PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 66
Hier is pagina 66 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
À
Fx
&
L
ed e
te
CE)
am
CLR
°S Al
CI
Pe
_
<<
à
3
Le
Kd
se
x
27
A
rh
ut
N
Weg .
ee
m.
EL
her”
pens
5
EE
oe
58
#2
ham 2
over?
|
T
lekker in je soep of
yr gekookte krieltjes!
vrije uitloop eieren
1. Kook de eieren in
2. Snijd de eieren in stukjes
LUNCH
komkommer
8 min. hard. Laat ze
en meng met de yoghurt,
4 PERSONEN
3el
Griekse yoghurt
schrikken onder koud
mayonaise en kerriepoeder.
2el
mayonaise
stromend water en pel
Breng op smaak met
BEREIDING: 20 MIN
1u
kerriepoeder
ze. Halveer ondertussen
zout en versgemalen
de komkommer in
12
schaal platte peterselie
zwarte peper. Doe de
appel, in partjes
de lengte en schraap
salade in een afsluitbaar
naanbroden naturel
VOEDINGSWAARDE PP: 580 KCAL.
met een theelepel de
bakje en bestrooi met de
38 G VET(A 6 VERZADIGD),
(zak 240 gram), in repen
zaadlijsten eruit. Snijd
peterselie. Eet de salade
38 G KOOLHYDRATEN (1 G SUIKERS),
stengels bleekselderij,
de komkommerhelften in
met de partjes appel, repen
46 VEZELS, 1 G EIWIT. 15 G ZOUT.
In repen
blokjes van 1 centimeter.
naanbrood en bleekselderij.
66