PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 76
Hier is pagina 76 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 76 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 76
Francesca vertelt: Is koken je met de plepel ingegoten? Francesca: "Als klein meisje zette mijn moeder me op het aanrecht Francesca: en keek ik toe hoe zij het avondeten klaarmaakte. En als R oken doe ik op ze een taart bakte, mocht ik de beslagkom uitlikken. Ook gingen we vaak uit eten, meestal in hetzelfde restaurant. Dan mocht ik meekijken in ged, de keuken, dat vond ik fantastisch!” / Welk ingrediënt is onmisbaar in je keuken? “Ik kook heel veel met verse kruiden en specerijen. Mijn hele diepvries ligt vol met kleine bakjes verse kruiden, zodat 1» ) ik gerechten altijd op smaak kan maken. & Ook heb ik steevast uien, knoflook en citroen in huis.” Jed, Waar haal je zelf inspiratie vandaan? “Uit de seizoenen, het dagelijks leven j en onze reizen. Ook is de Surinaamse keuken een grote bron van inspiratie. Ik heb Surinaams leren koken door Qu mijn schoonmoeder. Bij haar probeer ik {| — u geheime familierecepten te ontfutselen, maar dat is nog best lastig. Als ik wil Zi 4 weten hoeveel ketjap of peper door een MV gerecht moet, zegt ze altijd: totdat het lekker is. Dus dan kook ik uiteindelijk gewoon op gevoel, en proef ik net zo lang tot ik het lekker vind.” Hoe ga jij verspilling tegen? “Ik maak een eetplanning voor de hele week, maar ik doe Daarna las ik eerst een kliekjesdag in om de restjes op te maar voor drie dagen boodschappen. maken, soms in combinatie met producten uit de vriezer en voorraadkast. Daarna doe ik weer opnieuw boodschappen. Verder vries ik veel kleine kliekjes groente, kruiden en kaas in. Als ik kookdagen voor mijn foodblog heb, deel ik die PF vi gerechten uit aan buren en vrienden. En eens in het kwartaal haal ik mijn voorraadkast leeg en doneer ik voedsel aan ed” Stichting ledereen Een Maaltijd.” ER Wat eet je het liefst op zonnige lentedagen? fl “Maaltijdsalades! Ze zijn perfect om lekker veel restjes groenten en verse kruiden in te verwerken. Als basis neem ik vaak aardappels, die vind ik heerlijk in een salade, zeker in combinatie met een dressing van olijfolie, appelciderazijn en een beetje zout en peper. Eigenlijk kun Á je er alles in doen: roergebakken broccoli, paprika, tomaat. 7 Aardappels matchen met iedere groente, IF re dus je kunt eindeloos variëren.” 76
PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 76