PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 78


Hier is pagina 78 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



PLUS Folder 01.04.2020

Hier is pagina 78 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 78

SALADE 4 PERSONEN Couseoussalade Ra a BEREIDING: 15 MIN met courgette en feta og couscous VOEDINGSWAARDE PP: 575 KCAL. avocado’s 31 G VET @ G VERZADIGD). 55 G komkommer KOOLHYDRATEN (B G SUKERS), 7 G VEZELS, 6 G EIWIT. 15 G ZOUT. Le. D | courgette kerstomaten 12 1. Snijd de courgette in kleine zongedroogde tomaatjes stukjes en bak ze 10 min. in feta naar smaak = ST een pan met 1 eetlepel olijf- 4el rozijnen olie op een middelhoog vuur. 2. Wel de couscous ongeveer [2 2 min. in kokend water. 3. Snijd ook de andere ge” groenten en meng ze in een af slabak. Voeg de couscous a en de rozijnen toe, doe de | à courgette erbij en top af met Pr schijfjes avocado en feta pe as > mn SALADE 4 PERSONEN 8 BEREIDING: 30 MIN er QC À > TA £ ®: Ge IX A Ÿ à VOEDINGSWAARDE PP: 505 KCAL. 20 GVET (3 G VERZADIGD) 4 136 VEZELS, 96 EIWIT,0,8 6 ZOUT. 666 KOOLHYDRATEN (6 6 SUIKERS), / LT © Mi À 1,2kg krieltjes 4 300 g groene asperges Ca 2009 doperwten 1bos radijs 6 el olijfolie extra vergine 3 el appel-ciderazin cé zeezout zwarte peper 8 takjes basilicum handje dille, grof gehakt _ citroen Krieltjessalade Reg vn met ciderdressing Francesca 1. Boen de krieltjes (met van de groene asperges 3. Snijd de radijsjes in dunne Hussel het door elkaar schil en al) schoon en kook af en blancheer ze 2-3 min. plakjes. Schenk wat olijfolie en laat 2 min. staan. in water met zout, de laatste ze in een bodempje water extra vergine en appel 4. Schep alles over op een met zout 12-15 min. gaar. minuut gaan de doperwten ciderazijn bij de krieltjes in grote schaal en strooi er Spoel ze daarna af onder erbij. Doe de groenten daar- de pan. Daarna gaan de as- royaal de basilicum en dille koud water en doe ze terug na meteen in het ijswater. perges, doperwten en radijs over. Serveer direct met wat in de pan Zo stopt de garing en blijven erbij. Maak op smaak met citroen. 2. Snijd de onderkanten de groenten mooi groen. wat zeezout en zwarte peper. 78

PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 78