PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 66




Hier is pagina 66 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

À

Fx

&

L

ed e

te

CE)

am

CLR

°S Al

CI

Pe

_

<<

à

3

Le

Kd

se

x

27

A

rh

ut

N

Weg .

ee

m.

EL

her”

pens

5

EE

oe

58

#2

ham 2

over?

|

T

lekker in je soep of

yr gekookte krieltjes!

vrije uitloop eieren

1. Kook de eieren in

2. Snijd de eieren in stukjes

LUNCH

komkommer

8 min. hard. Laat ze

en meng met de yoghurt,

4 PERSONEN

3el

Griekse yoghurt

schrikken onder koud

mayonaise en kerriepoeder.

2el

mayonaise

stromend water en pel

Breng op smaak met

BEREIDING: 20 MIN

1u

kerriepoeder

ze. Halveer ondertussen

zout en versgemalen

de komkommer in

12

schaal platte peterselie

zwarte peper. Doe de

appel, in partjes

de lengte en schraap

salade in een afsluitbaar

naanbroden naturel

VOEDINGSWAARDE PP: 580 KCAL.

met een theelepel de

bakje en bestrooi met de

38 G VET(A 6 VERZADIGD),

(zak 240 gram), in repen

zaadlijsten eruit. Snijd

peterselie. Eet de salade

38 G KOOLHYDRATEN (1 G SUIKERS),

stengels bleekselderij,

de komkommerhelften in

met de partjes appel, repen

46 VEZELS, 1 G EIWIT. 15 G ZOUT.

In repen

blokjes van 1 centimeter.

naanbrood en bleekselderij.

66