PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 29


Hier is pagina 29 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



PLUS Folder 01.04.2020

Hier is pagina 29 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 29

Ee WS 27 “a Be Se. # La ST A ee CO La AA CE A Pen Sa À P. Er A tue à re F = I- ‘ me ed ee kel fi * Kr 7 #- LR: u mn és %: Je + Teken met een ar ZA potlood een, eb PRES Yes De mal van het © 7 2 Fe reuzenel op het ia ww. 7 Id ER. bakpapier. Zo krijgt je n° onl SI ef 72 2 (ES koek de perfecte vorm! 7 Fi = B 2 AE x te Ve fi a à zl ) Fr re er & vn Ei Les in boter fe 1009 % 2009 PLUS FeestMoment Gemengde chocolade >, eltjes (puur, melk, wit) 100 g lichtbruine basterdsuiker 50g fijne kristalsuiker. I CR 201 bi ‚m el gekleurde sprinkles A / {Regenboogfantasie,’ Reuzen: …— fl Mi us 15; gram, Dr. Oétker) #itl tra’ A mixer — _ IE A bakpapier at cookie- ei Bi 1. Verwarm de oven voor klop de bloem er kort door. cookie eenmaal afgekoeld GEBAK op 170°C. Spatel de sprinkles en de lekker chewy. 8 PERSONEN 2. Smelt de boter in een chocolade erdoor. Verdeel 3. Laat iets afkoelen en steelpan op laag vuur. Hak het deeg over een met bestrooi met een theelepel BEREIDING: 20 MIN. de chocolade eitjes grof. bakpapier beklede bakplaat sprinkles. Lekker met een OVENTIJD: 20 MIN. Schenk de gesmolten boter in de vorm van een ei van ca. bolletje ijs. 30 x 24 cm. Bak de cookie in een mengkom en laat iets VOEDINGSWAARDE PP: 415 KCAL. afkoelen. Voeg de basterd- in het midden van de oven 19 G VET (2 G VERZADIGD), 55 G en kristalsuiker toe en klop in ca. 20 min. goudbruin. KOOLHYDRATEN (37 G SUIKERS), 26 VEZELS, 5 G EIWIT, 016 ZOUT. met de mixer tot een gladde Het mag in het midden nog massa. Mix het ei erdoor en wat zacht zijn, dat maakt de 29

PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 29