Albert Heijn - Folder van 01.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 20

Hier is pagina 20 van 52 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.01.2021 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Voor minder dan 5 euro per dag
1
REN
26
dS
=
dé
ke
ee,
a
on dk
RAE
Overnight oats met
Toast met geraspte
Prei-snijbonenstamppot
noten en abrikozen
tomaat en mozzarella
mettartaartje
® 8 sneetjes volkorenbrood
® 1 kilo iets kruimige aardappelen ® 2 preien
® 2 appels (elstar) e 60 g gewelde
® 4 tomaten ® 2 el milde olijfolie
© 60 g margarine ® 400 g gesneden snijbonen
gedroogde abrikozen ® 125 g
® 250 g mozzarellabolletjes e % bakje
® 1 el kerriepoeder ® 4 rundertartaartjes
havermout e 1 tl koek- en speculaas-
basilicum (à 15 g) e broodrooster
@® 100 g milde geraspte kaas 30+ e pureestamper
kruiden ® 600 ml halfvolle melk
1 Rooster de sneetjes brood in de
1 Schil de aardappelen, snijd in gelijke stukken
(De Zaanse Hoeve) ® 50 g ongebrande
broodrooster. Rasp de tomaten grof
en kook in een grote pan met ruim water in
pecannoten e 2 el pompoenpitten
boven een kom. Meng de olie erdoor
20 min. gaar.
1 Rasp de appels met schil grof.
en breng op smaak met peper en
2 Halveer ondertussen de preien in de lengte,
eventueel zout.
Snijd de abrikozen in kleine stukjes.
was en snijd in dunne halve ringen. Verhit
Meng de havermout met de appel,
2 Snijd de mozzarellabolletjes
10 g margarine in een hapjespan en stoof de prei,
% van de abrikozen, de koek- en
doormidden en de basilicumblaadjes
snijbonen en kerriepoeder met 150 ml water
speculaaskruiden en melk. Roer goed
in reepjes. Verdeel de tomatensalsa,
en peper 10 min. op laag vuur met de deksel op
en zet 8 uur (een nacht) afgedekt in de
mozzarella en het basilicum over
de pan. Roer af en toe.
koelkast.
de toast.
3 Verhit ondertussen 25 g margarine in een
2 Verhit een koekenpan zonder olie
BEVAT p.p. 385 kcal - 20 g eiwit
koekenpan en bak de tartaartjes in 6 min. gaar.
of boter en rooster de pecannoten en
Keer halverwege. Bestrooi met peper.
pompoenpitten 3 min. op middelhoog
“20 gvet, waarvan 10 gverz.- 29 g kool-
A Giet de aardappelen af, maar vang een kopje
hydraten, waarvan 4 g suikers
vuur. Laat afkoelen op een bord en
0.9 gzout-5 gvezels- Prijs p.p. € 1.00
kookvocht op. Stamp de aardappelen grof met de
hak grof.
pureestamper. Meng de rest van de margarine en
eventueel wat kookvocht erdoor. Voeg de kaas toe
3 Doe de overnight oats in kommen
en bestrooi met de noten, pitten en de
en verwarm 1 min. al roerend op middelhoog vuur.
rest van de abrikozen.
5 Roer de prei en snijbonen door de puree en
breng op smaak met peper en eventueel zout.
TIP In plaats van abrikozen kun je ook
Verdeel de stamppot over borden en serveer met
rozijnen gebruiken.
de tartaartjes en het bakvet.
BEVAT p.p. 390 kcal 14 g eiwit
17 gvet, waarvan 4 g verz. 42 gkool-
Vervang de tartaartjes door 100 g ge-
roosterde noten, zoals hazel- of pecannoten.
hydraten, waarvan 20 g suikers
0.2 gzout-7 gvezels- Prijs p.p. € 0.90
€ 4.30
BEVAT p.p. 595 kcal - 35 geiwit- 27 g vet, waarvan
PPS
13 gverz. 47 gkoolhydraten, waarvan 6 g suikers
0.8 gzout- 12 gvezels- Prijs p.p. € 2.40
*Deze prijzen zijn een indicatie. De prijzen van onze producten kunnen variëren.
20
on)