PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 93




Hier is pagina 93 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

4 4

%

CR

Oft

Yale

buiten?

BTE à la Toscana op de’BBQ

Bestrijk een hele kipfilet aan de binnenkant

met tapenade. Dan met een stukje mozzarella

oprollen in enkele plakjes Parmaham.Gaar

=

‘m met de deksel dicht ca. 10 minuten.

Er

3

nr

RI

u

ms

S

Groene asperges

we

met Parmezaanse

EN

D

Ne

AT

kaas op de BBQ

x

ff

Ne

Grill de asperges 3 minuten.

|

u

En

Bestrooî ze op je bord

22

A

met Balsamico en



Parmezaanse

Er

k à

LL]

> N

- %

F4

à.

\

ei

à

|

re

>



Zalm met frisse

er

%

à

roomsaus op de BBQ

Bestfijk een zalmmoot

4 1

met mosterd en dille.

Es

+

y

Met de deksel op de BBQ in

ca. 10 minuten-garen. Maak

Pd

9

er een frisse roomsaus* bij.

Ei

KA

#

3

DE

3

A

*Zo maak je de frisse

5%

roomsaus.

4

Rasp het gele van een halve

ke),

citroenschil. Snijd een teentje

N

knoflook en wat dille fijn.

Roer 250 gram zure room los

Ft

met de dille, de citroenrasp en de

knoflook. Breng de saus op smaak

met citroensap, zout en peper.