Albert Heijn - Folder van 01.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 26

Hier is pagina 26 van 52 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.01.2021 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
HN
N
Voor minder dan 5 euro per dag
L
4
Eipotjes mettomaten en spinazie
Lt
wi
@ 3 tomaten e 100 g babyspinazie ® 2 tl gemalen paprikapoeder
4 witte scharreleieren e 5 g bieslook (bakje 25 g) ® 4 sneetjes
Ss
olkorenbrood ® 80 g margarine e 4 eenpersoonsovenschaaltjes
Ir
10 cm, ingevet) e broodrooster
Ro
1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
3 Rooster ondertussen het brood in
Snijd de tomaten in stukjes. Verhit een
de broodrooster. Snijd de bieslook fij
de
hapjespan zonder olie of boter en laat
en meng% met de margarine. Breng
de spinazie in delen slinken.
op smaak met peper en eventueel
2 Meng de tomaat met de spinazie,
zout.
rn.
paprikapoeder en peper en verdeel
4 Besmeer de sneetjes brood met de
î
over de schaaltjes. Maak in elk
bieslookmargarine en snijd elk sneetje
schaaltje een kuiltje en breek er een ei
in 6 repen (soldaatjes). Garneer de
boven. Bak ca. 17 min. in het midden
eipotjes met de rest van de bieslook
van de oven.
en serveer met de soldaatjes.
BEVAT p.p. 315 kcal 12 g eiwit. 22 g vet, waarvan 9 g verz. 15 g kool-
hydraten, waarvan 2 g suikers. 0.5 g zout: 4 g vezels. Prijs p.p. € 0.80
Ar
LU
N
Toast met zuivelspread,
ij)
gebakken peer en rozijnen
m
,
® 8 sneetjes volkorenbrood ® 4 peren (conference)
® 30 g margarine ® 40 grozijnen ® 200 gzuivel-
spread naturel (White Lady) e 1 tl koek- en speculaas-
kruiden e broodrooster
?
#
1 Rooster de sneetjes brood in de broodrooster.
Schil ondertussen de peren, snijd in kwarten,
verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in
et
je:
de lengte in plakken.
2 Verhit de margarine in een koekenpan en bak de
peer met de rozijnen 5 min. op middelhoog vuur.
F if
3 Besmeer de sneetjes brood met de zuivelspread.
Verdeel de peer en rozijnen erover. Bestrooi met de
koek- en speculaaskruiden.
be
BEVAT p.p. 405 kcal 12 g eiwit - 15 g vet,
waarvan 8 g verz. 51 g koolhydraten, waarvan
21 gsuikers. 1.0 gzout-7 g vezels Prijs p.p. € 0.75
*Deze prijs is een indicatie. De prijzen van onze producten kunnen variëren.
26
m
=