Albert Heijn - Folder van 01.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 21




Hier is pagina 21 van 52 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.01.2021 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

L

— Voor minder dan 5 euro per dag

er

7 à

N

@-

x

4



F

Avondeten

mm N

Sandwich met roerei

Yoghurt met muesli,

Kippensoep met mais, zoete

pindakaas en kersen

en gebakken spinazie

aardappel en zilvervliesrijst

© 250 g doosjevol kersen (diepvries,

@® 8 sneetjes volkorenbrood

@® 200 g zilvervliesrijst (AH BASIC) ® 385 g kip-

ontdooid) e 6 el 100% pindakaas

® 200 g spinazie ® 8 witte

dijfilet (schaal) e 400 g zoete aardappel

naturel ® 80 g muesli naturel

scharreleieren ® 40 g margarine

® 250 g cherrytomaten ® 300 g mais (AH BASIC]

© 600 ml halfvolle yoghurt

e broodrooster

© 2 el zonnebloemolie ® 2 tl gemalen paprika-

(De Zaanse Hoeve)

poeder e 1 kippenbouillonblokje minder zout*

1 Rooster de sneetjes brood in de

1 Verdeel achtereenvolgens de

broodrooster. Verhit ondertussen een

e 1 limoen (schoongeboend)

helft van de kersen, de helft van de

hapjespan zonder olie of boter en laat

1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de

pindakaas, % van de muesli en de

de spinazie in delen slinken.

verpakking gaar. Snijd ondertussen de kipdijfilet in

helft van de yoghurt over glazen.

2 Klop de eieren los met peper en

reepjes. Schil de zoete aardappel en snijd in blokjes

2 Herhaal stap 1. Verdeel de rest van

eventueel zout. Verhit de helft van de

van 1 cm. Halveer de cherrytomaten. Laat de mais

de muesli erover.

margarine in een koekenpan op laag

uitlekken.

BEVAT p.p. 315 kcal: 15 g eiwit

vuur, voeg het ei toe en roer rustig

2 Verhit de olie in een soeppan en bak de kipdijfilet

met een houten lepel tot het ei net is

met de paprikapoeder in 3 min. rondom bruin. Voeg

14 gvet, waarvan 3 g verz. - 30 g kool-

gestold.

1.25 liter kokend water en het bouillonblokje toe en

hydraten, waarvan 17 g suikers

0.3 gzout-5 gvezels- Prijs p.p. € 0.80

3 Besmeer 4 sneetjes brood met de

breng aan de kook. Voeg de zoete aardappel, tomaten

rest van de margarine. Beleg met de

en mais toe, breng opnieuw aan de kook en laat in

spinazie en verdeel het roerei erover.

10 min. op laag vuur garen. Roer af en toe.

Dek af met de rest van de sneetjes

3 Rasp ondertussen de groene schil van de limoen

brood, Halveer de sandwiches en

en pers 1 helft van de vrucht uit. Snijd de andere

serveer. Lekker met basilicum.

helft in 4 partjes. Breng de soep op smaak met het

limoenrasp, 2 el limoensap, peper en eventueel zout.

TIP Wil je een beetje pit? Voeg dan

A Verdeel de rijst over kommen. Schep de soep

1tl cayennepeper aan heteitoe.

erover en serveer met een partje limoen. Lekker met

BEVAT p.p. 385 kcal 23 g eiwit

koriander.

19 gvet, waarvan 7 gverz.. 27 gkool-

Vervang de kip door bijvoorbeeld

hydraten, waarvan 1 g suikers

540 g (gekookte) zwarte bonen of kidneybonen.

1.1 gzout-5 gvezels- Prijs p.p. € 0.65

BEVAT p.p. 595 kcal 27 geiwit- 19 gvet,

waarvan 4 g verz. 74 g koolhydraten, waarvan

8 gsuikers-1 gzout-9gvezels- Prijs p.p. € 1.70

ez

“Omdat het zout bevat, staat dit bouillonblokje niet in de

Schijf van Vijf. Het mag wel, alleen niet te veel en niet te vaak.

Anders gezegd: maximaal één keer per dag.

21

on)