Albert Heijn - Folder van 01.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 27

Hier is pagina 27 van 52 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.01.2021 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Roerbak van biefstuk,
boontjes en rijst
@® 300 g zilvervliesrijst (AH BASIC)
® 600 g gebroken sperziebonen fijn
(diepvries) ® 2 tenen knoflook ® 3 salade-
uitjes ®
2 el milde olijfolie e 300 g biefstuk-
puntjes ® 3 el ketjap manis*
zr
De
1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de
verpakking. Kook ondertussen de bevroren
sperziebonen 8 min. Snijd de knoflook fijn en
an
de salade-uitjes in dunne ringetjes.
2 Verhit de olie in een wok en roerbak de
ne
biefstukpuntjes 1 min. op hoog vuur. Zet het
vuur laag, voeg de sperziebonen, knoflook,
CS À
x
4.
salade-ui en ketjap toe en verwarm 2 min.
Serveer de rijst met de biefstukpuntjes met
boontjes.
BR,
B
Vervang de biefstuk door 375 gtofu
4
N
Laat de tofu uitlekken en dep droog met
2]
ik
Ee
keukenpapier. Snijd in blokjes van ca. 2 cm en
ie:
bestrooi met peper. Verhit de olie in een wok
en bak de tofu 10 min. al omscheppend op
N
middelhoog vuur. Voeg de sperziebonen,
knoflook, salade-ui en ketjaptoe en verwarm
2 min.
x
BEVAT p.p. 495 kcal: 26 geiwit- 11 gvet,
Fe
hk,
q
waarvan 2 gverz. 68 g koolhydraten, waarvan
9 gsuikers: 1.3 gzout: 10 g vezels
Pd
à:
- Prijs p.p. € 2.00
N
*De ketjap is een 'weekkeuze’ en past nietin
de Schijf van Vijf. Wil je eten volgens de richt-
Io
liinen van het Voedingscentrum, dan magje
Por
per week maximaal 3 keer iets groters (de
‘weekkeuze’) buiten de Schijf van Vijf kiezen.
NE
=
Pe
Á
#42
Es
”
£
À
ce
LN
a
27
1)
=