PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 83
Hier is pagina 83 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 83 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 83
We T à Gi de + 23 fi N TS, a Pe N A F4 ES KE ww | A a Si 1 € N J N er = À KS N Ar Le =. N eg RT £ 7 "1 Te an 4 Bietjessa lade laat ze iets afkoelen. Giet af en spoel onde met een Japanse twist 2. Maak ondertussen de koud stromend wate vi dressing. Rasp de gele Snijd de avocado in 1. Verwarm de oven voor schil van de citroen en plakjes en de ui inzodun BIJ- OF op 200°C. Schil de bietjes pers de vrucht uit. Klop mogelijke ringen.Meng VOORGERECHT en snijd ze in dunne partjes een dressing van de de sperziebonen, avotado, 4 PERSONEN van 1 cm. Verdeel ze over citroenrasp, olifolie extra ui, edamame métiéle een met bakpapier beklede LCL CROIENT) spinazie en déMeuW arme BEREIDING: 25 MIN bakplaat, bestrooi ze de knoflook fijn en voeg bietjes. Besprenkel metde OVENTIJD: 30 MIN met zout en versgemalen toe. Breng op smaak met dressing en bestrooi met Gelden zwarte peper en besprenkel citroensap en versgemalen sesamzaad: Serveer.met M CET ze met olijfolie. Rooster ze zwarte peper. IRAK lln YDRATEN ( GSUIKER ECN EIWIT. 15 G ZOUr. DIN CCE 3. Haal de sperziebonen volledige vegetarische Neem ze uit de oven en af en kook ze 8 min. maaltijd. middelgrote rauwe bieten tel olijfolie citroen nlimed deost Hoes 4 el olijfolie extra vergine 0 12 el sojasaus mn Category Manager AGF N Kd teen knoflook “De lekkerste groenten zijn uiteraard seizoensgroenten. In het voorjaar kunnen we weer volop genieten van | 1509 sperziebonen eetrijpe avocado bieten, asperges, andijvie, raapstelen, wortelen en rabarber. Deze groenten groeien in de Nederlandse kleine rode ui 1009 spinazie volle grond en zijn daardoor vol van smaak. Na de oogst N liggen ze snel in het schap. Zo blijven de groenten 1beker edamame boontjes (120 gram, So Sushi) hartstikke vers! En het mooie is: de seizoensgroenten 2el sesamzaad, geroosterd van onze Laagblijvers zijn altijd scherp geprijsd.” bakpapier 83
PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 83