PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 103
Hier is pagina 103 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 103 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 103
EF à Bs zont dekker (ris md ® bramen, maar ook u. Ef Hi 6 met appel en to he raf pt {4 on Ba LE He ee à .… ek Ke LS ne 3 = & Ei fx bro N As £ = met pa Sr: | À ee 4el boter, op kamertemperatuur 1. Verwarm de oven en kaneel. Schenk het NAGERECHT sneetjes paasstol voor op 180°C. Vet de roommengsel in de 6 PERSONEN 1009 ontdooide bramen soufflékommetjes royaal kommetjes en bak ze in het midden van de oven BEREIDING: 15 MIN (doosje 250 gram, diepvries) in met de boter. Snijd de eieren paasstol in korte repen in ca. 35 min. goudbruin. OVENTIJD: 35 MIN 250 ml van 2 cm breed. Verdeel Laat iets afkoelen en slagroom 75 ml volle melk de paasstol en de bramen serveer warm met 2el suiker over de kommetjes. poedersuiker. VOEDINGSWAARDE PP: 455 KCAL. 29 6 VET (16 G VERZADIGD), 34 G it kaneel 2. Klop de eieren los KOOLHYDRATEN (21 G SUIKERS), poedersuiker met een garde met de 5 G VEZELS, 8 GEIWT, 04 G ZOUT. soufflékommetjes (125 gram) slagroom, melk, suiker 103
PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 103