Deen - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 22
Hier is pagina 22 van 73 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
à
4
Ë-
pn
er
N
es,
An,
pe
p
uv
/
4
pet Parrand
Hoofdgered ht
30 minuten — 4 personen
>
ai
Bere
su
Kook de fusilli volgens de bereidingswijze
van de verpakking. Pel de rode ui en snijd
in ringen. Snijd de komkommer en de
tomaten in blokjes. Snijd de zon-gedroogde
lig
OR,
tomaten in stukjes. Hak de basilicum grof.
A
El
Rasp de schil van de citroen en pers het
sap uit. Meng dit voor een dressing met
de balsamico azijn, olijfolie, honing en
\ a
breng op smaak met peper en zout.
ar
ce x
er
>.
Bak de pijnboompitten goudbruin of tot
es
ze beginnen te geuren.
ra
u
w
Meng alle ingrediönten in een kom.
Ed
ot
MR
Verdeel over vier borden.
N
2
4.M
k jouw Ita
anse pas!
alade écht af
d
met Parrano Snippers Originale of Robusto!
Ingrediönt
en
e Paar blaadjes
74
J
verse basilicum
« 1 zakje Parrano
ar
+ 50 gram
We
Snippers Originale
pijnboompitten
of Robusto
« 4 el balsamico
® 200 gram fusilli
azijn
* 1 rode ui
e 150 g gemengde
« 1/2 komkommer
salade
« 2 tomaten
e 4 el olijfolie
e 1el honing
Br
« 100 gram
ar
zwarte olijven
« 1 citroen
N il
G
if
Vis
« 10 zongedroogde
« Peper en zout
| =
tomaten
Te
Parlanc
4
Deze pastasalade is ook lekker met
à
à
gerookte kip of een blikje tonijn!
%
Kijk voor meer heerlijke recepten op
A
www.Parrano.nl
Rs
a gr