Albert Heijn - Folder van 01.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 19

Hier is pagina 19 van 52 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.01.2021 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
EES:
C7
Voor minder dan 5 euro per dag
4)
ei
»
À
4
fe“
x
> EAN
u.
Avondeten
Yoghurt met muesli,
Roggebrood met
Macaroni-broccolischotel
banaan en bramen
avocado en tonijn
uit de oven
® 4 bananen e 250 g doosjevol
® 2 blikjes tonijnstukken in olijfolie
bramen (diepvries, ontdooid)
(à 160 g, Statesman) e 2 eetrijpe
© 2 uien ® 4 el milde olijfolie ® 2 blikjes
© 800 g yoghurt Griekse stijl 0.1% vet
avocado's e 8 sneetjes Brabants
tomatenblokjes (à 400 g) ® 500 g broccoli
® 80 g muesli naturel e blender of
roggebrood
© 300 g volkoren macaroni ® 100 g milde
staafmixer
1 Doe de tonijn in een zeef en laat
geraspte kaas 30+ ® 1 tl gemalen paprika-
poeder e ovenschaal (20 x 30 cm]
1 Snijd de bananen in plakjes. Pureer
uitlekken. Snijd de avocado's in de
% van de bananen samen met de
lengte doormidden. Verwijder de pit
1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Snipper
bramen in de blender of in een hoge
en schep het vruchtvlees met een
de uien. Verhit de olie in een koekenpan en
beker met de staafmixer.
lepel uit de schil. Snijd in de breedte
fruit de ui 3 min. Voeg de tomatenblokjes toe
2 Verdeel de yoghurt over kommen.
in plakjes.
en laat de saus op laag vuur 10 min. koken.
Schep de bananen-bramenpuree
2 Beleg de sneetjes brood met de
Breng op smaak met peper.
erop en maak met een lepel een
‘avocado en verdeel de tonijn erover.
2 Snijd ondertussen de broccoli in roosjes.
mooie swirl. Verdeel de rest van de
Breng op smaak met versgemalen
Schil de stronk en snijd in stukjes van
bananenplakjes met de muesli erover.
peper.
ca. 2 cm. Kook de macaroni 4 min. Voeg na
2 min. de broccoli toe. Giet af.
BEVAT p.p. 320 kcal 16 geiwit
Vervang de tonijn door
2 gvet, waarvan 1 gverz.. 56 g kool-
4 gekookte eieren (in plakjes).
3 Meng de macaroni en broccoli met % van
hydraten, waarvan 37 g suikers
de saus en verdeel over de ovenschaal. Schenk
BEVAT p.p. 385 kcal - 17 g eiwit
de rest van de saus erover. Bestrooi met de
0.3 gzout-7 gvezels- Prijs p.p. € 1.05
24 gvet, waarvan 3 g verz. 21 gkool-
kaas en paprikapoeder. Bak de schotel
hydraten, waarvan 4 g suikers
ca. 20 min. in het midden van de oven.
-1.2gzout-9 gvezels:Prijs p.p. € 1.55
Je kunt de ovenschotel 6 uur van tevoren
maken, maar bak 'm nog niet. Bewaar
afgedekt in de koelkast. Bak ca. 30 min. in een
voorverwarmde oven op 180 °C. Dek af met
aluminiumfolie als de schotel te donker wordt.
BEVAT p.p. 555 kcal 25 geiwit- 22 g vet,
waarvan 6 g verz. 58 g koolhydraten, waarvan
€ 3.60
11 gsuikers-0.5 g zout: 12 gvezels
PR
- Prijs p.p. € 1.00
*Deze prijs is een indicatie. De prijzen van onze producten kunnen variëren.
19
&