PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 28




Hier is pagina 28 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Choco-cheesecake

met bana

RIRE

Hp

ie

kb

Es

je

4

A

Ge

GEBAK

5

x

Ÿ

12 PERSONEN

ee

x

a

Ku

2

BEREIDING: 25 MIN.

AS

ER,

OVENTIJD: 70 MIN.

JA

WACHTTIJD: 6 UUR

=

+

#

N

VOEDINGSWAARDE PP: 450 KCAL.

de

30 G VET (8 G VERZADIGD), 346

KOOLHYDRATEN (21 G SUIKERS),

Hp

|

Ce

1

5 G VEZELS, 8 GEIWIT, Of GZOUT.

à

N

Ke

$

4

lt

Ke)

1. Verwarm de oven voor op

160°C. Bekleed de bodem van

dj

I

4

ER,

de springvorm met bakpapier

B

en vet de rand in.

Æ

Z

2. Smelt de boter in een

steelpan op laag vuur. Maal de

biscuit in de keukenmachine

De /

fin. Schenk de gesmolten

boter erbij, terwijl de

machine draait. Verdeel het

biscuitmengsel over de bodem

N

van de springvorm en maak

af /

het glad.

{A

3. Hak alleen de 50 gram pure

chocolade eitjes fijn. Prak de

bananen helemaal glad. Klop

de MonChou los met de mixer

en klop de bananen erdoor.

Klop de suiker en de eieren

wi

erdoor. Klop in 5 min. tot een

1009

boter + extra om in te vetten

gladde, luchtige massa.

1 rol

volkoren San Francisco

Spatel de gehakte chocolade

biscuit (250 gram)

erdoor. Schenk het beslag op

PLUS FeestMoment

de biscuitbodem en bak de

sog

Pure chocolade eitjes

cheesecake in ca. 70 min.

rijpe bananen

goudbruin en gaar.

pakjes MonChou (à 100 gram)

4. Zet de oven uit en laat

2009

kristalsuiker

de cheesecake in de oven

eieren, op kamertemperatuur

afkoelen. Zo voorkom je dat

2el

bananenchips (zak 300 gram)

de taart gaat scheuren. Laat

sog

PLUS FeestMoment

de afgekoelde cheesecake

Gemengde chocolade eitjes

minimaal 4 uur in de koelkast

(puur, melk, wit)

opstijven. Neem de cheesecake

donut naar keuze

uit de springvorm. Versier

PLUS FeestMoment

de taart met bananenchips,

met hagelslag

Praliné haasjes

haasjes, donut(s) en paaseitjes

ladeviokken als je geen

springvorm © 24 cm

in verschillende maten, smaken

chocolade eitjes meer in huis hebt.

bakpapier

en kleuren.

KIJK VOOR MEER RECEPTEN OP PLUS.NL/RECEPTEN

28