PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 15




Hier is pagina 15 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

#

A

9

un

Onze bakkers

N

js

zijn trots op ons

Stoer & Stevig brood!

4,

3

©



=

De bakkers van Goedhart maken

5

a

Be:

onze Stoer & Stevig broden volgens

ù

een klassiek principe: gevormd met

Á

5)

®

de hand en afgebakken op de stenen

Er

A

N

TEN

a

À

À

vloer van de oven. Die ovenvloer is

te

N +

superheet, waardoor het brood een

Sa

heerlijke flinterdunne korst krijgt.

ts

Fr

Onze Stoer & Stevig broden worden

bereid met desem. Brood bakken

=

met desem is lastiger dan met gist,

maar dat heeft ook zo Z'n voordelen.

Door de extra lange rijstijd krijgt

desembrood een volle, rijpe smaak.

En de structuur? Lekker stevig!

DOTE

Gevormd

met de hand

Tot slot worden de broden rijkelijk

voorzien van zaden en pitten. Dat

sl

ig

N

U}

en afgeb

aken op de stenen

Per

CCE

Pr

Es

van de oven.

geeft elk brood een fantastische

PLUS

smaak en een uniek karakter. Onze

Stoer & Stevig broden zijn met recht

de trots van onze broodafdeling.

Gekneed in de bakkerij,

gebakken in de winkel.

4

Verser dan vers, dat ziin onze Korenlanders schnitt-

broodjes, volkorenbolletjes en campioentjes.

8

Het deeg wordt gekneed bij bakkerij Goedhart.

Dat kneden is ontzettend belangrijk, want dat

maakt de broodjes zo heerlijk luchtig.

2

fr

2

3“

Vz

Het rijzen van het deeg en het bakken van de

ph

broodjes gebeurt in de winkel. Daardoor hebben wij

2

iedere dag de allerlekkerste knapperige broodjes.

ge

En wat zo mooi is: de broodjes blijven extra lang vers.

nr

An de winkel elte dag

vers voor je

15