Albert Heijn - Folder van 01.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 25




Hier is pagina 25 van 52 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.01.2021 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

or minder dan 5 euro per dag

ze

fl

|

u

| à]

CE

À



sf

|

CRTC

_

LU

TEEN

Banaan-havermout-

Makreelwraps met

Dahl van rode linzen,

pannenkoek

komkommersalade

sperziebonen en gekookt ei

® 2 uien ® 2 tenen knoflook ® 2 el zonne-

® 60 g havermout ® 2 bananen

4 volkorentortillawraps

e 100 g volkorentarwemeel

® 1 komkommer ® 2 stengels

bloemolie e 1 el garam masala e 300 g bio-

e 1 tl bakpoeder ® 300 ml halfvolle

bleekselderij e 5 g dille (bakje 15 g)

logische rode linzen ® 400 g tomatenblokjes

melk (De Zaanse Hoeve) ® 2 tl ge-

e 1 el wittewijnazijn ® 1 kropsla

@® 450 g gebroken sperziebonen fijn (diepvries)

malen kaneel ® 60 g margarine

® 200 g cottagecheese e 240 g ge-

@® 4 witte scharreleieren

® 2 appels (jonagold) e keuken-

rookte makreelfilet e bakpapier

1 Snijd de uien in halve ringen en de knoflook

machine e 2 koekenpannen met

© 2 bakplaten (of 1 bakplaat en

fijn. Verhit de olie in een koekenpan en bak

antiaanbaklaag

1 rooster)

de ui 15 min. op laag vuur. Bak de laatste 2 min.

1 Maal de havermout heel fijn in de

1 Verwarm de oven voor op 180 °C.

de knoflook en garam masala mee.

keukenmachine. Prak de bananen

2 Voeg de linzen, tomatenblokjes en 1 liter water

Verdeel de wraps over de met bak-

en klop met het meel, de bakpoeder,

papier beklede bakplaten en bak

toe en breng aan de kook. Zet het vuur laag, doe

melk, % van de kaneel en wat zout

ca. 10 min. in het midden van de oven.

de deksel op de pan en laat 15 min. stoven. Haal

na 10 min. de deksel van de pan. Roer af en toe.

met een garde door de havermout.

Verwissel de bakplaten halverwege.

2 Verhit in elke koekenpan 10 g mar-

2 Halveer ondertussen de komkom-

3 Kook ondertussen de eieren in 7 min. hard. Giet

garine en bak van de helft van het

mer en snijd in blokjes van ca. 1 cm.

af, laat schrikken onder koud stromend water, pel

havermoutmengsel 2 pannenkoeken

Snijd de bleekselderij in boogjes van

en halveer. Kook de sperziebonen 4 min. en giet af.

in 5 min. goudgeel en gaar. Keer hal-

ca. een Ye cm en de dille fijn. Meng

4 Serveer de dahl met de sperziebonen en halve

verwege. Bak nog 2 pannenkoeken.

de komkommer, bleekselderij en dille

eieren. Breng op smaak met peper en eventueel

zout. Lekker met koriander.

3 Halveer ondertussen de onge-

met de azijn, peper en eventueel zout.

schilde appel, verwijder het klokhuis

3 Haal de blaadjes van de kropsla los,

en snijd het vruchtvlees in blokjes.

was en droog ze. Verdeel de sla over

BEVAT p.p. 495 kcal - 29 g eiwit. 15 gvet,

waarvan 3 gverz.- 55 g koolhydraten, waarvan

Verhit de rest van de margarine in

de wraps en schep de komkommer-

een koekenpan en bak de appel

salade en cottagecheese erop. Ver-

9 g suikers. 0.2 g zout: 11 gvezels- Prijs p.p. € 0.90

3 min. op middelhoog vuur. Verdeel

wijder het vel van de makreelfilet en

over de pannenkoeken en bestrooi

verdeel de vis in stukken erover. Breng

met de rest van de kaneel.

op smaak met versgemalen peper.

TIP Lekker met wat yoghurt Griekse

In plaats van makreel kun

stijl 0% vet.

je ook eikruim gebruiken.

BEVAT p.p. 440 kcal 25 g eiwit

5

0

de)

BEVAT p.p. 390 kcal : 9 g eiwit

-15 gvet, waarvan 6 g verz.- 52 gkool-

-22 g vet, waarvan 8 g verz.- 33 gkool-

hydraten, waarvan 22 g suikers -

hydraten, waarvan 5 g suikers

0.6 g zout: 6 g vezels Prijs p.p. € 0.45

1.6 gzout-6 gvezels- Prijs p.p. € 1.70

25