PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 78




Hier is pagina 78 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

SALADE

4 PERSONEN

Couseoussalade Ra a

BEREIDING: 15 MIN

met courgette en feta

og

couscous

VOEDINGSWAARDE PP: 575 KCAL.

avocado’s

31 G VET @ G VERZADIGD). 55 G

komkommer

KOOLHYDRATEN (B G SUKERS),

7 G VEZELS, 6 G EIWIT. 15 G ZOUT.

Le. D |

courgette

kerstomaten

12

1. Snijd de courgette in kleine

zongedroogde

tomaatjes

stukjes en bak ze 10 min. in

feta naar smaak

=

ST

een pan met 1 eetlepel olijf-

4el rozijnen

olie op een middelhoog vuur.

2. Wel de couscous ongeveer

[2

2 min. in kokend water.

3. Snijd ook de andere

ge”

groenten en meng ze in een

af

slabak. Voeg de couscous

a

en de rozijnen toe, doe de

| à

courgette erbij en top af met

Pr

schijfjes avocado en feta

pe

as

>

mn

SALADE

4 PERSONEN

8

BEREIDING: 30 MIN

er

QC

À

>

TA

£

®:

Ge

IX

A

Ÿ

à

VOEDINGSWAARDE PP: 505 KCAL.

20 GVET (3 G VERZADIGD)

4

136 VEZELS, 96 EIWIT,0,8 6 ZOUT.

666 KOOLHYDRATEN (6 6 SUIKERS),

/

LT

©

Mi

À

1,2kg krieltjes

4

300 g groene asperges

Ca

2009 doperwten

1bos radijs

6 el olijfolie extra vergine

3 el appel-ciderazin



zeezout

zwarte peper

8

takjes basilicum

handje dille, grof gehakt

_

citroen

Krieltjessalade Reg vn

met ciderdressing

Francesca

1. Boen de krieltjes (met

van de groene asperges

3. Snijd de radijsjes in dunne

Hussel het door elkaar

schil en al) schoon en kook

af en blancheer ze 2-3 min.

plakjes. Schenk wat olijfolie

en laat 2 min. staan.

in water met zout, de laatste

ze in een bodempje water

extra vergine en appel

4. Schep alles over op een

met zout 12-15 min. gaar.

minuut gaan de doperwten

ciderazijn bij de krieltjes in

grote schaal en strooi er

Spoel ze daarna af onder

erbij. Doe de groenten daar-

de pan. Daarna gaan de as-

royaal de basilicum en dille

koud water en doe ze terug

na meteen in het ijswater.

perges, doperwten en radijs

over. Serveer direct met wat

in de pan

Zo stopt de garing en blijven

erbij. Maak op smaak met

citroen.

2. Snijd de onderkanten

de groenten mooi groen.

wat zeezout en zwarte peper.

78