in 8 min. gaar. Besprenkel de

hete rijst met de azijn, voeg de

1/2 pak

zilvervliesrijst met

suiker, sesamzaad en zout naar

LUNCH

quinoa en spelt (275 gram)

smaak toe en schep goed om.

2 PERSONEN

3el

sushi-azijn (Saitaku)

2. Maak kleine roosjes van 1 cm

18

van de broccoli en kook ze in

BEREIDING: 20 MIN.

fijne kristalsuiker

4 min. beetgaar. Spoel koud

4el

sesamzaad, geroosterd

onder de kraan. Snijd de radijs

400 g

broccoli

in schijfjes. Doe de rijst in

1zakje

snoepgoed radijsmix

VOEDINGSWAARDE PP:720 KCAL.

2 afsluitbare bakjes, verdeel de

35 6 VET (4 G VERZADIGD),

(200 gram)

broccoli, radijs en edamame

68 G KOOLHYDRATEN (4 G SUIKERS),

1beker

18 G VEZELS, 25 G EWIT, 07 G ZOUT.

edamame (120 gram, So Sushi)

erover. Neem de fles wasabi

4el

wasabi mayonaise (fles, Saitaku)

mayo mee voor extra pit!

| sim

cle

vr

I

pe

Ee

a)

ER

x

=

B:

es

5

97

BR

4

=

=

=

=

eG

»

4

Me

ad

À

u

Ÿ

+

Je

x

3

A

=

LS

w

ze

64