PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 84
Hier is pagina 84 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
GEBAK
8-10 PERSONEN
Rabarbergalette
BEREIDING: 25 MIN.
OVENTIJD: 40 MIN.
met amandelspijs
VOEDINGSWAARDE PP: 350 KCAL
18 G VET @ G VERZADIGD).
AG VEZELS, 5 G EIWIT. 02 6 ZOUT.
40 6 KOOLHYDRATEN (316 SUIKERS).
vi
EN
1. Verwarm de oven voor op
180°C. Meng de bloem, meel,
N
zout en 75 gram suiker in een
Ns
W
kom. Doe de boter erbij en
maak met koele handen fijne
/
kruimels. Voeg 1 ei toe en
AN
kneed tot een samenhangend
ern
deeg. Voeg 1-2 eetlepels koud
N
water toe als het te droog is.
Rol het deeg tussen 2 vellen
bakpapier uit tot een ronde lap
55
«
van 45 cm en 4 mm dik. Leg
tot gebruik in de koelkast.
pee
Io
2. Rasp het oranje deel van de
=
schil en pers de sinaasappel
daarna uit. Snijd de rabarber
II
in schuine stukken van 5 cm.
Meng ze met de rest van de
N
suiker, sinaasappelsap en -rasp.
he
Snijd de spijs in dunne plakjes.
À
3. Leg het deeg op een
R
\\
bakplaat, verwijder het
AN
bovenste vel bakpapier en
TR
NL
verdeel het spijs erover. Laat
een rand van 5 cm vrij. Leg
de rabarber in een ster op het
a
spijs. Vouw het deeg over de
rabarber. Klop het laatste ei
r.
los en bestrijk het deeg ermee.
Bestrooi met extra suiker.
5
Bak de galette in de oven in
ca. 40 min. goudbruin en gaar.
Serveer lauwwarm of koud.
1259
bloem
Kijk voor beschikbaarheid
volkoren meel -
van rabarber in de winkel
1259
de
©
spunt
zout
ES
of op plus.nl
at
si
50 g
kristalsuiker + extra om te bestrooien
5
ne
koude boten; in blokjes.
an,
N}
Be
het
Den:
”
ve
&
Aa
Re
1
er
84
KIJK VOOR MEER RECEPTEN OP PLUS.NL/RECEPTEN
LS