PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 103


Hier is pagina 103 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



PLUS Folder 01.04.2020

Hier is pagina 103 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 103

EF à Bs zont dekker (ris md ® bramen, maar ook u. Ef Hi 6 met appel en to he raf pt {4 on Ba LE He ee à .… ek Ke LS ne 3 = & Ei fx bro N As £ = met pa Sr: | À ee 4el boter, op kamertemperatuur 1. Verwarm de oven en kaneel. Schenk het NAGERECHT sneetjes paasstol voor op 180°C. Vet de roommengsel in de 6 PERSONEN 1009 ontdooide bramen soufflékommetjes royaal kommetjes en bak ze in het midden van de oven BEREIDING: 15 MIN (doosje 250 gram, diepvries) in met de boter. Snijd de eieren paasstol in korte repen in ca. 35 min. goudbruin. OVENTIJD: 35 MIN 250 ml van 2 cm breed. Verdeel Laat iets afkoelen en slagroom 75 ml volle melk de paasstol en de bramen serveer warm met 2el suiker over de kommetjes. poedersuiker. VOEDINGSWAARDE PP: 455 KCAL. 29 6 VET (16 G VERZADIGD), 34 G it kaneel 2. Klop de eieren los KOOLHYDRATEN (21 G SUIKERS), poedersuiker met een garde met de 5 G VEZELS, 8 GEIWT, 04 G ZOUT. soufflékommetjes (125 gram) slagroom, melk, suiker 103

PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 103