PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 28
Hier is pagina 28 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 28 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 28
Choco-cheesecake met bana RIRE Hp ie kb Es je 4 A Ge GEBAK 5 x Ÿ 12 PERSONEN ee x a Ku 2 BEREIDING: 25 MIN. AS ER, OVENTIJD: 70 MIN. JA WACHTTIJD: 6 UUR = + # N VOEDINGSWAARDE PP: 450 KCAL. de 30 G VET (8 G VERZADIGD), 346 KOOLHYDRATEN (21 G SUIKERS), Hp | Ce 1 5 G VEZELS, 8 GEIWIT, Of GZOUT. à N Ke $ 4 lt Ke) 1. Verwarm de oven voor op 160°C. Bekleed de bodem van dj I 4 ER, de springvorm met bakpapier B en vet de rand in. Æ Z 2. Smelt de boter in een steelpan op laag vuur. Maal de biscuit in de keukenmachine De / fin. Schenk de gesmolten boter erbij, terwijl de machine draait. Verdeel het biscuitmengsel over de bodem N van de springvorm en maak af / het glad. {A 3. Hak alleen de 50 gram pure chocolade eitjes fijn. Prak de bananen helemaal glad. Klop de MonChou los met de mixer en klop de bananen erdoor. Klop de suiker en de eieren wi erdoor. Klop in 5 min. tot een 1009 boter + extra om in te vetten gladde, luchtige massa. 1 rol volkoren San Francisco Spatel de gehakte chocolade biscuit (250 gram) erdoor. Schenk het beslag op PLUS FeestMoment de biscuitbodem en bak de sog Pure chocolade eitjes cheesecake in ca. 70 min. rijpe bananen goudbruin en gaar. pakjes MonChou (à 100 gram) 4. Zet de oven uit en laat 2009 kristalsuiker de cheesecake in de oven eieren, op kamertemperatuur afkoelen. Zo voorkom je dat 2el bananenchips (zak 300 gram) de taart gaat scheuren. Laat sog PLUS FeestMoment de afgekoelde cheesecake Gemengde chocolade eitjes minimaal 4 uur in de koelkast (puur, melk, wit) opstijven. Neem de cheesecake donut naar keuze uit de springvorm. Versier PLUS FeestMoment de taart met bananenchips, met hagelslag Praliné haasjes haasjes, donut(s) en paaseitjes ladeviokken als je geen springvorm © 24 cm in verschillende maten, smaken chocolade eitjes meer in huis hebt. bakpapier en kleuren. KIJK VOOR MEER RECEPTEN OP PLUS.NL/RECEPTEN 28
PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 28