Albert Heijn - Folder van 01.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 19




Hier is pagina 19 van 52 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.01.2021 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

EES:

C7

Voor minder dan 5 euro per dag

4)

ei

»

À

4

fe“

x

> EAN

u.

Avondeten

Yoghurt met muesli,

Roggebrood met

Macaroni-broccolischotel

banaan en bramen

avocado en tonijn

uit de oven

® 4 bananen e 250 g doosjevol

® 2 blikjes tonijnstukken in olijfolie

bramen (diepvries, ontdooid)

(à 160 g, Statesman) e 2 eetrijpe

© 2 uien ® 4 el milde olijfolie ® 2 blikjes

© 800 g yoghurt Griekse stijl 0.1% vet

avocado's e 8 sneetjes Brabants

tomatenblokjes (à 400 g) ® 500 g broccoli

® 80 g muesli naturel e blender of

roggebrood

© 300 g volkoren macaroni ® 100 g milde

staafmixer

1 Doe de tonijn in een zeef en laat

geraspte kaas 30+ ® 1 tl gemalen paprika-

poeder e ovenschaal (20 x 30 cm]

1 Snijd de bananen in plakjes. Pureer

uitlekken. Snijd de avocado's in de

% van de bananen samen met de

lengte doormidden. Verwijder de pit

1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Snipper

bramen in de blender of in een hoge

en schep het vruchtvlees met een

de uien. Verhit de olie in een koekenpan en

beker met de staafmixer.

lepel uit de schil. Snijd in de breedte

fruit de ui 3 min. Voeg de tomatenblokjes toe

2 Verdeel de yoghurt over kommen.

in plakjes.

en laat de saus op laag vuur 10 min. koken.

Schep de bananen-bramenpuree

2 Beleg de sneetjes brood met de

Breng op smaak met peper.

erop en maak met een lepel een

‘avocado en verdeel de tonijn erover.

2 Snijd ondertussen de broccoli in roosjes.

mooie swirl. Verdeel de rest van de

Breng op smaak met versgemalen

Schil de stronk en snijd in stukjes van

bananenplakjes met de muesli erover.

peper.

ca. 2 cm. Kook de macaroni 4 min. Voeg na

2 min. de broccoli toe. Giet af.

BEVAT p.p. 320 kcal 16 geiwit

Vervang de tonijn door

2 gvet, waarvan 1 gverz.. 56 g kool-

4 gekookte eieren (in plakjes).

3 Meng de macaroni en broccoli met % van

hydraten, waarvan 37 g suikers

de saus en verdeel over de ovenschaal. Schenk

BEVAT p.p. 385 kcal - 17 g eiwit

de rest van de saus erover. Bestrooi met de

0.3 gzout-7 gvezels- Prijs p.p. € 1.05

24 gvet, waarvan 3 g verz. 21 gkool-

kaas en paprikapoeder. Bak de schotel

hydraten, waarvan 4 g suikers

ca. 20 min. in het midden van de oven.

-1.2gzout-9 gvezels:Prijs p.p. € 1.55

Je kunt de ovenschotel 6 uur van tevoren

maken, maar bak 'm nog niet. Bewaar

afgedekt in de koelkast. Bak ca. 30 min. in een

voorverwarmde oven op 180 °C. Dek af met

aluminiumfolie als de schotel te donker wordt.

BEVAT p.p. 555 kcal 25 geiwit- 22 g vet,

waarvan 6 g verz. 58 g koolhydraten, waarvan

€ 3.60

11 gsuikers-0.5 g zout: 12 gvezels

PR

- Prijs p.p. € 1.00

*Deze prijs is een indicatie. De prijzen van onze producten kunnen variëren.

19

&