PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 26


Hier is pagina 26 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



PLUS Folder 01.04.2020

Hier is pagina 26 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 26

"cia Mn A ren Blondie met Red pistachenoten cit = Doe het merg bij het beslag. 2009 boter + extra om In te vetten GEBAK = Mix vervolgens het zout 300 g witte basterdsuiker 12-16 PERSONEN en de bloem er kort door. À eleren, op kamertemperatuur BEREIDING: 30 MIN. Hak 150 gram van de witte 1 vanillestokje ss chocolade (eitjes) en 75 1 mespunt zout ee OVENTIJD: 30 MIN gram pistachemix grof en 225 9 bloem WACHTTIJD: 2 UUR spatel ze door het beslag 2009 PLUS FeestMoment VOEDINGSWAARDE PP: 400 KCAL Schep het beslag in de vorm Witte chocolade eitjes 22 G VET (2 G VERZADIGD), 44 G en bak de blondie in ca. 35 sog PLUS FeestMoment Ruby KOOLHYDRATEN (32 6 SUIKERS), min. inhet midden van de 16 VEZELS, 66 EIWIT, 01 G ZOUT. chocolade eitjes ge oven goudbruin. Laat 15 min. 1009 ongezouten pistachemix afkoelen op een rooster, (bak 150 gram) 1- Verwarm de oven voor op neem uit de vorm en laat brownievorm 20x20 cm 180°C. Vet de brownievorm helemaal afkoelen. bakpapier en in, bekleed de vorm met 3. Smelt de rest vande mixer bakpapier en vet dat ook in. witte chocolade au bain 6 ë 2: Smelt de boter in een maríe. Drizzle de gesmolten steelpan op laag vuur. chocolade over de blondie. SE x 5 Schenk de gesmolten Smelt dan de ruby chocolade > boter in een mengkom en eitjes au bain marie en drizzle laat iets afkoelen. Voeg de die er ook over. Hak de rest ij basterdsuiker toe en klop met van de pistachemix grof en x strooi over de blondie. de mixer gläd. Voeg 1 voor 1 de eieren toe-en klop tot een Snijd ín 16 blokjes luchtig beslag: Halveer het Vanillestokje in de lengte en schraap het merg/eruit. > > Geen chocolade eitjes in huis? Vervang ze door 250 gram PLUS Witte chocolade Fairtrade. > FeestMoment Paaseitjes [ Alle zakjes à 225 gram é N Per zak C n pj 2-29 = " 5 ES fs 2) & FAIRTRADE RES See x DS SOC PROGRAM SDS | PR = ze Br I ES

PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 26