Albert Heijn - Folder van 01.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 20




Hier is pagina 20 van 52 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.01.2021 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Voor minder dan 5 euro per dag

1

REN

26

dS

=



ke

ee,

a

on dk

RAE

Overnight oats met

Toast met geraspte

Prei-snijbonenstamppot

noten en abrikozen

tomaat en mozzarella

mettartaartje

® 8 sneetjes volkorenbrood

® 1 kilo iets kruimige aardappelen ® 2 preien

® 2 appels (elstar) e 60 g gewelde

® 4 tomaten ® 2 el milde olijfolie

© 60 g margarine ® 400 g gesneden snijbonen

gedroogde abrikozen ® 125 g

® 250 g mozzarellabolletjes e % bakje

® 1 el kerriepoeder ® 4 rundertartaartjes

havermout e 1 tl koek- en speculaas-

basilicum (à 15 g) e broodrooster

@® 100 g milde geraspte kaas 30+ e pureestamper

kruiden ® 600 ml halfvolle melk

1 Rooster de sneetjes brood in de

1 Schil de aardappelen, snijd in gelijke stukken

(De Zaanse Hoeve) ® 50 g ongebrande

broodrooster. Rasp de tomaten grof

en kook in een grote pan met ruim water in

pecannoten e 2 el pompoenpitten

boven een kom. Meng de olie erdoor

20 min. gaar.

1 Rasp de appels met schil grof.

en breng op smaak met peper en

2 Halveer ondertussen de preien in de lengte,

eventueel zout.

Snijd de abrikozen in kleine stukjes.

was en snijd in dunne halve ringen. Verhit

Meng de havermout met de appel,

2 Snijd de mozzarellabolletjes

10 g margarine in een hapjespan en stoof de prei,

% van de abrikozen, de koek- en

doormidden en de basilicumblaadjes

snijbonen en kerriepoeder met 150 ml water

speculaaskruiden en melk. Roer goed

in reepjes. Verdeel de tomatensalsa,

en peper 10 min. op laag vuur met de deksel op

en zet 8 uur (een nacht) afgedekt in de

mozzarella en het basilicum over

de pan. Roer af en toe.

koelkast.

de toast.

3 Verhit ondertussen 25 g margarine in een

2 Verhit een koekenpan zonder olie

BEVAT p.p. 385 kcal - 20 g eiwit

koekenpan en bak de tartaartjes in 6 min. gaar.

of boter en rooster de pecannoten en

Keer halverwege. Bestrooi met peper.

pompoenpitten 3 min. op middelhoog

“20 gvet, waarvan 10 gverz.- 29 g kool-

A Giet de aardappelen af, maar vang een kopje

hydraten, waarvan 4 g suikers

vuur. Laat afkoelen op een bord en

0.9 gzout-5 gvezels- Prijs p.p. € 1.00

kookvocht op. Stamp de aardappelen grof met de

hak grof.

pureestamper. Meng de rest van de margarine en

eventueel wat kookvocht erdoor. Voeg de kaas toe

3 Doe de overnight oats in kommen

en bestrooi met de noten, pitten en de

en verwarm 1 min. al roerend op middelhoog vuur.

rest van de abrikozen.

5 Roer de prei en snijbonen door de puree en

breng op smaak met peper en eventueel zout.

TIP In plaats van abrikozen kun je ook

Verdeel de stamppot over borden en serveer met

rozijnen gebruiken.

de tartaartjes en het bakvet.

BEVAT p.p. 390 kcal 14 g eiwit

17 gvet, waarvan 4 g verz. 42 gkool-

Vervang de tartaartjes door 100 g ge-

roosterde noten, zoals hazel- of pecannoten.

hydraten, waarvan 20 g suikers

0.2 gzout-7 gvezels- Prijs p.p. € 0.90

€ 4.30

BEVAT p.p. 595 kcal - 35 geiwit- 27 g vet, waarvan

PPS

13 gverz. 47 gkoolhydraten, waarvan 6 g suikers

0.8 gzout- 12 gvezels- Prijs p.p. € 2.40

*Deze prijzen zijn een indicatie. De prijzen van onze producten kunnen variëren.

20

on)