PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 102




Hier is pagina 102 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Péasstolbavarois

1. Week de gelatine 5 min.

Voeg de amaretto, als je

Spatel dan de paasstol

NAGERECHT

in koud water. Halveer het

die gebruikt, toe. Laat

erdoor. Spoel de pudding-

8-10 PERSONEN

vanillestokje in de lengte

ca. 40 min. afkoelen in

vorm om met koud water

BEREIDIN

MIN.

en schraap het merg eruit.

de koelkast of tot het een

en droog de vorm niet af.

Breng de melk met het

beetje stijf en lobbig is.

Schep de room erin, strijk

WA

CHE: à

4 UUR

merg, het vanillestokje en de

2. Snijd de paasstol in

glad en laat minimaal 4 uur

basterdsuiker aan de kook.

blokjes van 1 cm. Klop de

in de koelkast opstijven.

VOEDINGSWAARDE MET AMARETTO PP:

Neem de bijna kokende

slagroom met de mixer

3. Schil de mango en snijd

250 KCAL 17 G VET QG VERZADIGD),

melk van het vuur, knijp de

stijf. Spatel de slagroom zo

het vruchtvlees in dunne

18 G KOOLHYDRATEN (16 G SUIKERS),

gelatine uit en los het op in

luchtig mogelijk door het

plakjes. Stort de pudding.

VEZELS, 4 GEIWT,01 G ZOUT.

de hete melk.

lobbige melkmengsel.

Lukt het niet, doop de vorm

dan een paar seconden in

es gelatine

een bak met heet water

el

vanillestokje

of wikkel er kort een hete,

300 ml

volle melk

natte keukendoek om.

5 el

witte basterdsuiker

Garneer de pudding met

50 ml

amaretto (optioneel)

mango.

w

sneetjes paasstol

400 ml

slagroom

x

=

eetrijpe mango

puddingvorm

=

(ca. 1 liter)

Ze

%

EE



y

We

F

4

Ai

N

>

à

{

à

4.

ap}

x

y

tie

ne

E-

ct

As

en

u

102

MEER VARIATIE VND JEOP BEUSML/REGERTEN

mn

FR