PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 83




Hier is pagina 83 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

We

T

à

Gi

de

+

23

fi

N

TS,

a

Pe

N

A

F4

ES

KE

ww

| A

a

Si

1 €

N

J

N

er =

À

KS

N

Ar

Le

=.

N

eg

RT

£

7

"1

Te

an

4

Bietjessa lade

laat ze iets afkoelen.

Giet af en spoel onde

met een Japanse twist

2. Maak ondertussen de

koud stromend wate

vi

dressing. Rasp de gele

Snijd de avocado in

1. Verwarm de oven voor

schil van de citroen en

plakjes en de ui inzodun

BIJ- OF

op 200°C. Schil de bietjes

pers de vrucht uit. Klop

mogelijke ringen.Meng

VOORGERECHT

en snijd ze in dunne partjes

een dressing van de

de sperziebonen, avotado,

4 PERSONEN

van 1 cm. Verdeel ze over

citroenrasp, olifolie extra

ui, edamame métiéle

een met bakpapier beklede

LCL CROIENT)

spinazie en déMeuW arme

BEREIDING: 25 MIN

bakplaat, bestrooi ze

de knoflook fijn en voeg

bietjes. Besprenkel metde

OVENTIJD: 30 MIN

met zout en versgemalen

toe. Breng op smaak met

dressing en bestrooi met

Gelden

zwarte peper en besprenkel

citroensap en versgemalen

sesamzaad: Serveer.met

M

CET

ze met olijfolie. Rooster ze

zwarte peper.

IRAK lln

YDRATEN (

GSUIKER

ECN

EIWIT. 15 G ZOUr.

DIN CCE

3. Haal de sperziebonen

volledige vegetarische

Neem ze uit de oven en

af en kook ze 8 min.

maaltijd.

middelgrote rauwe bieten

tel

olijfolie

citroen

nlimed deost Hoes

4 el

olijfolie extra vergine

0

12 el

sojasaus

mn Category Manager AGF

N

Kd

teen knoflook

“De lekkerste groenten zijn uiteraard seizoensgroenten.

In het voorjaar kunnen we weer volop genieten van

|

1509

sperziebonen

eetrijpe avocado

bieten, asperges, andijvie, raapstelen, wortelen en

rabarber. Deze groenten groeien in de Nederlandse

kleine rode ui

1009

spinazie

volle grond en zijn daardoor vol van smaak. Na de oogst

N

liggen ze snel in het schap. Zo blijven de groenten

1beker

edamame boontjes

(120 gram, So Sushi)

hartstikke vers! En het mooie is: de seizoensgroenten

2el

sesamzaad, geroosterd

van onze Laagblijvers zijn altijd scherp geprijsd.”

bakpapier

83