Deen - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 22




Hier is pagina 22 van 73 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

à

4

Ë-

pn

er

N

es,

An,

pe

p

uv

/

4

pet Parrand

Hoofdgered ht

30 minuten — 4 personen

>

ai

Bere

su

Kook de fusilli volgens de bereidingswijze

van de verpakking. Pel de rode ui en snijd

in ringen. Snijd de komkommer en de

tomaten in blokjes. Snijd de zon-gedroogde

lig

OR,

tomaten in stukjes. Hak de basilicum grof.

A

El

Rasp de schil van de citroen en pers het

sap uit. Meng dit voor een dressing met

de balsamico azijn, olijfolie, honing en

\ a

breng op smaak met peper en zout.

ar

ce x

er

>.

Bak de pijnboompitten goudbruin of tot

es

ze beginnen te geuren.

ra

u

w

Meng alle ingrediönten in een kom.

Ed

ot

MR

Verdeel over vier borden.

N

2

4.M

k jouw Ita

anse pas!

alade écht af

d

met Parrano Snippers Originale of Robusto!

Ingrediönt

en

e Paar blaadjes

74

J

verse basilicum

« 1 zakje Parrano

ar

+ 50 gram

We

Snippers Originale

pijnboompitten

of Robusto

« 4 el balsamico

® 200 gram fusilli

azijn

* 1 rode ui

e 150 g gemengde

« 1/2 komkommer

salade

« 2 tomaten

e 4 el olijfolie

e 1el honing

Br

« 100 gram

ar

zwarte olijven

« 1 citroen

N il

G

if

Vis

« 10 zongedroogde

« Peper en zout

| =

tomaten

Te

Parlanc

4

Deze pastasalade is ook lekker met

à

à

gerookte kip of een blikje tonijn!

%

Kijk voor meer heerlijke recepten op

A

www.Parrano.nl

Rs

a gr