Deen - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 22
Hier is pagina 22 van 73 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.

Hier is pagina 22 van 73 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 22
à 4 Ë- pn er N es, An, pe p uv / 4 pet Parrand Hoofdgered ht 30 minuten — 4 personen > ai Bere su Kook de fusilli volgens de bereidingswijze van de verpakking. Pel de rode ui en snijd in ringen. Snijd de komkommer en de tomaten in blokjes. Snijd de zon-gedroogde lig OR, tomaten in stukjes. Hak de basilicum grof. A El Rasp de schil van de citroen en pers het sap uit. Meng dit voor een dressing met de balsamico azijn, olijfolie, honing en \ a breng op smaak met peper en zout. ar ce x er >. Bak de pijnboompitten goudbruin of tot es ze beginnen te geuren. ra u w Meng alle ingrediönten in een kom. Ed ot MR Verdeel over vier borden. N 2 4.M k jouw Ita anse pas! alade écht af d met Parrano Snippers Originale of Robusto! Ingrediönt en e Paar blaadjes 74 J verse basilicum « 1 zakje Parrano ar + 50 gram We Snippers Originale pijnboompitten of Robusto « 4 el balsamico ® 200 gram fusilli azijn * 1 rode ui e 150 g gemengde « 1/2 komkommer salade « 2 tomaten e 4 el olijfolie e 1el honing Br « 100 gram ar zwarte olijven « 1 citroen N il G if Vis « 10 zongedroogde « Peper en zout | = tomaten Te Parlanc 4 Deze pastasalade is ook lekker met à à gerookte kip of een blikje tonijn! % Kijk voor meer heerlijke recepten op A www.Parrano.nl Rs a gr
Deen - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 22