PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 103
Hier is pagina 103 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
EF
à
Bs
zont
dekker (ris md
®
bramen, maar ook
u.
Ef
Hi
6
met appel en to
he
raf
pt
{4
on
Ba
LE
He
ee
à
.…
ek
Ke
LS
ne
3
=
&
Ei
fx
bro N
As
£
=
met pa
Sr:
|
À
ee
4el
boter, op kamertemperatuur
1. Verwarm de oven
en kaneel. Schenk het
NAGERECHT
sneetjes paasstol
voor op 180°C. Vet de
roommengsel in de
6 PERSONEN
1009
ontdooide bramen
soufflékommetjes royaal
kommetjes en bak ze in
het midden van de oven
BEREIDING: 15 MIN
(doosje 250 gram, diepvries)
in met de boter. Snijd de
eieren
paasstol in korte repen
in ca. 35 min. goudbruin.
OVENTIJD: 35 MIN
250 ml
van 2 cm breed. Verdeel
Laat iets afkoelen en
slagroom
75 ml
volle melk
de paasstol en de bramen
serveer warm met
2el
suiker
over de kommetjes.
poedersuiker.
VOEDINGSWAARDE PP: 455 KCAL.
29 6 VET (16 G VERZADIGD), 34 G
it
kaneel
2. Klop de eieren los
KOOLHYDRATEN (21 G SUIKERS),
poedersuiker
met een garde met de
5 G VEZELS, 8 GEIWT, 04 G ZOUT.
soufflékommetjes (125 gram)
slagroom, melk, suiker
103