Deen - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 57
Hier is pagina 57 van 73 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
te?
Kerriebroodjes met
Ananas-meringue
sweet bacon en
met kardemom-
komkommerrelish
yoghurtijs
© cA.30 MINUTEN
een dikke sliert en maak er een
® cA. 20 MINUTEN
afkoelen en laat het yoghurtijs
knoop in. Leg de knopen op de
in de koelkast iets zachter
+ 2 UUR MARINEREN
+ 2 UUR VRIEZEN
bakplaat en laat afgedekt nog
worden. Roer het afgekoelde
+1,5 UUR RIJZEN
30 minuten rijzen.
D NAGERECHT
ananasmengsel door het ijs
+10 MINUTEN
Æ VOOR 4 PERSONEN
ANVVW AO NVA NNAN
en zet minimaal 2 uur terug
OVENTIJD
BEREIDEN
CP GEMIDDELD
in de diepvries.
Ì HOOFDGERECHT
1. Verwarm de oven voor
op 200°C. Bestrijk de
BEREIDEN
B VOOR 4 PERSONEN
deegknopen met ei en
INGREDIËNTEN
1. Klop de eiwitten in een
{Ì GEMIDDELD
bak in het midden van de
+ 2 verse ananas,
brandschone kom met het
oven in circa 10 minuten
zonder schil
bakpoeder en de suiker tot
«sap van Y limoen
gaar en goudgeel. Neem
stijve, glanzende pieken.
INGREDIËNTEN
uit de oven en laat afkoelen
«1,5 theel. kardemom-
Verwarm de ovengrill voor.
«2 eetl. zonnebloemolie
poeder
op een rooster. 2. Veeg de
2. Leg de overige ananas-
* 4 speklappen, in repen
marinade van het vlees en
« 500 ml yoghurtijs
schijven op een bakplaat
bewaar de marinade voor
+2 verse eiwitten
« Y2 pak mix voor witbrood
en lepel of spuit er een
…1theel. kerriepoeder
later gebruik. Verhit een
« mespunt bakpoeder
toef eiwitschuim op. Schuif
+3 lente-/bosuitjes,
koekenpan en bak de repen
«50 g poedersuiker
onder de grill en laat het
fijngesneden + extra om
vlees op een hoge stand om
eiwit in een paar minuten
en om donkerbruin. Giet de
blender
te garneren
iets verkleuren. Let op, het
+ Y2 ei, losgeklopt
marinade en 2 eetlepels water
evt. spuitzak
kan snel verbranden. Leg de
voor de marinade:
erbij en laat op een lage stand
ananas-meringue op bordjes
«2 eetl. ketjap manis
in circa 10 minuten inkoken
en serveer met een bolletje
* 2 eetl. honing
en karamelliseren. Schep het
VOORBEREIDEN
van het ijs.
«leetl. ketchup
vlees af en toe om. 3. Snijd
1. Snijd de ananas in
«1 eetl. rijst- of
de knoopbroodjes open en
5 schijven. Snijd 1 van de
voedingswaarde per persoon
wittewijnazijn
verdeel het vlees erover.
schijven in kleine stukjes
600 kcal, vet 4 g (waarvan
+ ]teentje knoflook, geperst
Bestrooi met extra bosui en
en maal in de blender
verzadigd 3 g), koolhydraten
zet de kapjes weer schuin
met het limoensap
44 g, eiwit 4 g, vezels 2 g,
« bakplaat met bakpapier
ertegenaan. Serveer met
en kardemompoeder
zout 0,9 g
komkommerrelish (zie kader).
helemaal fijn. 2. Breng dit
mengsel aan de kook en
E
E
Scan de QR-code
VOORBEREIDEN
=
om naar het
voedingswaarde per persoon
laat op een lage stand
recept te gaan
1. Meng de ingrediënten
695 kcal, vet 43 g (waarvan
5 minuten inkoken. Laat dit
voor de marinade en voeg
verzadigd 15 g), koolhydraten
1eetlepel zonnebloemolie,
46 g, eiwit 28 g, vezels 1 g,
zout en peper toe. Schep het
zout 1g
vlees door de marinade, dek
40 g groente p.p.
af en laat minimaal 2 uur
marineren in de koelkast.
As] scan de ar-code
=
om naar het
2. Bereid het brooddeeg
recept te gaan
volgens de aanwijzingen
El
MEER WETEN
op de verpakking. Voeg bij
het water de kerrie en bosui
volg ons op:
toe en gebruik de overige
KOMKOMMERRELISH
eetlepel olie in plaats van
Verwarm 2 eetlepels wittewijnazijn en 2 eetlepels
000
boter. Kneed 5 minuten
suiker tot de suiker is opgelost en laat afkoelen.
door en laat het deeg
Giet deze azijn over 1 komkommer (in halve
of ga naar
minimaal 1 uur afgedekt
plakjes zonder zaadlijsten) +1 sjalot (in partjes)
rijzen. 3. Kneed het deeg
+] rode peper (in dunne ringetjes). Breng op
boodschappen.nl/
nogmaals door en vorm 4
smaak met zout en peper en laat intrekken.
menu
gelijke balletjes. Rol deze tot
Boodschappen
812020