PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 77


Hier is pagina 77 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



PLUS Folder 01.04.2020

Hier is pagina 77 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 77

LE > Op ons YouTube-kanaal ‘PLUS Supermarkt’ geven N! we je slimme tips en trucs. Beter voor het milieu 2, én je portemonnee. Bloggers @Francescakookt, @Gewoonwateenstudentjesavondseet, 4 @LekkeretenmetLinda, @Jenniefromtheblog en @SaskiaWeerstand helpen ons een handje. Ze koken niet alleen met kliekjes, maar ook met de duurzame Fairtrade-producten van Max Havelaar. * RA Ook geven ze je een kijkje achter de schermen bij onze boeren en telers. hs youtube.com/plussupermarkt 7 X. Aan welk gerecht heb je fijne herinneringen? “De tost’s van mijn oma! ledere woensdagmiddag bakten mijn zus en ik samen met mijn oma tosti's in de pan. Dikke witte boterhammen met een plak kaas ertussen, gebakken in roomboter. Dan sneed mijn oma de tostí in twaalf stukjes en dat was zó lekker! Daar kan ik soms nog steeds naar 3 Fi u verlangen. Helaas is ze jaren geleden overleden. Es ze ml Met welke groente kook je het liefst? N “Met aubergines. Ik kook veel vegetarisch en ik vind deze donkerpaarse vruchtgroente de perfecte vleesvervanger. Verder heb ik altijd feta en zongedroogde tomaatjes in huis Die kun je in ieder gerecht kwijt. Ook onmisbaar in mijn =, keukenkastje zijn extra vergine olijfolie en fleur de sel Daar maak je echt alles lekker mee!” Wat doe jij om verspil ing tegen te gaan? “Ik kook heel vaak met kliekjes. En is er wat over van het avondeten, dan neemt mijn vriend dat de volgende dag mee naar zijn werk. Lekker als lunch! Verder breng ik regelmatig Heb je je liefde voor eten van huis uit een flinke tas met boodschappen naar de Voedselbank meegekregen? omdat ik als blogger veel producten toegestuurd krijg. Als ik “Eerlijk gezegd was mijn moeder niet echt een kookfanaat. verse producten over heb, dan post ik dat in een Facebook- Al zijn haar gehaktballen overheerlijk! Daar kom ik nog groep van mijn woonplaats, waar mensen die het minder steeds graag voor thuis. Toch hou ik hebben een beroep kunnen doen op jouw restjes van jongs af aan al heel erg veel van eten. Vooral Wat is je favoriete voorjaarsgerecht? avondeten is bij mij Tk heud “Couscous, dat is echt een topper in de lente: favoriet. Daar kan Even twee minuten laten wellen in kokendheet ik me echt de hele eween ordzelend v water en het is klaar. Ideaal om restjes gewoon, dag op verheugen den.” groenten te verwerken. Door couscous kun je Meestal aten we thuis werkelijk alles doen. Een beetje gebakken courgette, van erg lekker Hollandse pot: groente, blokjes avocado, tomaatjes, komkommer. Of wat je dan vlees en aardappelen. Toen ik ook in de koelkast hebt liggen. Super simpel, maar onwijs op mijn 18e op kamers ging, vond ik het fantastisch dat lekker. En je kunt het ook makkelijk meenemen. Perfect ik iedere avond zelf mocht bepalen wat ik ging eten. Niet voor een lunch in het park. Of voor onderweg. Ik ben er langer hoefde ik te eten wat de pot schafte. helemaal fan van!” FT

PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 77