Albert Heijn - Folder van 01.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 26




Hier is pagina 26 van 52 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.01.2021 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

HN

N

Voor minder dan 5 euro per dag

L

4

Eipotjes mettomaten en spinazie

Lt

wi

@ 3 tomaten e 100 g babyspinazie ® 2 tl gemalen paprikapoeder

4 witte scharreleieren e 5 g bieslook (bakje 25 g) ® 4 sneetjes

Ss

olkorenbrood ® 80 g margarine e 4 eenpersoonsovenschaaltjes

Ir

10 cm, ingevet) e broodrooster

Ro

1 Verwarm de oven voor op 180 °C.

3 Rooster ondertussen het brood in

Snijd de tomaten in stukjes. Verhit een

de broodrooster. Snijd de bieslook fij

de

hapjespan zonder olie of boter en laat

en meng% met de margarine. Breng

de spinazie in delen slinken.

op smaak met peper en eventueel

2 Meng de tomaat met de spinazie,

zout.

rn.

paprikapoeder en peper en verdeel

4 Besmeer de sneetjes brood met de

î

over de schaaltjes. Maak in elk

bieslookmargarine en snijd elk sneetje

schaaltje een kuiltje en breek er een ei

in 6 repen (soldaatjes). Garneer de

boven. Bak ca. 17 min. in het midden

eipotjes met de rest van de bieslook

van de oven.

en serveer met de soldaatjes.

BEVAT p.p. 315 kcal 12 g eiwit. 22 g vet, waarvan 9 g verz. 15 g kool-

hydraten, waarvan 2 g suikers. 0.5 g zout: 4 g vezels. Prijs p.p. € 0.80

Ar

LU

N

Toast met zuivelspread,

ij)

gebakken peer en rozijnen

m

,

® 8 sneetjes volkorenbrood ® 4 peren (conference)

® 30 g margarine ® 40 grozijnen ® 200 gzuivel-

spread naturel (White Lady) e 1 tl koek- en speculaas-

kruiden e broodrooster

?

#

1 Rooster de sneetjes brood in de broodrooster.

Schil ondertussen de peren, snijd in kwarten,

verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in

et

je:

de lengte in plakken.

2 Verhit de margarine in een koekenpan en bak de

peer met de rozijnen 5 min. op middelhoog vuur.

F if

3 Besmeer de sneetjes brood met de zuivelspread.

Verdeel de peer en rozijnen erover. Bestrooi met de

koek- en speculaaskruiden.

be

BEVAT p.p. 405 kcal 12 g eiwit - 15 g vet,

waarvan 8 g verz. 51 g koolhydraten, waarvan

21 gsuikers. 1.0 gzout-7 g vezels Prijs p.p. € 0.75

*Deze prijs is een indicatie. De prijzen van onze producten kunnen variëren.

26

m

=