PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 84


Hier is pagina 84 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



PLUS Folder 01.04.2020

Hier is pagina 84 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 84

GEBAK 8-10 PERSONEN Rabarbergalette BEREIDING: 25 MIN. OVENTIJD: 40 MIN. met amandelspijs VOEDINGSWAARDE PP: 350 KCAL 18 G VET @ G VERZADIGD). AG VEZELS, 5 G EIWIT. 02 6 ZOUT. 40 6 KOOLHYDRATEN (316 SUIKERS). vi EN 1. Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de bloem, meel, N zout en 75 gram suiker in een Ns W kom. Doe de boter erbij en maak met koele handen fijne / kruimels. Voeg 1 ei toe en AN kneed tot een samenhangend ern deeg. Voeg 1-2 eetlepels koud N water toe als het te droog is. Rol het deeg tussen 2 vellen bakpapier uit tot een ronde lap 55 « van 45 cm en 4 mm dik. Leg tot gebruik in de koelkast. pee Io 2. Rasp het oranje deel van de = schil en pers de sinaasappel daarna uit. Snijd de rabarber II in schuine stukken van 5 cm. Meng ze met de rest van de N suiker, sinaasappelsap en -rasp. he Snijd de spijs in dunne plakjes. À 3. Leg het deeg op een R \\ bakplaat, verwijder het AN bovenste vel bakpapier en TR NL verdeel het spijs erover. Laat een rand van 5 cm vrij. Leg de rabarber in een ster op het a spijs. Vouw het deeg over de rabarber. Klop het laatste ei r. los en bestrijk het deeg ermee. Bestrooi met extra suiker. 5 Bak de galette in de oven in ca. 40 min. goudbruin en gaar. Serveer lauwwarm of koud. 1259 bloem Kijk voor beschikbaarheid volkoren meel - van rabarber in de winkel 1259 de © spunt zout ES of op plus.nl at si 50 g kristalsuiker + extra om te bestrooien 5 ne koude boten; in blokjes. an, N} Be het Den: ” ve & Aa Re 1 er 84 KIJK VOOR MEER RECEPTEN OP PLUS.NL/RECEPTEN LS

PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 84