PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 83


Hier is pagina 83 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



PLUS Folder 01.04.2020

Hier is pagina 83 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 83

We T à Gi de + 23 fi N TS, a Pe N A F4 ES KE ww | A a Si 1 € N J N er = À KS N Ar Le =. N eg RT £ 7 "1 Te an 4 Bietjessa lade laat ze iets afkoelen. Giet af en spoel onde met een Japanse twist 2. Maak ondertussen de koud stromend wate vi dressing. Rasp de gele Snijd de avocado in 1. Verwarm de oven voor schil van de citroen en plakjes en de ui inzodun BIJ- OF op 200°C. Schil de bietjes pers de vrucht uit. Klop mogelijke ringen.Meng VOORGERECHT en snijd ze in dunne partjes een dressing van de de sperziebonen, avotado, 4 PERSONEN van 1 cm. Verdeel ze over citroenrasp, olifolie extra ui, edamame métiéle een met bakpapier beklede LCL CROIENT) spinazie en déMeuW arme BEREIDING: 25 MIN bakplaat, bestrooi ze de knoflook fijn en voeg bietjes. Besprenkel metde OVENTIJD: 30 MIN met zout en versgemalen toe. Breng op smaak met dressing en bestrooi met Gelden zwarte peper en besprenkel citroensap en versgemalen sesamzaad: Serveer.met M CET ze met olijfolie. Rooster ze zwarte peper. IRAK lln YDRATEN ( GSUIKER ECN EIWIT. 15 G ZOUr. DIN CCE 3. Haal de sperziebonen volledige vegetarische Neem ze uit de oven en af en kook ze 8 min. maaltijd. middelgrote rauwe bieten tel olijfolie citroen nlimed deost Hoes 4 el olijfolie extra vergine 0 12 el sojasaus mn Category Manager AGF N Kd teen knoflook “De lekkerste groenten zijn uiteraard seizoensgroenten. In het voorjaar kunnen we weer volop genieten van | 1509 sperziebonen eetrijpe avocado bieten, asperges, andijvie, raapstelen, wortelen en rabarber. Deze groenten groeien in de Nederlandse kleine rode ui 1009 spinazie volle grond en zijn daardoor vol van smaak. Na de oogst N liggen ze snel in het schap. Zo blijven de groenten 1beker edamame boontjes (120 gram, So Sushi) hartstikke vers! En het mooie is: de seizoensgroenten 2el sesamzaad, geroosterd van onze Laagblijvers zijn altijd scherp geprijsd.” bakpapier 83

PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 83