Albert Heijn - Folder van 01.01.2021 tot 31.01.2021 - Pagina 23




Hier is pagina 23 van 52 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 01.01.2021 tot 31.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

|

I

ne

|

Volkorennoedels met

geroosterde broccoli en gehakt

4

500 g broccoli e 4 el sesamolie ® 1 teen knoflook

u

e 10 g verse gember (ongeschild) ® 1 rode peper

© 300 g mager rundergehakt e 3 el sesamzaad

e 400 g gesneden spitskool (zak) e 200 g volkoren-

noedels ® 3 salade-uitjes e bakpapier

1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de broccoli

in kleine roosjes. Schil de stronk en snijd in stukjes van

ca. 1 cm. Verdeel de broccoli over een met bakpapier

beklede bakplaat. Meng met 1 el olie en breng op

#

smaak met peper. Bak in ca. 15 min. in het midden van

Al

de oven goudbruin en gaar.

2 Snijd ondertussen de knoflook fijn. Schil de gember

M7

en snijd fijn. Snijd het steeltje van de rode peper.

he

}

Halveer de peper in de lengte en verwijder met een

scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees fijn.

3 Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag zonder

olie of boter en bak het gehakt met de knoflook,

A

gember, de helft van de rode peper en 2 el sesamzaad

4 !

3 min. op middelhoog vuur. Voeg de spitskool toe en

À

x.

roerbak nog 2 min.

BL)

x

4 Bereid ondertussen de noedels volgens de

rp

À

+

aanwijzingen op de verpakking. Snijd de salade-uitjes

in ringetjes.

Ä

5 Meng de noedels met de broccoli, het gehakt en

At

e-

Es

de salade-ui. Bestrooi met de rest van de rode peper

3

à

en de rest van het sesamzaad. Besprenkel met de

rest van de sesamolie. Breng op smaak met peper en

er

eventueel zout. Lekker met munt.

|

je |

Jekunthetrundergehaktvervangen door

m.

RN

200 gvegetarische rulstukjes.

BEVAT p.p. 575 kcal- 30 geiwit- 30 g vet, waarvan

7 gverz.- 40 g koolhydraten, waarvan 7 g suikers

NIE

-0.2gzout- 13 gvezels- Prijsp.p. € 2.45

ar

rar

Fa

pe

en

/

Q

J

N

J

J

'

F

x

Ke

hd,

=

ÿ

Don

ur

ir

se

Ei

\