PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 29




Hier is pagina 29 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ee

WS

27

“a

Be

Se.

#

La

ST

A

ee

CO

La

AA CE

A

Pen

Sa

À

P.

Er

A

tue

à

re

F

=

I-



me

ed

ee

kel

fi

*

Kr

7

#-

LR:

u

mn

és

%:

Je

+

Teken met een

ar

ZA

potlood een,

eb

PRES

Yes

De

mal van het

©

7

2

Fe

reuzenel op het

ia

ww.

7

Id

ER.

bakpapier. Zo krijgt je



onl

SI

ef

72

2

(ES

koek de perfecte vorm!

7

Fi

=

B

2

AE

x

te

Ve

fi

a

à

zl

)

Fr

re

er

&

vn

Ei

Les

in

boter

fe

1009

%

2009

PLUS FeestMoment

Gemengde chocolade

>,

eltjes (puur, melk, wit)

100 g

lichtbruine basterdsuiker

50g

fijne kristalsuiker.

I

CR

201

bi

‚m

el gekleurde sprinkles A

/ {Regenboogfantasie,’

Reuzen: …—

fl

Mi

us 15; gram, Dr. Oétker)

#itl

tra’

A

mixer — _

IE

A

bakpapier

at

cookie- ei

Bi

1. Verwarm de oven voor

klop de bloem er kort door.

cookie eenmaal afgekoeld

GEBAK

op 170°C.

Spatel de sprinkles en de

lekker chewy.

8 PERSONEN

2. Smelt de boter in een

chocolade erdoor. Verdeel

3. Laat iets afkoelen en

steelpan op laag vuur. Hak

het deeg over een met

bestrooi met een theelepel

BEREIDING: 20 MIN.

de chocolade eitjes grof.

bakpapier beklede bakplaat

sprinkles. Lekker met een

OVENTIJD: 20 MIN.

Schenk de gesmolten boter

in de vorm van een ei van ca.

bolletje ijs.

30 x 24 cm. Bak de cookie

in een mengkom en laat iets

VOEDINGSWAARDE PP: 415 KCAL.

afkoelen. Voeg de basterd-

in het midden van de oven

19 G VET (2 G VERZADIGD), 55 G

en kristalsuiker toe en klop

in ca. 20 min. goudbruin.

KOOLHYDRATEN (37 G SUIKERS),

26 VEZELS, 5 G EIWIT, 016 ZOUT.

met de mixer tot een gladde

Het mag in het midden nog

massa. Mix het ei erdoor en

wat zacht zijn, dat maakt de

29