Deen - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 57
Hier is pagina 57 van 73 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.

Hier is pagina 57 van 73 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 57
te? Kerriebroodjes met Ananas-meringue sweet bacon en met kardemom- komkommerrelish yoghurtijs © cA.30 MINUTEN een dikke sliert en maak er een ® cA. 20 MINUTEN afkoelen en laat het yoghurtijs knoop in. Leg de knopen op de in de koelkast iets zachter + 2 UUR MARINEREN + 2 UUR VRIEZEN bakplaat en laat afgedekt nog worden. Roer het afgekoelde +1,5 UUR RIJZEN 30 minuten rijzen. D NAGERECHT ananasmengsel door het ijs +10 MINUTEN Æ VOOR 4 PERSONEN ANVVW AO NVA NNAN en zet minimaal 2 uur terug OVENTIJD BEREIDEN CP GEMIDDELD in de diepvries. Ì HOOFDGERECHT 1. Verwarm de oven voor op 200°C. Bestrijk de BEREIDEN B VOOR 4 PERSONEN deegknopen met ei en INGREDIËNTEN 1. Klop de eiwitten in een {Ì GEMIDDELD bak in het midden van de + 2 verse ananas, brandschone kom met het oven in circa 10 minuten zonder schil bakpoeder en de suiker tot «sap van Y limoen gaar en goudgeel. Neem stijve, glanzende pieken. INGREDIËNTEN uit de oven en laat afkoelen «1,5 theel. kardemom- Verwarm de ovengrill voor. «2 eetl. zonnebloemolie poeder op een rooster. 2. Veeg de 2. Leg de overige ananas- * 4 speklappen, in repen marinade van het vlees en « 500 ml yoghurtijs schijven op een bakplaat bewaar de marinade voor +2 verse eiwitten « Y2 pak mix voor witbrood en lepel of spuit er een …1theel. kerriepoeder later gebruik. Verhit een « mespunt bakpoeder toef eiwitschuim op. Schuif +3 lente-/bosuitjes, koekenpan en bak de repen «50 g poedersuiker onder de grill en laat het fijngesneden + extra om vlees op een hoge stand om eiwit in een paar minuten en om donkerbruin. Giet de blender te garneren iets verkleuren. Let op, het + Y2 ei, losgeklopt marinade en 2 eetlepels water evt. spuitzak kan snel verbranden. Leg de voor de marinade: erbij en laat op een lage stand ananas-meringue op bordjes «2 eetl. ketjap manis in circa 10 minuten inkoken en serveer met een bolletje * 2 eetl. honing en karamelliseren. Schep het VOORBEREIDEN van het ijs. «leetl. ketchup vlees af en toe om. 3. Snijd 1. Snijd de ananas in «1 eetl. rijst- of de knoopbroodjes open en 5 schijven. Snijd 1 van de voedingswaarde per persoon wittewijnazijn verdeel het vlees erover. schijven in kleine stukjes 600 kcal, vet 4 g (waarvan + ]teentje knoflook, geperst Bestrooi met extra bosui en en maal in de blender verzadigd 3 g), koolhydraten zet de kapjes weer schuin met het limoensap 44 g, eiwit 4 g, vezels 2 g, « bakplaat met bakpapier ertegenaan. Serveer met en kardemompoeder zout 0,9 g komkommerrelish (zie kader). helemaal fijn. 2. Breng dit mengsel aan de kook en E E Scan de QR-code VOORBEREIDEN = om naar het voedingswaarde per persoon laat op een lage stand recept te gaan 1. Meng de ingrediënten 695 kcal, vet 43 g (waarvan 5 minuten inkoken. Laat dit voor de marinade en voeg verzadigd 15 g), koolhydraten 1eetlepel zonnebloemolie, 46 g, eiwit 28 g, vezels 1 g, zout en peper toe. Schep het zout 1g vlees door de marinade, dek 40 g groente p.p. af en laat minimaal 2 uur marineren in de koelkast. As] scan de ar-code = om naar het 2. Bereid het brooddeeg recept te gaan volgens de aanwijzingen El MEER WETEN op de verpakking. Voeg bij het water de kerrie en bosui volg ons op: toe en gebruik de overige KOMKOMMERRELISH eetlepel olie in plaats van Verwarm 2 eetlepels wittewijnazijn en 2 eetlepels 000 boter. Kneed 5 minuten suiker tot de suiker is opgelost en laat afkoelen. door en laat het deeg Giet deze azijn over 1 komkommer (in halve of ga naar minimaal 1 uur afgedekt plakjes zonder zaadlijsten) +1 sjalot (in partjes) rijzen. 3. Kneed het deeg +] rode peper (in dunne ringetjes). Breng op boodschappen.nl/ nogmaals door en vorm 4 smaak met zout en peper en laat intrekken. menu gelijke balletjes. Rol deze tot Boodschappen 812020
Deen - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 57