PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 93


Hier is pagina 93 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



PLUS Folder 01.04.2020

Hier is pagina 93 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 93

4 4 % CR Oft Yale buiten? BTE à la Toscana op de’BBQ Bestrijk een hele kipfilet aan de binnenkant met tapenade. Dan met een stukje mozzarella oprollen in enkele plakjes Parmaham.Gaar = ‘m met de deksel dicht ca. 10 minuten. Er 3 nr RI u ms S Groene asperges we met Parmezaanse EN D Ne AT kaas op de BBQ x ff Ne Grill de asperges 3 minuten. | u En Bestrooî ze op je bord 22 A met Balsamico en € Parmezaanse Er k à LL] > N - % F4 à. \ ei à | re > lé Zalm met frisse er % à roomsaus op de BBQ Bestfijk een zalmmoot 4 1 met mosterd en dille. Es + y Met de deksel op de BBQ in ca. 10 minuten-garen. Maak Pd 9 er een frisse roomsaus* bij. Ei KA # 3 DE 3 A *Zo maak je de frisse 5% roomsaus. 4 Rasp het gele van een halve ke), citroenschil. Snijd een teentje N knoflook en wat dille fijn. Roer 250 gram zure room los Ft met de dille, de citroenrasp en de knoflook. Breng de saus op smaak met citroensap, zout en peper.

PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 93