PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 64
Hier is pagina 64 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 64 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 64
> eN 1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking Poke to go in 8 min. gaar. Besprenkel de hete rijst met de azijn, voeg de 1/2 pak zilvervliesrijst met suiker, sesamzaad en zout naar LUNCH quinoa en spelt (275 gram) smaak toe en schep goed om. 2 PERSONEN 3el sushi-azijn (Saitaku) 2. Maak kleine roosjes van 1 cm 18 van de broccoli en kook ze in BEREIDING: 20 MIN. fijne kristalsuiker 4 min. beetgaar. Spoel koud 4el sesamzaad, geroosterd onder de kraan. Snijd de radijs 400 g broccoli in schijfjes. Doe de rijst in 1zakje snoepgoed radijsmix VOEDINGSWAARDE PP:720 KCAL. 2 afsluitbare bakjes, verdeel de 35 6 VET (4 G VERZADIGD), (200 gram) broccoli, radijs en edamame 68 G KOOLHYDRATEN (4 G SUIKERS), 1beker 18 G VEZELS, 25 G EWIT, 07 G ZOUT. edamame (120 gram, So Sushi) erover. Neem de fles wasabi 4el wasabi mayonaise (fles, Saitaku) mayo mee voor extra pit! | sim cle vr I pe Ee a) ER x = B: es 5 97 BR 4 = = = = eG » 4 Me ad À u Ÿ + Je x 3 A = LS w ze 64
PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 64