Albert Heijn - Folder van 01.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 24

Hier is pagina 24 van 52 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.01.2021 tot 31.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Voor minder dan 5 euro per dag
N
u,
- à
N
An
N
{\
=
AN
N
:
|
On
üt
Lunch
are
Aardbeienkwark met
Geitenkaastosti met
Spaghetti met kipgehakt-
pangranola
tomaat en rucola
balletjes in tomatensaus
® 1% el zonnebloemolie
© 1 citroen (schoongeboend) e 300 g kipgehakt
® 2 tomaten ® 8 sneetjes volkoren-
© 40 g havermoutvlokken
brood e 200 g geitenkaas (Chavroux
© 250 gricotta ® 1 ui ® 2 tenen knoflook
© 100 g verrijker zaden en pitten
Frais nature 45+) ® % zak rucola
® 3 el milde olijfolie e 2 blikken tomatenblokjes
mix ® 600 g magere kwark
à 85 g) ® 4 el milde olijfolie
(à 400 g}e 1 el gedroogde oregano © 300 g volkoren-
(De Zaanse Hoeve) e 225 g aardbeien
© 2 koekenpannen of tosti-ijzer
spaghetti ® 2 courgettes ® % zak rucola (à 85 g)
(diepvries, ontdooid) e staafmixer
1 Snijd de tomaten in plakjes.
1 Rasp de gele schil van de citroen en snijd de
1 Verhit de olie in een koekenpan
Besmeer de sneetjes brood met de
vrucht in plakjes. Meng het kipgehakt met het
met antiaanbaklaag en rooster de
geitenkaas. Beleg 4 sneetjes met de
citroenrasp, 75 g ricotta en peper. Kneed goed en
havermout, zaden en pitten 10 min.
tomaat en rucola en breng op smaak
vorm er met vochtige handen 12 balletjes van.
op middelhoog vuur. Roer regelmatig.
2 Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit de helft
2 Doe de kwark met de aardbeien
met peper. Dek af met de rest van de
sneetjes en druk aan.
van de olie in een hapjespan en bak de ui en knoflook
in een hoge beker en pureer met de
2 Zet 2 koekenpannen op laag vuur.
1 min. op middelhoog vuur. Voeg de gehaktballetjes
staafmixer. Doe de aardbeienkwark
Verhit per koekenpan 2 el olie en
toe en bak in 5 min. rondom goudbruin.
in kommen en verdeel de pangranola
bak de tosti's 8 min. op laag vuur.
3 Voeg de tomatenblokjes en oregano toe. Breng
erover.
Keer voorzichtig halverwege. Of bak
aan de kook en laat 5 min. met de deksel op de pan
BEVAT p.p. 305 kcal 19 g eiwit
de tosti's zonder olie of boter in een
op laag vuur koken. Breng op smaak met peper en
15 gvet, waarvan 1 g verz. 20 g kool-
tosti-ijzer. Snijd schuin doormidden
eventueel zout.
en serveer.
hydraten, waarvan 10 g suikers
4 Kook ondertussen de spaghetti beetgaar volgens
0.2 gzout-7 gvezels- Prijs p.p. € 0.95
de aanwijzingen op de verpakking. Schaaf de
TIP Liever geen tosti? Je kunt dit
courgettes met een kaasschaaf in lange plakken.
lunchgerecht ook als boterham eten.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak
BEVAT p.p. 365 kcal 13 g eiwit
de courgette 3 min. op middelhoog vuur.
5 Meng de spaghetti met de gehaktballetjes in
21 gvet, waarvan 7 gverz.. 28 g kool-
tomatensaus. Verdeel de rest van de ricotta in stuk-
hydraten, waarvan 3 g suikers
ken erover. Schep de courgette om met de rucola.
1.1 gzout-5 gvezels- Prijs p.p. € 1.15
Serveer met een citroenplakje bij de spaghetti.
Vervang het kipgehakt door
€ 4.65
vegetarische rulstukjes.
IS
BEVAT p.p. 735 kcal 35 g eiwit. 34 g vet,
waarvan 11 g verz. 68 g koolhydraten, waarvan
20 gsuikers 0.5 gzout- 9 gvezels- Prijs p.p. € 2.55
*Deze prijzen zijn een indicatie. De prijzen van onze producten kunnen variëren.
24
on)