Albert Heijn - Folder van 01.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 25

Hier is pagina 25 van 52 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.01.2021 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
or minder dan 5 euro per dag
ze
fl
|
u
| à]
CE
À
Q®
sf
|
CRTC
_
LU
TEEN
Banaan-havermout-
Makreelwraps met
Dahl van rode linzen,
pannenkoek
komkommersalade
sperziebonen en gekookt ei
® 2 uien ® 2 tenen knoflook ® 2 el zonne-
® 60 g havermout ® 2 bananen
4 volkorentortillawraps
e 100 g volkorentarwemeel
® 1 komkommer ® 2 stengels
bloemolie e 1 el garam masala e 300 g bio-
e 1 tl bakpoeder ® 300 ml halfvolle
bleekselderij e 5 g dille (bakje 15 g)
logische rode linzen ® 400 g tomatenblokjes
melk (De Zaanse Hoeve) ® 2 tl ge-
e 1 el wittewijnazijn ® 1 kropsla
@® 450 g gebroken sperziebonen fijn (diepvries)
malen kaneel ® 60 g margarine
® 200 g cottagecheese e 240 g ge-
@® 4 witte scharreleieren
® 2 appels (jonagold) e keuken-
rookte makreelfilet e bakpapier
1 Snijd de uien in halve ringen en de knoflook
machine e 2 koekenpannen met
© 2 bakplaten (of 1 bakplaat en
fijn. Verhit de olie in een koekenpan en bak
antiaanbaklaag
1 rooster)
de ui 15 min. op laag vuur. Bak de laatste 2 min.
1 Maal de havermout heel fijn in de
1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
de knoflook en garam masala mee.
keukenmachine. Prak de bananen
2 Voeg de linzen, tomatenblokjes en 1 liter water
Verdeel de wraps over de met bak-
en klop met het meel, de bakpoeder,
papier beklede bakplaten en bak
toe en breng aan de kook. Zet het vuur laag, doe
melk, % van de kaneel en wat zout
ca. 10 min. in het midden van de oven.
de deksel op de pan en laat 15 min. stoven. Haal
na 10 min. de deksel van de pan. Roer af en toe.
met een garde door de havermout.
Verwissel de bakplaten halverwege.
2 Verhit in elke koekenpan 10 g mar-
2 Halveer ondertussen de komkom-
3 Kook ondertussen de eieren in 7 min. hard. Giet
garine en bak van de helft van het
mer en snijd in blokjes van ca. 1 cm.
af, laat schrikken onder koud stromend water, pel
havermoutmengsel 2 pannenkoeken
Snijd de bleekselderij in boogjes van
en halveer. Kook de sperziebonen 4 min. en giet af.
in 5 min. goudgeel en gaar. Keer hal-
ca. een Ye cm en de dille fijn. Meng
4 Serveer de dahl met de sperziebonen en halve
verwege. Bak nog 2 pannenkoeken.
de komkommer, bleekselderij en dille
eieren. Breng op smaak met peper en eventueel
zout. Lekker met koriander.
3 Halveer ondertussen de onge-
met de azijn, peper en eventueel zout.
schilde appel, verwijder het klokhuis
3 Haal de blaadjes van de kropsla los,
en snijd het vruchtvlees in blokjes.
was en droog ze. Verdeel de sla over
BEVAT p.p. 495 kcal - 29 g eiwit. 15 gvet,
waarvan 3 gverz.- 55 g koolhydraten, waarvan
Verhit de rest van de margarine in
de wraps en schep de komkommer-
een koekenpan en bak de appel
salade en cottagecheese erop. Ver-
9 g suikers. 0.2 g zout: 11 gvezels- Prijs p.p. € 0.90
3 min. op middelhoog vuur. Verdeel
wijder het vel van de makreelfilet en
over de pannenkoeken en bestrooi
verdeel de vis in stukken erover. Breng
met de rest van de kaneel.
op smaak met versgemalen peper.
TIP Lekker met wat yoghurt Griekse
In plaats van makreel kun
stijl 0% vet.
je ook eikruim gebruiken.
BEVAT p.p. 440 kcal 25 g eiwit
5
0
de)
BEVAT p.p. 390 kcal : 9 g eiwit
-15 gvet, waarvan 6 g verz.- 52 gkool-
-22 g vet, waarvan 8 g verz.- 33 gkool-
hydraten, waarvan 22 g suikers -
hydraten, waarvan 5 g suikers
0.6 g zout: 6 g vezels Prijs p.p. € 0.45
1.6 gzout-6 gvezels- Prijs p.p. € 1.70
25