PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 28
Hier is pagina 28 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Choco-cheesecake
met bana
RIRE
Hp
ie
kb
Es
je
4
A
Ge
GEBAK
5
x
Ÿ
12 PERSONEN
ee
x
a
Ku
2
BEREIDING: 25 MIN.
AS
ER,
OVENTIJD: 70 MIN.
JA
WACHTTIJD: 6 UUR
=
+
#
N
VOEDINGSWAARDE PP: 450 KCAL.
de
30 G VET (8 G VERZADIGD), 346
KOOLHYDRATEN (21 G SUIKERS),
Hp
|
Ce
1
5 G VEZELS, 8 GEIWIT, Of GZOUT.
à
N
Ke
$
4
lt
Ke)
1. Verwarm de oven voor op
160°C. Bekleed de bodem van
dj
I
4
ER,
de springvorm met bakpapier
B
en vet de rand in.
Æ
Z
2. Smelt de boter in een
steelpan op laag vuur. Maal de
biscuit in de keukenmachine
De /
fin. Schenk de gesmolten
boter erbij, terwijl de
machine draait. Verdeel het
biscuitmengsel over de bodem
N
van de springvorm en maak
af /
het glad.
{A
3. Hak alleen de 50 gram pure
chocolade eitjes fijn. Prak de
bananen helemaal glad. Klop
de MonChou los met de mixer
en klop de bananen erdoor.
Klop de suiker en de eieren
wi
erdoor. Klop in 5 min. tot een
1009
boter + extra om in te vetten
gladde, luchtige massa.
1 rol
volkoren San Francisco
Spatel de gehakte chocolade
biscuit (250 gram)
erdoor. Schenk het beslag op
PLUS FeestMoment
de biscuitbodem en bak de
sog
Pure chocolade eitjes
cheesecake in ca. 70 min.
rijpe bananen
goudbruin en gaar.
pakjes MonChou (à 100 gram)
4. Zet de oven uit en laat
2009
kristalsuiker
de cheesecake in de oven
eieren, op kamertemperatuur
afkoelen. Zo voorkom je dat
2el
bananenchips (zak 300 gram)
de taart gaat scheuren. Laat
sog
PLUS FeestMoment
de afgekoelde cheesecake
Gemengde chocolade eitjes
minimaal 4 uur in de koelkast
(puur, melk, wit)
opstijven. Neem de cheesecake
donut naar keuze
uit de springvorm. Versier
PLUS FeestMoment
de taart met bananenchips,
met hagelslag
Praliné haasjes
haasjes, donut(s) en paaseitjes
ladeviokken als je geen
springvorm © 24 cm
in verschillende maten, smaken
chocolade eitjes meer in huis hebt.
bakpapier
en kleuren.
KIJK VOOR MEER RECEPTEN OP PLUS.NL/RECEPTEN
28