PLUS - Folder van 01.04.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 103




Hier is pagina 103 van 112 pagina's van de PLUS folder, geldig van 01.04.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

EF

à

Bs

zont

dekker (ris md

®

bramen, maar ook

u.

Ef

Hi

6

met appel en to

he

raf

pt

{4

on

Ba

LE

He

ee

à

.…

ek

Ke

LS

ne

3

=

&

Ei

fx

bro N

As

£

=

met pa

Sr:

|

À

ee

4el

boter, op kamertemperatuur

1. Verwarm de oven

en kaneel. Schenk het

NAGERECHT

sneetjes paasstol

voor op 180°C. Vet de

roommengsel in de

6 PERSONEN

1009

ontdooide bramen

soufflékommetjes royaal

kommetjes en bak ze in

het midden van de oven

BEREIDING: 15 MIN

(doosje 250 gram, diepvries)

in met de boter. Snijd de

eieren

paasstol in korte repen

in ca. 35 min. goudbruin.

OVENTIJD: 35 MIN

250 ml

van 2 cm breed. Verdeel

Laat iets afkoelen en

slagroom

75 ml

volle melk

de paasstol en de bramen

serveer warm met

2el

suiker

over de kommetjes.

poedersuiker.

VOEDINGSWAARDE PP: 455 KCAL.

29 6 VET (16 G VERZADIGD), 34 G

it

kaneel

2. Klop de eieren los

KOOLHYDRATEN (21 G SUIKERS),

poedersuiker

met een garde met de

5 G VEZELS, 8 GEIWT, 04 G ZOUT.

soufflékommetjes (125 gram)

slagroom, melk, suiker

103