PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 102
Hier is pagina 102 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 102 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 102
Péasstolbavarois 1. Week de gelatine 5 min. Voeg de amaretto, als je Spatel dan de paasstol NAGERECHT in koud water. Halveer het die gebruikt, toe. Laat erdoor. Spoel de pudding- 8-10 PERSONEN vanillestokje in de lengte ca. 40 min. afkoelen in vorm om met koud water BEREIDIN MIN. en schraap het merg eruit. de koelkast of tot het een en droog de vorm niet af. Breng de melk met het beetje stijf en lobbig is. Schep de room erin, strijk WA CHE: à 4 UUR merg, het vanillestokje en de 2. Snijd de paasstol in glad en laat minimaal 4 uur basterdsuiker aan de kook. blokjes van 1 cm. Klop de in de koelkast opstijven. VOEDINGSWAARDE MET AMARETTO PP: Neem de bijna kokende slagroom met de mixer 3. Schil de mango en snijd 250 KCAL 17 G VET QG VERZADIGD), melk van het vuur, knijp de stijf. Spatel de slagroom zo het vruchtvlees in dunne 18 G KOOLHYDRATEN (16 G SUIKERS), gelatine uit en los het op in luchtig mogelijk door het plakjes. Stort de pudding. VEZELS, 4 GEIWT,01 G ZOUT. de hete melk. lobbige melkmengsel. Lukt het niet, doop de vorm dan een paar seconden in es gelatine een bak met heet water el vanillestokje of wikkel er kort een hete, 300 ml volle melk natte keukendoek om. 5 el witte basterdsuiker Garneer de pudding met 50 ml amaretto (optioneel) mango. w sneetjes paasstol 400 ml slagroom x = eetrijpe mango puddingvorm = (ca. 1 liter) Ze % EE € y We F 4 Ai N > à { à 4. ap} x y tie ne E- ct As en u 102 MEER VARIATIE VND JEOP BEUSML/REGERTEN mn FR
PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 102