PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 66
Hier is pagina 66 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 66 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 66
À Fx & L ed e te CE) am CLR °S Al CI Pe _ << à 3 Le Kd se x 27 A rh ut N Weg . ee m. EL her” pens 5 EE oe 58 #2 ham 2 over? | T lekker in je soep of yr gekookte krieltjes! vrije uitloop eieren 1. Kook de eieren in 2. Snijd de eieren in stukjes LUNCH komkommer 8 min. hard. Laat ze en meng met de yoghurt, 4 PERSONEN 3el Griekse yoghurt schrikken onder koud mayonaise en kerriepoeder. 2el mayonaise stromend water en pel Breng op smaak met BEREIDING: 20 MIN 1u kerriepoeder ze. Halveer ondertussen zout en versgemalen de komkommer in 12 schaal platte peterselie zwarte peper. Doe de appel, in partjes de lengte en schraap salade in een afsluitbaar naanbroden naturel VOEDINGSWAARDE PP: 580 KCAL. met een theelepel de bakje en bestrooi met de 38 G VET(A 6 VERZADIGD), (zak 240 gram), in repen zaadlijsten eruit. Snijd peterselie. Eet de salade 38 G KOOLHYDRATEN (1 G SUIKERS), stengels bleekselderij, de komkommerhelften in met de partjes appel, repen 46 VEZELS, 1 G EIWIT. 15 G ZOUT. In repen blokjes van 1 centimeter. naanbrood en bleekselderij. 66
PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 66