Albert Heijn - Folder van 01.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 27




Hier is pagina 27 van 52 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.01.2021 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Roerbak van biefstuk,

boontjes en rijst

@® 300 g zilvervliesrijst (AH BASIC)

® 600 g gebroken sperziebonen fijn

(diepvries) ® 2 tenen knoflook ® 3 salade-

uitjes ®

2 el milde olijfolie e 300 g biefstuk-

puntjes ® 3 el ketjap manis*

zr

De

1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de

verpakking. Kook ondertussen de bevroren

sperziebonen 8 min. Snijd de knoflook fijn en

an

de salade-uitjes in dunne ringetjes.

2 Verhit de olie in een wok en roerbak de

ne

biefstukpuntjes 1 min. op hoog vuur. Zet het

vuur laag, voeg de sperziebonen, knoflook,

CS À

x

4.

salade-ui en ketjap toe en verwarm 2 min.

Serveer de rijst met de biefstukpuntjes met

boontjes.

BR,

B

Vervang de biefstuk door 375 gtofu

4

N

Laat de tofu uitlekken en dep droog met

2]

ik

Ee

keukenpapier. Snijd in blokjes van ca. 2 cm en

ie:

bestrooi met peper. Verhit de olie in een wok

en bak de tofu 10 min. al omscheppend op

N

middelhoog vuur. Voeg de sperziebonen,

knoflook, salade-ui en ketjaptoe en verwarm

2 min.

x

BEVAT p.p. 495 kcal: 26 geiwit- 11 gvet,

Fe

hk,

q

waarvan 2 gverz. 68 g koolhydraten, waarvan

9 gsuikers: 1.3 gzout: 10 g vezels

Pd

à:

- Prijs p.p. € 2.00

N

*De ketjap is een 'weekkeuze’ en past nietin

de Schijf van Vijf. Wil je eten volgens de richt-

Io

liinen van het Voedingscentrum, dan magje

Por

per week maximaal 3 keer iets groters (de

‘weekkeuze’) buiten de Schijf van Vijf kiezen.

NE

=

Pe

Á

#42

Es



£

À

ce

LN

a

27

1)

=