PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 26




Hier is pagina 26 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

"cia

Mn

A

ren

Blondie met

Red

pistachenoten

cit

=

Doe het merg bij het beslag.

2009

boter + extra om In te vetten

GEBAK

=

Mix vervolgens het zout

300 g

witte basterdsuiker

12-16 PERSONEN

en de bloem er kort door.

À

eleren, op kamertemperatuur

BEREIDING: 30 MIN.

Hak 150 gram van de witte

1

vanillestokje

ss

chocolade (eitjes) en 75

1

mespunt zout

ee

OVENTIJD: 30 MIN

gram pistachemix grof en

225 9

bloem

WACHTTIJD: 2 UUR

spatel ze door het beslag

2009

PLUS FeestMoment

VOEDINGSWAARDE PP: 400 KCAL

Schep het beslag in de vorm

Witte chocolade eitjes

22 G VET (2 G VERZADIGD), 44 G

en bak de blondie in ca. 35

sog

PLUS FeestMoment Ruby

KOOLHYDRATEN (32 6 SUIKERS),

min. inhet midden van de

16 VEZELS, 66 EIWIT, 01 G ZOUT.

chocolade eitjes

ge

oven goudbruin. Laat 15 min.

1009

ongezouten pistachemix

afkoelen op een rooster,

(bak 150 gram)

1- Verwarm de oven voor op

neem uit de vorm en laat

brownievorm 20x20 cm

180°C. Vet de brownievorm

helemaal afkoelen.

bakpapier

en

in, bekleed de vorm met

3. Smelt de rest vande

mixer

bakpapier en vet dat ook in.

witte chocolade au bain

6

ë

2: Smelt de boter in een

maríe. Drizzle de gesmolten

steelpan op laag vuur.

chocolade over de blondie.

SE

x

5

Schenk de gesmolten

Smelt dan de ruby chocolade

>

boter in een mengkom en

eitjes au bain marie en drizzle

laat iets afkoelen. Voeg de

die er ook over. Hak de rest

ij

basterdsuiker toe en klop met

van de pistachemix grof en

x

strooi over de blondie.

de mixer gläd. Voeg 1 voor 1

de eieren toe-en klop tot een

Snijd ín 16 blokjes

luchtig beslag: Halveer het

Vanillestokje in de lengte en

schraap het merg/eruit.

>

>

Geen chocolade eitjes in huis?

Vervang ze door 250 gram PLUS Witte chocolade Fairtrade.

>

FeestMoment

Paaseitjes

[

Alle zakjes à 225 gram

é

N

Per zak

C

n

pj

2-29

=

"

5

ES

fs

2)

&

FAIRTRADE

RES

See

x

DS

SOC PROGRAM

SDS |

PR

=

ze

Br

I

ES