PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 16
Hier is pagina 16 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 16 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 16
Onze bakkers mixen wat af.… De basis van ieder traditioneel brood is tarwe. Om volkorenbrood te maken worden tarwekorrels vermalen met kiemen en zemelen. Die bevatten namelijk vezels, vitaminen en mineralen. Zeef je het volkorenmeel, dan houd je witte bloem over. Daar maken we ons witbrood van. En als je beide mixt - 1/2 volkoren, 1/2 wit - krijg je bruinbrood. Aan brood kun je allerlei soorten é granen, pitten en zaden toevoegen. Zo maken onze bakkers E de lekkerste meergranen- en meerzadenbroden. N Wat ie altijd al wilde = weten over Zout is broodnodig. Zout is belangrijk voor de smaak van ons brood. brood. Maar er zijn nog meer redenen dat we zout in ons PL brood doen; het deeg wordt er beter kneedbaar van en krijgt een krokantere korst. En, ook niet onbelangrijk, het blijft langer vers. Wist je trouwens dat er wettelijk d maar maximaal 1,5% zout in brood mag zitten? \ Desem wordt al 5.000 jaar gebruikt. > er Tegenwoordig wordt desem veel als rijsmiddel gebruikt. Maar het is niet nieuw. Sterker nog: zo’n vijfduizend jaar geleden werd het al gebruikt! Desem is een dun beslag van water en bloem dat zeker 6 tot 10 uur moet rusten. za Door die rusttijd komt een natuurlijke gisting op gang. = 2 Ku; a Dat zorgt ervoor dat desembrood ongelooflijk zacht * a: Sn LE Ea en luchtig is en bomvol smaak zit. a À ee Je kunt een brood natuurlijk ook laten rijzen met zò 4 bakkersgist. Dat gaat een stuk sneller. Gist zet suikers in het deeg om in koolzuurgas, daardoor F2 > verdubbelt het deeg in volume en wordt het lekker luchtig. 16
PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 16