Albert Heijn - Folder van 01.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 21

Hier is pagina 21 van 52 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.01.2021 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
L
— Voor minder dan 5 euro per dag
er
7 à
N
@-
x
4
”
F
Avondeten
mm N
Sandwich met roerei
Yoghurt met muesli,
Kippensoep met mais, zoete
pindakaas en kersen
en gebakken spinazie
aardappel en zilvervliesrijst
© 250 g doosjevol kersen (diepvries,
@® 8 sneetjes volkorenbrood
@® 200 g zilvervliesrijst (AH BASIC) ® 385 g kip-
ontdooid) e 6 el 100% pindakaas
® 200 g spinazie ® 8 witte
dijfilet (schaal) e 400 g zoete aardappel
naturel ® 80 g muesli naturel
scharreleieren ® 40 g margarine
® 250 g cherrytomaten ® 300 g mais (AH BASIC]
© 600 ml halfvolle yoghurt
e broodrooster
© 2 el zonnebloemolie ® 2 tl gemalen paprika-
(De Zaanse Hoeve)
poeder e 1 kippenbouillonblokje minder zout*
1 Rooster de sneetjes brood in de
1 Verdeel achtereenvolgens de
broodrooster. Verhit ondertussen een
e 1 limoen (schoongeboend)
helft van de kersen, de helft van de
hapjespan zonder olie of boter en laat
1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de
pindakaas, % van de muesli en de
de spinazie in delen slinken.
verpakking gaar. Snijd ondertussen de kipdijfilet in
helft van de yoghurt over glazen.
2 Klop de eieren los met peper en
reepjes. Schil de zoete aardappel en snijd in blokjes
2 Herhaal stap 1. Verdeel de rest van
eventueel zout. Verhit de helft van de
van 1 cm. Halveer de cherrytomaten. Laat de mais
de muesli erover.
margarine in een koekenpan op laag
uitlekken.
BEVAT p.p. 315 kcal: 15 g eiwit
vuur, voeg het ei toe en roer rustig
2 Verhit de olie in een soeppan en bak de kipdijfilet
met een houten lepel tot het ei net is
met de paprikapoeder in 3 min. rondom bruin. Voeg
14 gvet, waarvan 3 g verz. - 30 g kool-
gestold.
1.25 liter kokend water en het bouillonblokje toe en
hydraten, waarvan 17 g suikers
0.3 gzout-5 gvezels- Prijs p.p. € 0.80
3 Besmeer 4 sneetjes brood met de
breng aan de kook. Voeg de zoete aardappel, tomaten
rest van de margarine. Beleg met de
en mais toe, breng opnieuw aan de kook en laat in
spinazie en verdeel het roerei erover.
10 min. op laag vuur garen. Roer af en toe.
Dek af met de rest van de sneetjes
3 Rasp ondertussen de groene schil van de limoen
brood, Halveer de sandwiches en
en pers 1 helft van de vrucht uit. Snijd de andere
serveer. Lekker met basilicum.
helft in 4 partjes. Breng de soep op smaak met het
limoenrasp, 2 el limoensap, peper en eventueel zout.
TIP Wil je een beetje pit? Voeg dan
A Verdeel de rijst over kommen. Schep de soep
1tl cayennepeper aan heteitoe.
erover en serveer met een partje limoen. Lekker met
BEVAT p.p. 385 kcal 23 g eiwit
koriander.
19 gvet, waarvan 7 gverz.. 27 gkool-
Vervang de kip door bijvoorbeeld
hydraten, waarvan 1 g suikers
540 g (gekookte) zwarte bonen of kidneybonen.
1.1 gzout-5 gvezels- Prijs p.p. € 0.65
BEVAT p.p. 595 kcal 27 geiwit- 19 gvet,
waarvan 4 g verz. 74 g koolhydraten, waarvan
8 gsuikers-1 gzout-9gvezels- Prijs p.p. € 1.70
ez
“Omdat het zout bevat, staat dit bouillonblokje niet in de
Schijf van Vijf. Het mag wel, alleen niet te veel en niet te vaak.
Anders gezegd: maximaal één keer per dag.
21
on)