Deen - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 57




Hier is pagina 57 van 73 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

te?

Kerriebroodjes met

Ananas-meringue

sweet bacon en

met kardemom-

komkommerrelish

yoghurtijs

© cA.30 MINUTEN

een dikke sliert en maak er een

® cA. 20 MINUTEN

afkoelen en laat het yoghurtijs

knoop in. Leg de knopen op de

in de koelkast iets zachter

+ 2 UUR MARINEREN

+ 2 UUR VRIEZEN

bakplaat en laat afgedekt nog

worden. Roer het afgekoelde

+1,5 UUR RIJZEN

30 minuten rijzen.

D NAGERECHT

ananasmengsel door het ijs

+10 MINUTEN

Æ VOOR 4 PERSONEN

ANVVW AO NVA NNAN

en zet minimaal 2 uur terug

OVENTIJD

BEREIDEN

CP GEMIDDELD

in de diepvries.

Ì HOOFDGERECHT

1. Verwarm de oven voor

op 200°C. Bestrijk de

BEREIDEN

B VOOR 4 PERSONEN

deegknopen met ei en

INGREDIËNTEN

1. Klop de eiwitten in een

{Ì GEMIDDELD

bak in het midden van de

+ 2 verse ananas,

brandschone kom met het

oven in circa 10 minuten

zonder schil

bakpoeder en de suiker tot

«sap van Y limoen

gaar en goudgeel. Neem

stijve, glanzende pieken.

INGREDIËNTEN

uit de oven en laat afkoelen

«1,5 theel. kardemom-

Verwarm de ovengrill voor.

«2 eetl. zonnebloemolie

poeder

op een rooster. 2. Veeg de

2. Leg de overige ananas-

* 4 speklappen, in repen

marinade van het vlees en

« 500 ml yoghurtijs

schijven op een bakplaat

bewaar de marinade voor

+2 verse eiwitten

« Y2 pak mix voor witbrood

en lepel of spuit er een

…1theel. kerriepoeder

later gebruik. Verhit een

« mespunt bakpoeder

toef eiwitschuim op. Schuif

+3 lente-/bosuitjes,

koekenpan en bak de repen

«50 g poedersuiker

onder de grill en laat het

fijngesneden + extra om

vlees op een hoge stand om

eiwit in een paar minuten

en om donkerbruin. Giet de

blender

te garneren

iets verkleuren. Let op, het

+ Y2 ei, losgeklopt

marinade en 2 eetlepels water

evt. spuitzak

kan snel verbranden. Leg de

voor de marinade:

erbij en laat op een lage stand

ananas-meringue op bordjes

«2 eetl. ketjap manis

in circa 10 minuten inkoken

en serveer met een bolletje

* 2 eetl. honing

en karamelliseren. Schep het

VOORBEREIDEN

van het ijs.

«leetl. ketchup

vlees af en toe om. 3. Snijd

1. Snijd de ananas in

«1 eetl. rijst- of

de knoopbroodjes open en

5 schijven. Snijd 1 van de

voedingswaarde per persoon

wittewijnazijn

verdeel het vlees erover.

schijven in kleine stukjes

600 kcal, vet 4 g (waarvan

+ ]teentje knoflook, geperst

Bestrooi met extra bosui en

en maal in de blender

verzadigd 3 g), koolhydraten

zet de kapjes weer schuin

met het limoensap

44 g, eiwit 4 g, vezels 2 g,

« bakplaat met bakpapier

ertegenaan. Serveer met

en kardemompoeder

zout 0,9 g

komkommerrelish (zie kader).

helemaal fijn. 2. Breng dit

mengsel aan de kook en

E

E

Scan de QR-code

VOORBEREIDEN

=

om naar het

voedingswaarde per persoon

laat op een lage stand

recept te gaan

1. Meng de ingrediënten

695 kcal, vet 43 g (waarvan

5 minuten inkoken. Laat dit

voor de marinade en voeg

verzadigd 15 g), koolhydraten

1eetlepel zonnebloemolie,

46 g, eiwit 28 g, vezels 1 g,

zout en peper toe. Schep het

zout 1g

vlees door de marinade, dek

40 g groente p.p.

af en laat minimaal 2 uur

marineren in de koelkast.

As] scan de ar-code

=

om naar het

2. Bereid het brooddeeg

recept te gaan

volgens de aanwijzingen

El

MEER WETEN

op de verpakking. Voeg bij

het water de kerrie en bosui

volg ons op:

toe en gebruik de overige

KOMKOMMERRELISH

eetlepel olie in plaats van

Verwarm 2 eetlepels wittewijnazijn en 2 eetlepels

000

boter. Kneed 5 minuten

suiker tot de suiker is opgelost en laat afkoelen.

door en laat het deeg

Giet deze azijn over 1 komkommer (in halve

of ga naar

minimaal 1 uur afgedekt

plakjes zonder zaadlijsten) +1 sjalot (in partjes)

rijzen. 3. Kneed het deeg

+] rode peper (in dunne ringetjes). Breng op

boodschappen.nl/

nogmaals door en vorm 4

smaak met zout en peper en laat intrekken.

menu

gelijke balletjes. Rol deze tot

Boodschappen

812020