Albert Heijn - Folder van 01.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 24




Hier is pagina 24 van 52 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.01.2021 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Voor minder dan 5 euro per dag

N

u,

- à

N

An

N

{\

=

AN

N

:

|

On

üt

Lunch

are

Aardbeienkwark met

Geitenkaastosti met

Spaghetti met kipgehakt-

pangranola

tomaat en rucola

balletjes in tomatensaus

® 1% el zonnebloemolie

© 1 citroen (schoongeboend) e 300 g kipgehakt

® 2 tomaten ® 8 sneetjes volkoren-

© 40 g havermoutvlokken

brood e 200 g geitenkaas (Chavroux

© 250 gricotta ® 1 ui ® 2 tenen knoflook

© 100 g verrijker zaden en pitten

Frais nature 45+) ® % zak rucola

® 3 el milde olijfolie e 2 blikken tomatenblokjes

mix ® 600 g magere kwark

à 85 g) ® 4 el milde olijfolie

(à 400 g}e 1 el gedroogde oregano © 300 g volkoren-

(De Zaanse Hoeve) e 225 g aardbeien

© 2 koekenpannen of tosti-ijzer

spaghetti ® 2 courgettes ® % zak rucola (à 85 g)

(diepvries, ontdooid) e staafmixer

1 Snijd de tomaten in plakjes.

1 Rasp de gele schil van de citroen en snijd de

1 Verhit de olie in een koekenpan

Besmeer de sneetjes brood met de

vrucht in plakjes. Meng het kipgehakt met het

met antiaanbaklaag en rooster de

geitenkaas. Beleg 4 sneetjes met de

citroenrasp, 75 g ricotta en peper. Kneed goed en

havermout, zaden en pitten 10 min.

tomaat en rucola en breng op smaak

vorm er met vochtige handen 12 balletjes van.

op middelhoog vuur. Roer regelmatig.

2 Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit de helft

2 Doe de kwark met de aardbeien

met peper. Dek af met de rest van de

sneetjes en druk aan.

van de olie in een hapjespan en bak de ui en knoflook

in een hoge beker en pureer met de

2 Zet 2 koekenpannen op laag vuur.

1 min. op middelhoog vuur. Voeg de gehaktballetjes

staafmixer. Doe de aardbeienkwark

Verhit per koekenpan 2 el olie en

toe en bak in 5 min. rondom goudbruin.

in kommen en verdeel de pangranola

bak de tosti's 8 min. op laag vuur.

3 Voeg de tomatenblokjes en oregano toe. Breng

erover.

Keer voorzichtig halverwege. Of bak

aan de kook en laat 5 min. met de deksel op de pan

BEVAT p.p. 305 kcal 19 g eiwit

de tosti's zonder olie of boter in een

op laag vuur koken. Breng op smaak met peper en

15 gvet, waarvan 1 g verz. 20 g kool-

tosti-ijzer. Snijd schuin doormidden

eventueel zout.

en serveer.

hydraten, waarvan 10 g suikers

4 Kook ondertussen de spaghetti beetgaar volgens

0.2 gzout-7 gvezels- Prijs p.p. € 0.95

de aanwijzingen op de verpakking. Schaaf de

TIP Liever geen tosti? Je kunt dit

courgettes met een kaasschaaf in lange plakken.

lunchgerecht ook als boterham eten.

Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak

BEVAT p.p. 365 kcal 13 g eiwit

de courgette 3 min. op middelhoog vuur.

5 Meng de spaghetti met de gehaktballetjes in

21 gvet, waarvan 7 gverz.. 28 g kool-

tomatensaus. Verdeel de rest van de ricotta in stuk-

hydraten, waarvan 3 g suikers

ken erover. Schep de courgette om met de rucola.

1.1 gzout-5 gvezels- Prijs p.p. € 1.15

Serveer met een citroenplakje bij de spaghetti.

Vervang het kipgehakt door

€ 4.65

vegetarische rulstukjes.

IS

BEVAT p.p. 735 kcal 35 g eiwit. 34 g vet,

waarvan 11 g verz. 68 g koolhydraten, waarvan

20 gsuikers 0.5 gzout- 9 gvezels- Prijs p.p. € 2.55

*Deze prijzen zijn een indicatie. De prijzen van onze producten kunnen variëren.

24

on)