PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 84




Hier is pagina 84 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

GEBAK

8-10 PERSONEN

Rabarbergalette

BEREIDING: 25 MIN.

OVENTIJD: 40 MIN.

met amandelspijs

VOEDINGSWAARDE PP: 350 KCAL

18 G VET @ G VERZADIGD).

AG VEZELS, 5 G EIWIT. 02 6 ZOUT.

40 6 KOOLHYDRATEN (316 SUIKERS).

vi

EN

1. Verwarm de oven voor op

180°C. Meng de bloem, meel,

N

zout en 75 gram suiker in een

Ns

W

kom. Doe de boter erbij en

maak met koele handen fijne

/

kruimels. Voeg 1 ei toe en

AN

kneed tot een samenhangend

ern

deeg. Voeg 1-2 eetlepels koud

N

water toe als het te droog is.

Rol het deeg tussen 2 vellen

bakpapier uit tot een ronde lap

55

«

van 45 cm en 4 mm dik. Leg

tot gebruik in de koelkast.

pee

Io

2. Rasp het oranje deel van de

=

schil en pers de sinaasappel

daarna uit. Snijd de rabarber

II

in schuine stukken van 5 cm.

Meng ze met de rest van de

N

suiker, sinaasappelsap en -rasp.

he

Snijd de spijs in dunne plakjes.

À

3. Leg het deeg op een

R

\\

bakplaat, verwijder het

AN

bovenste vel bakpapier en

TR

NL

verdeel het spijs erover. Laat

een rand van 5 cm vrij. Leg

de rabarber in een ster op het

a

spijs. Vouw het deeg over de

rabarber. Klop het laatste ei

r.

los en bestrijk het deeg ermee.

Bestrooi met extra suiker.

5

Bak de galette in de oven in

ca. 40 min. goudbruin en gaar.

Serveer lauwwarm of koud.

1259

bloem

Kijk voor beschikbaarheid

volkoren meel -

van rabarber in de winkel

1259

de

©

spunt

zout

ES

of op plus.nl

at

si

50 g

kristalsuiker + extra om te bestrooien

5

ne

koude boten; in blokjes.

an,

N}

Be

het

Den:



ve

&

Aa

Re

1

er

84

KIJK VOOR MEER RECEPTEN OP PLUS.NL/RECEPTEN

LS