Deen - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 36




Hier is pagina 36 van 73 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

koken

voor elke

ie

ES

u

Jo

à

.—

=

&

5

2

4

VI

%

4

N

A

EO

R

a

En

A

N

He

KOMMEN: XENOS

RER

a

Saladebowl met avocado en zalm

© cA.20 MINUTEN } HOOFDGERECHT @A VOOR4 PERSONEN @ GEMIDDELD

KB vis

INGREDIENTEN

« aluminiumfolie

druppels ketjap en houd

sugarsnaps, avocado en

«300 g (basmati) snelkookrijst

warm onder aluminiumfolie.

alfalfa. Bestrooi met het

-leetl. sesamzaad

sesamzaad.

3. Verhit nog de overige olie in

+ 2 theel. zonnebloemolie

BEREIDEN

dezelfde pan en roerbak hierin

«300 g zalmfilet

1. Kook de rijst en laat

de spinazie kort. Blancheer

voedingswaarde per persoon

«1theel. ketjap manis

droogstomen. Klop de

intussen de sugarsnaps 30

665 kcal, vet 32 g (waarvan

«400 g spinazie, panklaar

ingrediënten voor de dressing

seconden in kokend water en

verzadigd 5 g), koolhydraten

«150 g sugarsnaps

door elkaar. Rooster het

spoel af onder koud stromend

63 g, eiwit 28 g, vezels 7 g,

* 2 avocado’s gehalveerd

sesamzaad in een droge, hete

water. Schep het vruchtvlees

zout 0,4 g

«1 bakje alfalfa of tuinkers

koekenpan. 2. Verhit intussen

van de avocado’s uit de schil

85 g groente p.p.

voor de dressing:

1 theelepel olie en bak hierin

en snijd het in dunne plakjes.

«1theel. gembersiroop

de zalmfilet in circa 5 minuten

4. Schep de warme rijst in

EX

©

Scan de QR-code

5

2

om naar het

«leet. ketjap manis

om en om medium gaar.

kommen. Verdeel hierover de

recept te gaan

« 2 eetl. (soja)room

Bestrijk de vis met een paar

zalm in stukjes, de spinazie,

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG