Deen - Folder van 01.08.2020 tot 31.08.2020 - Pagina 36
Hier is pagina 36 van 73 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.08.2020 tot 31.08.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
koken
voor elke
ie
ES
u
Jo
à
.—
=
&
5
2
4
VI
%
4
N
A
EO
R
a
En
A
N
He
KOMMEN: XENOS
RER
a
Saladebowl met avocado en zalm
© cA.20 MINUTEN } HOOFDGERECHT @A VOOR4 PERSONEN @ GEMIDDELD
KB vis
INGREDIENTEN
« aluminiumfolie
druppels ketjap en houd
sugarsnaps, avocado en
«300 g (basmati) snelkookrijst
warm onder aluminiumfolie.
alfalfa. Bestrooi met het
-leetl. sesamzaad
sesamzaad.
3. Verhit nog de overige olie in
+ 2 theel. zonnebloemolie
BEREIDEN
dezelfde pan en roerbak hierin
«300 g zalmfilet
1. Kook de rijst en laat
de spinazie kort. Blancheer
voedingswaarde per persoon
«1theel. ketjap manis
droogstomen. Klop de
intussen de sugarsnaps 30
665 kcal, vet 32 g (waarvan
«400 g spinazie, panklaar
ingrediënten voor de dressing
seconden in kokend water en
verzadigd 5 g), koolhydraten
«150 g sugarsnaps
door elkaar. Rooster het
spoel af onder koud stromend
63 g, eiwit 28 g, vezels 7 g,
* 2 avocado’s gehalveerd
sesamzaad in een droge, hete
water. Schep het vruchtvlees
zout 0,4 g
«1 bakje alfalfa of tuinkers
koekenpan. 2. Verhit intussen
van de avocado’s uit de schil
85 g groente p.p.
voor de dressing:
1 theelepel olie en bak hierin
en snijd het in dunne plakjes.
«1theel. gembersiroop
de zalmfilet in circa 5 minuten
4. Schep de warme rijst in
EX
©
Scan de QR-code
5
2
om naar het
«leet. ketjap manis
om en om medium gaar.
kommen. Verdeel hierover de
recept te gaan
« 2 eetl. (soja)room
Bestrijk de vis met een paar
zalm in stukjes, de spinazie,
KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG