PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 29 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 29
Ee WS 27 “a Be Se. # La ST A ee CO La AA CE A Pen Sa À P. Er A tue à re F = I- ‘ me ed ee kel fi * Kr 7 #- LR: u mn és %: Je + Teken met een ar ZA potlood een, eb PRES Yes De mal van het © 7 2 Fe reuzenel op het ia ww. 7 Id ER. bakpapier. Zo krijgt je n° onl SI ef 72 2 (ES koek de perfecte vorm! 7 Fi = B 2 AE x te Ve fi a à zl ) Fr re er & vn Ei Les in boter fe 1009 % 2009 PLUS FeestMoment Gemengde chocolade >, eltjes (puur, melk, wit) 100 g lichtbruine basterdsuiker 50g fijne kristalsuiker. I CR 201 bi ‚m el gekleurde sprinkles A / {Regenboogfantasie,’ Reuzen: …— fl Mi us 15; gram, Dr. Oétker) #itl tra’ A mixer — _ IE A bakpapier at cookie- ei Bi 1. Verwarm de oven voor klop de bloem er kort door. cookie eenmaal afgekoeld GEBAK op 170°C. Spatel de sprinkles en de lekker chewy. 8 PERSONEN 2. Smelt de boter in een chocolade erdoor. Verdeel 3. Laat iets afkoelen en steelpan op laag vuur. Hak het deeg over een met bestrooi met een theelepel BEREIDING: 20 MIN. de chocolade eitjes grof. bakpapier beklede bakplaat sprinkles. Lekker met een OVENTIJD: 20 MIN. Schenk de gesmolten boter in de vorm van een ei van ca. bolletje ijs. 30 x 24 cm. Bak de cookie in een mengkom en laat iets VOEDINGSWAARDE PP: 415 KCAL. afkoelen. Voeg de basterd- in het midden van de oven 19 G VET (2 G VERZADIGD), 55 G en kristalsuiker toe en klop in ca. 20 min. goudbruin. KOOLHYDRATEN (37 G SUIKERS), 26 VEZELS, 5 G EIWIT, 016 ZOUT. met de mixer tot een gladde Het mag in het midden nog massa. Mix het ei erdoor en wat zacht zijn, dat maakt de 29
PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 29